Wasbaar vloerkleed

Met een wasbaar vloerkleed hoef je je nooit meer af te vragen hoe je die wijnvlek uit je vloerkleed krijgt. Wasbare vloerkleden kan je namelijk gewoon wassen! Ideaal voor huishoudens met kinderen, huisdieren of gezinsleden met twee linkerhanden.

1 - 24 van 213 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 9

Yess!!! Met een wasbaar vloerkleed hoef je nooit meer te stressen als er een glas rode wijn of een kopje koffie over je vloerkleed valt. Zo kan jij je meest onhandige vrienden of familie uitnodigen op visite zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de vlekken die kunnen ontstaan. Gezinnen met kinderen en/of huisdieren hebben dan ook veel baat bij een wasbaar vloerkleed. We horen je al denken: ‘maar hoe kan je een vloerkleed wassen?’. Door de samenstelling van het materiaal kan je jouw vloerkleed wassen op maximaal 40 graden Celsius. Na de wasbeurt kan het vloerkleed in de droger op de laagste temperatuur of drogen aan de lucht. Van ons krijgt een wasbaar vloerkleed een hele diepe buiging!

Vloerkleed wassen zonder zorgen!

Bij de productie van een wasbaar vloerkleed is het materiaal de belangrijkste factor. Lang niet alle materialen zijn geschikt om voor een wasbaar vloerkleed te gebruiken. Zo is een wollen vloerkleed erg delicaat en kan je die niet zomaar in de wasmachine stoppen of allerlei wasverzachters erop loslaten. Dat zou eigenlijk ook raar zijn, want heb je een schaap ooit zien zwemmen?  

Voor een wasbaar vloerkleed worden dan ook vaak synthetische materialen gebruikt. Een synthetisch vloerkleed kan bestaan uit polyester, polyamide of polypropyleen. Deze materialen zie je vaak terug in de scheepvaart en zijn dan ook bestand tegen vocht. Daarnaast zijn synthetische materialen gemakkelijk te reinigen.  

Overal een wasbaar vloerkleed

Naast alle eerdergenoemde voordelen, heeft een wasbaar vloerkleed ook het voordeel dat het in iedere ruimte kan worden gebruikt. Een vlek in het vloerkleed is namelijk binnen een handomdraai verwijderd. Hierdoor kunnen jouw kinderen zorgeloos spelen met een wasbaar kinderkamer vloerkleed. Rollend en stoeiend over een zachte ondergrond, waarbij een klein ongelukje met verf geen probleem is. Superouder komt eraan! Vloerkleed wassen en weer terug in positie alsof er niks is gebeurd! Binnen no-time kan jouw dreumes weer verder met het maken van de mooiste kunstwerken.

Een warme douche met een wasbaar vloerkleed

In de meeste badkamers ligt een (ijskoude) tegelvloer. Erg prachtig en functioneel, alleen wel erg koud wanneer je onder een heerlijk warme douche vandaan komt. Dit is natuurlijk geen aangenaam gevoel in de ochtend of op een koude winterdag. Met een badkamer vloerkleed zorg jij ervoor dat je na jouw douchebeurt op een extreem zachte en warme ondergrond stapt. Bespeur je na je douchebeurt/karaoke-optreden een vlekje op het vloerkleed? Geen probleem. Zelfs onder de douche kan je een wasbaar vloerkleed wassen en schrobben.

Veelgestelde vragen over 

  • Zoals de naam al doet vermoeden, is een wasbaar vloerkleed speciaal ontworpen om gewassen te kunnen worden. Hierdoor zijn wasbare vloerkleden zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden.
  • Wasbare vloerkleden zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen water en tegen een stootje kunnen, zoals katoen of kunststof vezels. Deze materialen zijn duurzaam en kunnen gewassen worden zonder hun kwaliteit te verliezen.
  • Een wasbaar vloerkleed kan met de hand of machinaal worden gewassen. Het is aanbevolen om wasbare vloerkleden met een wild wasmiddel op maximaal 30 °C te wassen. Gebruik bij handwas een mild reinigingsmiddel en spoel het vloerkleed zorgvuldig uit. Laat het vloerkleed vervolgens plat of opgehangen drogen.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!