Froukjes Favorieten- 25% korting op heel veel vloerkleden
Froukjes Favorieten - 25% korting op heel veel vloerkleden
BUDGET TOPPER
25% KORTING
25% KORTING

Beige; de tint heeft haar naam te danken heeft aan bruin. Een naturel tint die in vele huizen scoort. Beige vloerkleden zijn gemaakt voor het subtiele huis. 

Vloerkleed beige is warm en rustgevend

Naast voor op taarten en op babywangen, is beige ook uitermate bruikbaar voor in je interieur. De kleur heeft het vermogen warmte te scheppen op een subtiele manier. Zo kun je de muren natuurlijk in deze tint verven, maar dat kan soms iets te geel uitvallen waardoor de ruimte optisch kleiner lijkt. Een subtiel vloerkleed in beigekleur is daarom vaak een beter idee. 

Zandkleur vloerkleed, naturel vloerkleed en cremekleurig vloerkleed. 

Allemaal soorten die we samenvatten in deze categorie. Haal het strand naar binnen, geniet van de naturel look en ga voor de subtiele combinatie. Zandkleurige vloerkleden en naturel vloerkleden zijn gemaakt voor de mensen die het graag save spelen. Een crème kleurig vloerkleed past goed bij een gele bank of gele muur. Een grijs vloerkleed is neutraal en tijdloos, maar neutraal en overal onder te plaatsen. Ditzelfde geldt voor een antraciet vloerkleed

Ode aan het vloerkleed beige

In combinatie met een abstracte print of strak motief komt een beige vloerkleed volledig tot zijn recht. Maar wanneer dit iets te modern voor jouw interieur is, dan past een landelijk exemplaar waarschijnlijk beter. Ga voor een crèmekleurig wollen of vintage vloerkleed. De hoge naden of sierlijke krullen ogen in combinatie met de naturel tint warm en gezellig. Ook een mix met fellere kleuren zoals donkerblauw, terra of groen doet een crèmekleurig vloerkleed vaak goed. Tenslotte leent crème zich ook uitstekend tot het mixen met vormen en materialen. Ga bijvoorbeeld voor een rond jute vloerkleed of een vrolijk exemplaar voor in de kinderkamer.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »