Zig zag vloerkleed

Zig zag bewegingen zorgen voor een speels effect in een interieur. Voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie om hun interieur op te vrolijken, bekijk eens de zig zag vloerkleden! Niet alleen een op vrolijker, maar ook een kunstwerk!

1 - 24 van 40 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Tegenwoordig zijn lijnen die zig zag lopen super populair. Denk maar eens aan stoelen, tafels en vloerkleden. Wat maakt zig zag zo populair? Een goeie vraag! Die je het beste kunt beantwoorden door te kijken naar de letterlijke vertaling. Letterlijk vertaald betekent zig zag: Stijgende en dalende lijnen die door scherpe bewegingen vloeiend naar voren komen.

Vrolijk je interieur op met zig zag vloerkleden

De scherpe bewegingen komen sterk naar voren bij zig zag vloerkleden, maar wat doet dit met je interieur? De zig zag bewegingen op een vloerkleed voorzien jouw interieur van energie. Deze energie komt vrolijk over. Deze vrolijke energie komt ook terug bij geometrische vloerkleden, maar als we het over zig zag vloerkleden hebben, dan bedoelen we natuurlijk de positive vibe!

Zig zag vloerkleed kleurrijk!

Die positive vibe van een zig zag vloerkleed komt mooi naar voren bij verschillende kleuren. Vaak wordt er bij een zig zag vloerkleed namelijk twee of meer kleuren toegepast. Een kleur om de zig zag lijnen aan te geven en een kleur om het gebied buiten de lijnen aan te geven. De vloeiende zig zag bewegingen in een zig zag vloerkleed, zorgen ervoor dat de kleuren stralend naar voren komen. Populaire kleuren die terugkomen bij zig zag zijn te vinden bij een zwart/wit vloerkleed of bij een mintgroen vloerkleed.

Verbindt rechte lijnen met zig zag lijnen van een vloerkleed

Een interieur heeft vaak rechte lijnen. Het is dan ook mooi om deze rechte lijnen te verbinden met meubels in jouw interieur, die ook voorzien zijn van rechte lijnen. Bij zig zag lijnen van een vloerkleed worden ook rechte lijnen toegepast, echter bewegen deze rechte lijnen met scherpe bewegingen op en neer. Dit brengt een speels effect in het interieur. In een interieur betekent dit verbinding. Deze verbinding komt terug in rechthoekige vloerkleden, vierkante vloerkleden of lopers.

Een vloerkleed zig zag beschikbaar in vele formaten

Zig zag vloerkleden komen net genoemd veel voor bij rechthoekige en vierkante vloerkleden. Hoe groter het vloerkleed, hoe groter de oppervlakte wat in verbinding staat met de rechte lijnen in jouw interieur. Zo is een populaire maat een 150x150cm vloerkleed. Dit formaat vloerkleed valt niet enorm groot, maar ook niet enorm klein. Dit maakt het vloerkleed perfect in een zithoekje. Wil je toch wat groters? Dan is een 200x200cm vloerkleed of een 200x290cm vloerkleed ook heel populair. Beide formaat vloerkleden zijn ideaal voor in de woon- of slaapkamer.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!