Top 10 Wasbare vloerkleden

Op zoek naar een wasbaar vloerkleed en kom je er toch niet helemaal uit? Kijk dan naar onze Top 10 Wasbare vloerkleden! Een top 10 selectie van de meest populaire wasbare vloerkleden op dit moment. Ga mee in de tijd en shop nu jouw wasbare vloerkleed!

1 - 10 van 10 producten

Bestaat het echt? Een wasbaar vloerkleed? Ja, het bestaat! De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Wist je dat een wasbaar vloerkleed vele voordelen met zich meebrengt? Wij zetten ze graag even voor je op een rijtje.

We kunnen ons allemaal wel voorstellen hoe een gezellig avondje met vrienden op de bank eruitziet. Buikpijn van het lachen, een warm borrelhapje en een goed glas rode wijn. De tranen van het lachen rollen over de wangen en oeps…! Iemand stoot per ongeluk zijn glas om en de rode wijn vloeit rijkelijk over je vloerkleed. Met een schuldgevoel probeert iedereen de rode wijn zo snel mogelijk uit het vloerkleed te deppen. En jij… jij maakt je natuurlijk geen zorgen. Jij weet namelijk dat jouw vloerkleed wasbaar is. Je vrienden staan versteld wanneer jij je vloerkleed optilt en zo in de wasmachine gooit.  

Wasbaar vloerkleed wassen

De naam zegt eigenlijk al genoeg. Jouw vloerkleed wassen en reinigen is nog nooit zo simpel geweest. En gelukkig maar! Door de nieuwste technologieën kunnen materialen zoals polypropyleen, polyester en polyamide worden gevormd tot een synthetisch vloerkleed. Het materiaal is erop gebouwd om bestand te zijn tegen vocht én is gemakkelijk schoon te krijgen. Jouw nieuwe vloerkleed wasbaar was je in de wasmachine op maximaal 40 graden Celsius. Vervolgens kan je het vloerkleed in de droogtrommel op de laagste temperatuur of aan de lucht drogen. É voilà! Een kind kan de was doen.

Ongeremd plezier met een vloerkleed wasbaar

Ook als jij jouw kinderen in de slaapkamer een zachte ondergrond wilt geven, is een slaapkamer vloerkleed wasbaar de perfecte uitkomst. De kinderen kunnen zich ongeremd vermaken en jij hoeft je geen zorgen meer te maken over of jouw kindje zich kan bezeren. Verft jouw kleine Picasso weleens buiten de lijntjes (lees: op de muren, tafels, het vloerkleed)? Ook daar hoef je je niet langer zorgen over te maken! Als er een verfspatje ontglipt aan het canvas en beland op het vloerkleed, kan je gerust het vloerkleed wassen of de vlek wegpoetsen.

Wasbaar vloerkleed: de collecties

Binnen de FRAAI collecties hebben we een gespecialiseerd team zitten dat dagelijks op zoek is naar de nieuwste kleurstellingen, designs en technieken. Door bijna het hele proces in eigen handen te houden, kunnen we de leukste vloerkleden, voor de scherpste prijzen aanbieden. Zo heeft FRAAI meerdere collecties ontwikkeld met wasbare vloerkleden, allemaal met een eigen look en feel. Zo staan de Vive vloerkleden bekend om hun prachtige viscose look en zachte pasteltinten. Een mooie combinatie die maakt dat het vloerkleed in ieder interieur kan worden gebruikt! Het belangrijkste voordeel mag natuurlijk niet ontbreken. Je kan het vloerkleed wassen! Of wat dacht je van de Clean vloerkleden? Een effen collectie lijn met een hoge pool en mooie kleuren.

Ontdek nu het aanbod!

 

 

 

Veelgestelde vragen over 

  • Zoals de naam al doet vermoeden, is een wasbaar vloerkleed speciaal ontworpen om gewassen te kunnen worden. Hierdoor zijn wasbare vloerkleden zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden.
  • Wasbare vloerkleden zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen water en tegen een stootje kunnen, zoals katoen of kunststof vezels. Deze materialen zijn duurzaam en kunnen gewassen worden zonder hun kwaliteit te verliezen.
  • Een wasbaar vloerkleed kan met de hand of machinaal worden gewassen. Het is aanbevolen om wasbare vloerkleden met een wild wasmiddel op maximaal 30 °C te wassen. Gebruik bij handwas een mild reinigingsmiddel en spoel het vloerkleed zorgvuldig uit. Laat het vloerkleed vervolgens plat of opgehangen drogen.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!