Isolerende vloerkleden

Isolerende vloerkleden helpen je energie besparen! Een isolerend vloerkleed houdt namelijk de warmte vast waardoor de thermostaat nog niet hoger hoeft. Klinkt dat als muziek in de oren? Neem dan snel een kijkje tussen onze isolerende vloerkleden!

1 - 24 van 351 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 15

Het is je vast niet ontgaan dat wij allemaal even 2 of beter gezegd 3 keer moeten nadenken voordat wij de verwarming aanzetten. We proberen het zo lang mogelijk uit te stellen, wat niet meer dan logisch is gezien de tijd waar we in leven. Boodschappen zijn duurder, benzine is niet meer wat het was en ook onze energierekeningen stijgen de pan uit. Je wilt graag energie besparen, maar je hebt geen idee meer hoe. Je bespaart al overal waar je kan en kou lijden is geen optie in je eigen huis. Volero heeft de oplossing waardoor jij het nog even kan uitstellen om de thermostaat hoger te zetten. Namelijk: vloerkleden! Een vloerkleed in je woonkamer of slaapkamer is gegarandeerd warme voeten. Vloerkleden werken isolerend en isolerende vloerkleden hebben we in alle soorten, maten en materialen. Voor welke ga jij?

Energiebesparende vloerkleden besparen ook tijd!

Er zijn verschillende energie besparende vloerkleed materialen; van synthetisch fluffy tot wollen vloerkleden! Je bent aan het kijken naar energiebesparende vloerkleden maar je hebt geen idee welke het beste bij jou past. De keuze is reuze tussen de isolerende vloerkleden en daarom hebben wij de voordelen van de verschillende vloerkleden op een rijtje gezet. Ben jij bijvoorbeeld iemand die vaak chips kruimelt tijdens het kijken van je favoriete kerst film? Ga dan voor laagpolige vloerkleden van polypropyleen of polyester, 100% jouw match! Deze isolerende vloerkleden maak je namelijk in een handomdraai schoon met de stofzuiger! Zo bieden wij naast energiebesparende vloerkleden nog meer gemak met tijdbesparing, speciaal voor jou!

Isolerend vloerkleed van zomer tot winter

Behalve het feit dat een isolerend vloerkleed meer warmte biedt tijdens de koudere dagen, zorgt een isolerend vloerkleed er ook voor dat je even kan afkoelen tijdens de zomer. Isolerende vloerkleden werken namelijk twee kanten op. In de zomer zorgt een isolerend vloerkleed ervoor dat de warmte buiten blijft en haalt het juiste wat meer verkoeling tot zich. Terwijl isolerende vloerkleden in de winter weer zorgen voor meer warmte en sfeer doordat ze de warmte vasthouden. Zo zie je maar dat energiebesparende vloerkleden eigenlijk het hele jaar door energie en stroom besparen! In de zomer minder de airco en ventilator aan en in de winter de verwarming lager. Zo sla je twee vliegen in één klap! En dat met alleen een isolerend vloerkleed, geheel naar jouw smaak uitgezocht!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!