Top 10 Wasbare vloerkleden

Op zoek naar een wasbaar vloerkleed en kom je er toch niet helemaal uit? Kijk ...

1 - 10 van 10 producten

Bestaat het echt? Een wasbaar vloerkleed? Ja, het bestaat! De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Wist je dat een wasbaar vloerkleed vele voordelen met zich meebrengt? Wij zetten ze graag even voor je op een rijtje.

We kunnen ons allemaal wel voorstellen hoe een gezellig avondje met vrienden op de bank eruitziet. Buikpijn van het lachen, een warm borrelhapje en een goed glas rode wijn. De tranen van het lachen rollen over de wangen en oeps…! Iemand stoot per ongeluk zijn glas om en de rode wijn vloeit rijkelijk over je vloerkleed. Met een schuldgevoel probeert iedereen de rode wijn zo snel mogelijk uit het vloerkleed te deppen. En jij… jij maakt je natuurlijk geen zorgen. Jij weet namelijk dat jouw vloerkleed wasbaar is. Je vrienden staan versteld wanneer jij je vloerkleed optilt en zo in de wasmachine gooit.  

Wasbaar vloerkleed wassen

De naam zegt eigenlijk al genoeg. Jouw vloerkleed wassen en reinigen is nog nooit zo simpel geweest. En gelukkig maar! Door de nieuwste technologieën kunnen materialen zoals polypropyleen, polyester en polyamide worden gevormd tot een synthetisch vloerkleed. Het materiaal is erop gebouwd om bestand te zijn tegen vocht én is gemakkelijk schoon te krijgen. Jouw nieuwe vloerkleed wasbaar was je in de wasmachine op maximaal 40 graden Celsius. Vervolgens kan je het vloerkleed in de droogtrommel op de laagste temperatuur of aan de lucht drogen. É voilà! Een kind kan de was doen.

Ongeremd plezier met een vloerkleed wasbaar

Ook als jij jouw kinderen in de slaapkamer een zachte ondergrond wilt geven, is een vloerkleed wasbaar de perfecte uitkomst. De kinderen kunnen zich ongeremd vermaken en jij hoeft je geen zorgen meer te maken over of jouw kindje zich kan bezeren. Verft jouw kleine Picasso weleens buiten de lijntjes (lees: op de muren, tafels, het vloerkleed)? Ook daar hoef je je niet langer zorgen over te maken! Als er een verfspatje ontglipt aan het canvas en beland op het vloerkleed, kan je gerust het vloerkleed wassen of de vlek wegpoetsen.

Wasbaar vloerkleed: de collecties

Binnen FRAAI | Home & Living hebben we een gespecialiseerd team zitten dat dagelijks op zoek is naar de nieuwste kleurstellingen, designs en technieken. Door bijna het hele proces in eigen handen te houden, kunnen we de leukste vloerkleden, voor de scherpste prijzen aanbieden. Zo heeft FRAAI meerdere collecties ontwikkeld met wasbare vloerkleden, allemaal met een eigen look en feel. Zo staat de Vive collectie bekend om haar prachtige velvet viscose look en zachte pasteltinten. Een mooie combinatie die maakt dat het vloerkleed in ieder interieur kan worden gebruikt! Het belangrijkste voordeel mag natuurlijk niet ontbreken. Je kan het vloerkleed wassen! Of wat dacht je van de Clean collectie? Een effen collectie lijn met een hoge pool en mooie kleuren.

Ontdek nu het aanbod!

 

 

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!