Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden

Kelim vloerkleed

Een kelim vloerkleed zorgt voor een compleet nieuwe uitstraling van je interieur. Het maakt een geheel en brengt sfeer in huis. Een Kelim vloerkleed is hier een mooi voorbeeld van. Nu vraag je, je in eerste instantie misschien af wat een Kelim vloerkleed nou eigenlijk is? Dat is zo gek nog niet want het komt van oorsprong uit de Oosterse wereld. Typerend voor deze vloerkleden is dat het op een traditionele Oosterse wijze gemaakt wordt namelijk handgeweven, zonder pool en met verschillende patronen. Het heeft vaak ingewikkelde en/of geometrische designs. Door de bijzondere weeftechniek zijn beide zijden meestal gelijk wat betekent dat er geen onder- en bovenkant is. Originele Kelim vloerkleden zijn van wol gemaakt in allemaal verschillende kleuren.

Kelim tapijten thuis

Een Kelim tapijt is veelzijdig inzetbaar, zo kan het gebruikt worden als vloer- of wandkleden. Ook kan het gebruikt worden als een bidkleed. Daarnaast past een kelim tapijt in verschillende interieurs. Wil je graag een Oosterse look creëren, een meer industriële inrichting vormen, of juist een klassieke stijl aanhouden dan is een Kelim een goede investering. Veel Kelim vloerkleden hebben patchwork patronen, iets wat de oosterse look versterkt en een kleurrijk effect heeft. Op zoek naar een bloemen motief in je kelim vloerkleed? Ga dan voor een Rozenkelim!

Orginele kelim vloerkleden zijn handgemaakt en daardoor extra kostbaar. Wij bieden relatief goedkope vloerkleden gebaseerd op het originele kelim vloerkleed. 

Een groot voordeel is dat de kleden erg dun en licht van gewicht zijn, ze zijn daarom erg makkelijk te verplaatsen en/of op te bergen. Kies in de zomermaanden voor een fris, vrolijk en zomers Kelim kleed en wanneer het wat kouder wordt… rol dan het vloerkleed weer op en vervang het door een winters hoogpolig vloerkleed. Zo creëer je bovendien twee verschillende stijlen in een jaar en word je je inrichting ook niet zat! Ideaal! 

Wij bieden een snelle verzending, 14 dagen bedenktijd en gratis verzendkosten vanaf 95 euro. Ben je er nog niet helemaal uit of heb je een vraag? Op werkdagen staan wij je graag te woord! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »