Beige vloerkleed

Beige vloerkleed; een tint die ergens hangt tussen warm geel en koel wit. In deze categorie vind je beige vloerkleden in de natuurlijke tinten zand, crème en naturel. Een vloerkleed beige zorgt voor warmte en rust in een handomdraai.

1 - 24 van 433 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 19

Beige; de tint die haar naam te danken heeft aan bruin. Een beige vloerkleed heeft een natuurlijke en rustgevende uitstraling die in vele huizen scoort. Beige vloerkleden zijn gemaakt om het subtiele huis te versterken of een statement interieur te balanseren.  

Vloerkleed beige is warm en rustgevend

Deze kleur vloerkleed is veelzijdig en past in vele woonstijlen. Een vloerkleed beige heeft het vermogen warmte te scheppen op een subtiele manier. Zo kun je de muren natuurlijk in deze tint verven, maar dat kan soms iets te geel uitvallen waardoor de ruimte optisch kleiner lijkt. Een subtiel vloerkleed aardetinten is vaak een beter idee.

Een afgeleide van een vloerkleed beige is een ecru of creme vloerkleed. Letterlijk uit het Frans vertaald betekent dit 'puur'. Deze naam werd gegeven aan stoffen als zijde en linnen in ongebleekte staat. Tegenwoordig is ecru een verzamelterm voor kleuren als gebroken wit, roomwit, ivoor, etc. Deze vloerkleden vormen dé grote ster in een Scandinavisch interieur. Beige vloerkleden brengen rust, balans en harmonie in huis en doen hun naam ook zeker eer aan. De subtiele ondertoon maakt dat een beige vloerkleed goed meekomt in zowel een warm, als koel interieur. Welke kleuren jouw interieur ook heeft, een vloerkleed beige veert gewoon lekker mee. De ideale partner zou je bijna zeggen! 

Beige vloerkleden: zandkleur vloerkleed, naturel vloerkleed of creme vloerkleed? 

Allemaal soorten die we samenvatten in de categorie beige vloerkleed. Haal het strand naar binnen, geniet van de naturel look en ga voor de subtiele combinatie. Zand vloerkleden en naturel vloerkleden zijn gemaakt voor de mensen die het graag safe spelen. Een crème kleurig vloerkleed past goed bij een gele bank of gele muur. Een grijs vloerkleed is neutraal en tijdloos, maar neutraal en overal onder te plaatsen. Ditzelfde geldt voor een antraciet vloerkleed

Ode aan het beige vloerkleed 

In combinatie met een abstracte print of strak motief komt een beige vloerkleed volledig tot zijn recht. Maar wanneer dit iets te modern voor jouw interieur is, dan past een landelijk exemplaar waarschijnlijk beter. Ga voor een crèmekleurig wollen of vintage vloerkleed. De naden of sierlijke krullen ogen in combinatie met de naturel tint warm en gezellig. Ook een mix met fellere kleuren zoals donkerblauw, terra of groen doet een crèmekleurig vloerkleed vaak goed. Tenslotte leent crème zich ook uitstekend tot het mixen van vormen en materialen. Ga bijvoorbeeld voor een bruin vloerkleed van jute of voor een vrolijk exemplaar als kindervloerkleed

Bekijk hier de Top 10 Beige vloerkleden

Veelgestelde vragen over 

  • Een beige vloerkleed heeft een natuurlijke en rustgevende uitstraling die warmte en harmonie in huis brengt. Het past zich gemakkelijk aan verschillende kleuren en stijlen aan, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk interieur. Bovendien helpt de subtiele kleur om de ruimte niet optisch kleiner te laten lijken.
  • Een beige vloerkleed past goed bij vele woonstijlen, waaronder Scandinavisch, modern, en klassiek. De neutrale tint zorgt voor balans in het interieur, en kan zowel in warme als koele interieurs goed tot zijn recht komen.
  • Om een beige vloerkleed schoon en vlekvrij te houden, is regelmatig stofzuigen essentieel. Voor specifieke vlekken kun je het beste direct handelen met een milde reiniger die geschikt is voor het type materiaal van het vloerkleed. Het is ook aan te raden om eens in de zoveel tijd een professionele reiniging te laten uitvoeren voor een nog diepere reiniging.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!