Betaalmethoden

Wanneer je bij Volero een bestelling plaatst, dan betaal je veilig en gemakkelijk met iDeal, creditcard, PayPal en Riverty (voormalig AfterPay).

Plaats je een online bestelling, dan betaal je veilig en gemakkelijk met iDeal, creditcard, PayPal, Riverty, Mistercash of IN3. Wordt jouw bestelling in één van onze showrooms geplaatst, dan betaal je veilig en gemakkelijk met contant geld, je pinpas of creditcard.

iDeal

Met iDEAL betaal je via de beveiligde internetomgeving van jouw eigen bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

PayPal
Indien je kiest voor PayPal, word je doorverwezen naar de website van PayPal. De betaling wordt in jouw eigen PayPal account verder afgewikkeld.

Creditcard
Indien je wilt betalen met creditcard, kun je online shoppen en achteraf betalen. Zodra je een betaling met jouw creditcard start, start een persoonlijke lening bij de maatschappij van de kaart. Deze 'lening' wordt achteraf terug betaald aan de maatschappij van de kaart.

Riverty (voormalig AfterPay)
Achteraf betalen met een digitale factuur (Nederland en België). Riverty voert voor Volero het volledige achteraf betaalproces uit. Als je gebruik maakt van deze betaalmethode, betekent dit dat je na ontvangst van je bestelling, de factuur per e-mail ontvangt. In de FAQ van Riverty wordt er antwoord gegeven op al je vragen.

De algemene voorwaarden voor de Riverty-betaalmethode zijn van toepassing. Het privacybeleid van Riverty is hier te vinden.

in3
Betaal je je aankoop liever in termijnen? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. Alleen beschikbaar in NL en mogelijk vanaf €50,-.

De algemene voorwaarden voor de IN3-betaalmethode zijn van toepassing. Het privacybeleid van IN3 is hier te vinden.

Huis & Tuin Cadeau | De Cadeaukaart
Heb jij een van Huis & Tuin cadeau kaart of DE Cadeaukaart ontvangen? Wat leuk! Bij Volero kan je tot 50 euro van deze cadeau kaart verzilveren. Bij het plaatsen van je bestelling kies je de betaalmethode cadeau kaart waarna je wordt doorverwezen naar het portaal. Indien de kaart onvoldoende saldo bevat, dient er een bijbetaling te worden voldaan.

De algemene voorwaarden van Huis & Tuin Cadeau zijn van toepassing.
De algemene voorwaarden van DE Cadeaukaart zijn van toepassing.

Bancontact
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kun je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten jouw online aankopen afrekenen. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor de grote Belgische banken.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!