Wasbaar vloerkleed

Met een wasbaar vloerkleed hoef je je nooit meer af te vragen hoe je die wijnvlek uit je vloerkleed krijgt. Wasbare vloerkleden kan je namelijk gewoon wassen! Ideaal voor huishoudens met kinderen, huisdieren of gezinsleden met twee linkerhanden.

1 - 24 van 56 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

Yess!!! Met een wasbaar vloerkleed hoef je nooit meer te stressen als er een glas rode wijn of een kopje koffie over je vloerkleed valt. Zo kan jij je meest onhandige vrienden of familie uitnodigen op visite zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de vlekken die kunnen ontstaan. Gezinnen met kinderen en/of huisdieren hebben dan ook veel baat bij een wasbaar vloerkleed. We horen je al denken: ‘maar hoe kan je een vloerkleed wassen?’. Door de samenstelling van het materiaal kan je jouw vloerkleed wassen op maximaal 40 graden Celsius. Na de wasbeurt kan het vloerkleed in de droger op de laagste temperatuur of drogen aan de lucht. Van ons krijgt een wasbaar vloerkleed een hele diepe buiging!

Vloerkleed wassen zonder zorgen!

Bij de productie van een wasbaar vloerkleed is het materiaal de belangrijkste factor. Lang niet alle materialen zijn geschikt om voor een wasbaar vloerkleed te gebruiken. Zo is een wollen vloerkleed erg delicaat en kan je die niet zomaar in de wasmachine stoppen of allerlei wasverzachters erop loslaten. Dat zou eigenlijk ook raar zijn, want heb je een schaap ooit zien zwemmen?  

Voor een wasbaar vloerkleed worden dan ook vaak synthetische materialen gebruikt. Een synthetisch vloerkleed kan bestaan uit polyester, polyamide of polypropyleen. Deze materialen zie je vaak terug in de scheepvaart en zijn dan ook bestand tegen vocht. Daarnaast zijn synthetische materialen gemakkelijk te reinigen.  

Overal een wasbaar vloerkleed

Naast alle eerdergenoemde voordelen, heeft een wasbaar vloerkleed ook het voordeel dat het in iedere ruimte kan worden gebruikt. Een vlek in het vloerkleed is namelijk binnen een handomdraai verwijderd. Hierdoor kunnen jouw kinderen zorgeloos spelen met een wasbaar vloerkleed in de kinderkamer. Rollend en stoeiend over een zachte ondergrond, waarbij een klein ongelukje met verf geen probleem is. Superouder komt eraan! Vloerkleed wassen en weer terug in positie alsof er niks is gebeurd! Binnen no-time kan jouw dreumes weer verder met het maken van de mooiste kunstwerken.

Een warme douche met een wasbaar vloerkleed

In de meeste badkamers ligt een (ijskoude) tegelvloer. Erg prachtig en functioneel, alleen wel erg koud wanneer je onder een heerlijk warme douche vandaan komt. Dit is natuurlijk geen aangenaam gevoel in de ochtend of op een koude winterdag. Met een badkamer vloerkleed zorg jij ervoor dat je na jouw douchebeurt op een extreem zachte en warme ondergrond stapt. Bespeur je na je douchebeurt/karaoke-optreden een vlekje op het vloerkleed? Geen probleem. Zelfs onder de douche kan je een wasbaar vloerkleed wassen en schrobben.

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!