Dieren vloerkleed

Honden, katten, olifanten, leeuwen en ik kan nog wel doorgaan. We hebben dieren vloerkleden met heel veel soorten dieren. Een dierenvloerkleed brengt de fantasie van elk kind tot leven.

1 - 24 van 112 producten
1 2 3 4 5

Omring je kinderen in een omgeving vol met dieren waarbij het normaal wordt om te spelen naast een van de gevaarlijkste tijgers of de gigantisch mooie pandabeer. Is het zijn of haar droom om rond te klauteren als een klein aapje in een jungle vol met andere aapjes, de beroemde big five van dichtbij te spotten tijdens een denkbeeldige safari of rond te zwemmen met een reuze schildpad? Het is allemaal mogelijk met een grenzeloze fantasie en natuurlijk een dieren vloerkleed voor kinderen.

Een vloerkleed met dieren in de kinderkamer

Breng de fantasie in de kinderkamer en laat de prints van het vloerkleed haar werk doen. Een dieren vloerkleed brengt naast het speelse en het avontuurlijke aspect ook leermogelijkheden in beeld. Interactieve spellen zoals: Papa, welk dier ben ik? Grrrrrr, wat voor dier maakt dit geluid, met een beren vloerkleed. Of simpelweg het leren en onthouden van dieren maakt jouw zoon of dochter met de dag slimmer. Is jouw zoon of dochter ook zo fan van de dierentuin? Breng de dierentuin nu naar huis en breng het dierenrijk op een speelse en leuke manier naar voren. Een vriendin of familielid in verwachting van een kleine? Een dieren vloerkleed is zeker een aanrader om cadeau te doen. Neem bijvoorbeeld een olifant vloerkleed of een katten vloerkleed

Speels vloerkleed kinderkamer

Wij raden wel aan een antislip onderkleed onder het speelkleed te leggen. Want wie weet gaat je kleine wel op safari en gaat hij of zij rennend achter een leeuw aan. Wel zo belangrijk dat het veilig blijft! Een dieren vloerkleed hoeft niet altijd geassocieerd te worden met kinderen, wij zullen tegen niemand zeggen dat je zelf ook op safari gaat. Je leeft overigens maar één keer en wie wil er nou niet grommen als een tijger of brullen als een gorilla! Uiteraard zijn er nog veel meer dieren vloerkleden te vinden. Naast dieren vloerkleden hebben wij ook super gave auto vloerkleden en sterren vloerkleden voor in de kinderkamer! Geef je kinderkamer karakter en wacht niet langer bestel een vloerkleed en houdt de voetjes van je kleine onderzoeker warm. 

Veelgestelde vragen over 

  • Een dieren vloerkleed is perfect voor de (kleine) dierenliefhebbers. Deze vloerkleden zijn vaak populair voor kinderkamers vanwege kun vrolijke kleuren en leuke vormen. Daarnaast zijn dieren vloerkleden ook uitermate geschikt voor educatieve doeleinden.
  • Een dieren vloerkleed kun je afstemmen op een specifieke woonstijl. Houd hierbij rekening met de kleuren en patronen. Hiervoor zorg je dat deze goed past in de door jou gecreëerde woonstijl en inrichting. Op deze manier kan een dieren vloerkleed een harmonieus onderdeel van het interieur worden.
  • Populaire materialen bij dieren vloerkleden voor in de kinderkamer zijn vaak kunstvezels zoals polyester en polypropyleen. Deze materiaalsoorten zijn makkelijk schoon te maken en wasbaar, wat deze vloerkleden ideaal maakt voor in de kinderkamer.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!