vloerkleed 150x150 cm

Een vierkant vloerkleed maat 150x150cm is perfect voor de u-vorm bank of l-vorm bank! Een vierkant vloerkleed geeft symmetrie en zorgt voor rechte strakke lijnen in je woonkamer. Neem snel een kijkje en kies de kers op jouw interieur taart.

1 - 9 van 9 producten

Het vierkant vloerkleed 150x150cm is het vloerkleed, wat niet te groot is, maar ook niet te klein. Is dit jouw ideale formaat vloerkleed? Het zou zomaar kunnen! De eigenschappen van het 150x150cm vloerkleed zijn verrijkend voor jouw interieur. Een eigenschap van dit vierkante vloerkleed is dat het ruimte besparend werkt in een interieur en het is te plaatsen in iedere kamer. Wat betekent dit formaat vloerkleed voor jouw interieur?

Vierkant vloerkleed van 150x150cm is kleurrijk!

Net als alle andere vloerkleden komen deze vierkante vloerkleden van 150x150cm voor in veel kleuren. Een van de moeilijkste beslissingen die je kunt nemen bij het kopen van een vloerkleed is te bepalen welke kleur het beste past in jouw interieur. Populaire kleuren van een vierkant vloerkleed van 150x150cm zijn beige en bruin. Beige is een zachte kleur dat in jouw interieur kalmerend kan werken. Een andere kleur die op beige lijkt is crème. Ook deze kleur is super populair bij vierkante vloerkleden. Daarnaast blijven bruine vloerkleden zoals gewoonlijk reuze populair. Net als de beige vloerkleden brengen bruine vloerkleden kalmte en rust aan jouw omgeving. 

Vierkante vloerkleden passen overal onder!

Een positieve eigenschap van een vloerkleed is dat zij iedere ruimte gezelliger maken. Plaats je vloerkleed in de woonkamer of slaapkamer, vierkante vloerkleden maken je blij! Wordt smoorverliefd op vierkante vloerkleden! Plaats een vierkant vloerkleed onder je tafel, onder de wieg of onder je bank en je zult zien hoe het de ruimte omtovert tot een vrolijke omgeving, waar je iedere dag in wil zijn. Een vloerkleed van 150x150cm is het ideale vierkante vloerkleed voor onder je salontafel in de woonkamer, maar ook onder de fauteuil staat dit vloerkleed prachtig in een interieur. Daarnaast hebben we bij Volero ook nog andere vierkante vloerkleden. 

150x150cm vierkant vloerkleed is geen wonder, maar een blijvertje!

Het 150x150cm vierkant vloerkleed valt niet te groot als vloerkleed. Voor veel mensen is dit de ideale maat qua vierkante vloerkleden. Mocht je toch nog iets kleiner willen hebben, dan is een 100x100cm vloerkleed een passende oplossing! Het kan goed zijn dat je juist iets groter wilt hebben, want ja wie houdt er nou niet van groot? Dan hebben wij ook het vloerkleed van 250x250cm. Dit formaat vloerkleed past mooi onder een grote eettafel of onder een groot bankstel. Of je nou een groter of kleiner vierkant vloerkleed neemt, met een 150x150cm vierkant vloerkleed zit je altijd goed! Zit je maat er niet tussen? Kijk dan tussen onze vloerkleden op maat voor jouw droom kleed. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!