Beige vloerkleed

Een tint die ergens hangt tussen warm geel en koel wit; beige. In deze categorie vind je beige vloerkleden in de natuurlijke tinten als zandkleur, crème en naturel. Een beige vloerkleed zorgt voor warmte en rust in een handomdraai.

1 - 24 van 312 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Beige; de tint die haar naam te danken heeft aan bruin. Een naturel tint die in vele huizen scoort. Beige vloerkleden zijn gemaakt voor het subtiele huis. 

Vloerkleed beige is warm en rustgevend

Naast voor op taarten en op babywangen, is beige ook uitermate bruikbaar voor in je interieur. De kleur heeft het vermogen warmte te scheppen op een subtiele manier. Zo kun je de muren natuurlijk in deze tint verven, maar dat kan soms iets te geel uitvallen waardoor de ruimte optisch kleiner lijkt. Een subtiel vloerkleed aardetinten is vaak een beter idee.

Een afgeleide van de kleur beige is ecru. Letterlijk uit het Frans vertaald betekent dit 'puur'. Deze naam werd gegeven aan stoffen als zijde en linnen in ongebleekte staat en dus een natuurlijke gebroken witte kleur met grijs/gele tinten hadden. Tegenwoordig is ecru een verzamelterm voor kleuren als gebroken wit, roomwit, ivoor, etc. Een ecru vloerkleed is daarom dan ook dé grote ster in een Scandinavisch interieur. Ecru vloerkleden brengen rust, balans en harmonie in huis en doen hun naam ook zeker eer aan. De subtiele grijs/gele ondertoon, maakt dat ecru vloerkleden goed meekomen in zowel een warm, als koel interieur. Welk kleurenpalet jouw interieur ook heeft, een ecru vloerkleed veert gewoon lekker mee. De ideale partner zou je bijna zeggen! 

Zandkleur vloerkleed, naturel vloerkleed en cremekleurig vloerkleed. 

Allemaal soorten die we samenvatten in deze categorie. Haal het strand naar binnen, geniet van de naturel look en ga voor de subtiele combinatie. Zandkleurige vloerkleden en naturel vloerkleden zijn gemaakt voor de mensen die het graag safe spelen. Een crème kleurig vloerkleed past goed bij een gele bank of gele muur. Een grijs vloerkleed is neutraal en tijdloos, maar neutraal en overal onder te plaatsen. Ditzelfde geldt voor een antraciet vloerkleed

Ode aan het vloerkleed beige

In combinatie met een abstracte print of strak motief komt een beige vloerkleed volledig tot zijn recht. Maar wanneer dit iets te modern voor jouw interieur is, dan past een landelijk exemplaar waarschijnlijk beter. Ga voor een crèmekleurig wollen of vintage vloerkleed. De hoge naden of sierlijke krullen ogen in combinatie met de naturel tint warm en gezellig. Ook een mix met fellere kleuren zoals donkerblauw, terra of groen doet een crèmekleurig vloerkleed vaak goed. Tenslotte leent crème zich ook uitstekend tot het mixen met vormen en materialen. Ga bijvoorbeeld voor een rond jute vloerkleed of een vrolijk exemplaar voor in de kinderkamer.

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!