Speelkleed groot

Voor een speelkleed groot ben je bij Volero aan het juiste adres. Op een speelkleed groot gaat er een nieuwe wereld open: een met veel kleuren, materialen en nieuwe plekken om te ontdekken.

1 - 24 van 45 producten
1 2

Het aanbod kinderkleden groeit elk jaar. Je kan kiezen uit steeds meer kleuren, patronen en vormen. Voor een speelkleed groot ben je bij Volero aan het juiste adres. Op een speelkleed groot gaat er een nieuwe wereld open: een met veel kleuren, materialen en nieuwe plekken om te ontdekken. Het inrichten van je kinderkamers is een uitdaging. Je wil zorgen dat je kleine ontdekkingsreiziger tot rust kan komen en lekker kan slapen. Tegelijkertijd speelt een speelfunctie een belangrijke rol. Net als ons groot assortiment kindervloerkleden breiden we de categorie speelkleden steeds verder uit. Dus ben je op zoek naar een vloerkleed voor de kinderkamer, keuze genoeg. 

Kinder speeltapijt

Je kleine spruit wil gaan rollen, kruipen en zitten. Een zachte ondergrond is dan dé oplossing. Je kan dan gaan voor een vloerkleed, maar een speeltapijt is een echte winnaar. Een kind kan er heerlijk op zitten, maar nog belangrijker; heerlijk op spelen. Een baby speelkleed is niet alleen zacht voor de voetjes. Voor de minispruit is het nog belangrijker dat het zacht is voor het buikje.

Speelkleed groot

We hebben verschillende maten op het gebied van speelkleden. Vierkant, rechthoekig, rond, klein of groot. Je vindt het hier! Ook hebben we een ruime keuze op het gebied van materiaal. Denk aan katoen, synthetisch of wol. Vooral synthetische vloerkleden zijn erg functioneel als speeltapijt. Waarom? Deze kan je na het spelen en ravotten gemakkelijk reinigen. Deze speelkleden kunnen namelijk goed te gen een stootje. Daarom zijn veel van onze speelkleden gemaakt van synthetische materialen, uiteraard zonder schadelijke stoffen. Wie op zoek is naar een goedkoop speeltapijt, scoort ook bij Volero! Naast het ontwerp en de ruime keuze materialen en kwaliteit staat de prijs bij ons ook op het lijstje. Een speelkleed groot is een gaaf verjaardagscadeau voor jongens en meisjes

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!