Buitenkleed vierkant

Een vierkant buitenkleed in de hoek, staat niet alleen mooi, maar zorgt voor ontspanning en gezelligheid! De meest diepe en gedenkwaardige gesprekken beleef je natuurlijk in de tuin.

1 - 3 van 3 producten

Ga fris en fruitig de zonnige periode tegemoet met vierkanten buitenkleden! Na een winterse periode warm binnen te zitten, is het in de lente en zomer wel echt tijd om naar buiten te gaan. Waar wij goed begrijpen dat binnen zitten comfortabel en vertrouwd aanvoelt, begrijpen wij ook dat je al heel snel heimwee kan krijgen wanneer jij buiten bent. Maar buiten hoeft niet ver te zijn! Je interieur van binnen kan ook net zo gemakkelijk naar buiten. Knap je tuin op en richt het in zodat jij je thuis kan voelen. Het plaatsen van een bank en een vierkant buitenkleed zorgt ervoor dat jij je buitenruimte binnen een handomdraai omtovert tot een vertrouwde woonkamer.

Thuiskomen doe je in de tuin met een buitenkleed vierkant

Iedereen kan de winterse periode wel beamen. Je doet de voordeur achter je dicht, doet de lamp aan in de gang, hangt je jas op aan de kapstok en trekt je schoenen. Je opent de woonkamerdeur en het eerste waar je ogen op vallen, is de comfortabele zithoek. Een warme uitnodiging om te gaan zitten en even tot rust te komen na een lange dag werken. De comfortabele bank, robuuste salontafel en rustgevende vloerkleed doen wonderen. 

Door naar de lente en de zomer! Bezwete dagen waarbij je na een lange dag werken direct je schoenen in de hoek gooit en naar de achterdeur loopt om vervolgens in de tuin af te koelen. Door het neerleggen van een vierkant buitenkleed kan jij op je blote voeten direct doorlopen naar de luxe en comfortabele loungebank. Een zachte bries, een comfortabele ondergrond en zitgelegenheid zorgen er in enkele secondes voor dat jouw ontspanningsgevoel van 2% naar wel 97% stijgt.

Mocht dit verhaal in jouw leven ontbreken, laat deze droom dan waarmaken en begin aan jouw zoektocht naar het ideale buitenkleed! Voor veel mensen heeft het ideale buitenkleed een vierkante vorm. Waarom vierkant? Een buitenkleed vierkant staat bekend als een buitenkleed dat zoveel voordelen heeft, dat je haast niet om het buitenkleed heen kan.

Een vierkant buitenkleed is ruimtebesparend

Gaat je voorkeur uit naar een zithoekje in de hoek van de tuin? Dan is een vierkant buitenkleed jouw ideale match. Buitenkleden met een vierkant uiterlijk, komen het beste tot hun recht in de hoeken van de tuin. Een van de sterke eigenschappen van een vierkant buitenkleed is dat het buitenkleed gelijkmatig verdeelde lijnen bevat. Deze gelijkmatig verdeelde lijnen zorgen ervoor dat jouw zithoek niet alle ruimte in de tuin opeist en waarmee je tegelijkertijd een ruime zithoek creëert. Ruimte besparen gaat ook goed samen met een knusse uitstraling. Het lijkt alsof je bent afgezonderd in een hoekje, maar dit leidt juist tot een knusse zithoek. Ideaal als je met vrienden, familie of je partner onder de sterrenhemel geniet van je favoriete drankje. Met de meest diepe en gedenkwaardige gesprekken beleef je een romantische en zwoele zomeravond.

Wil je jouw zithoekje buiten optisch vergroten en het strakke lijnenspel in je tuin verbreken? Leg dan een rond buitenkleed neer. Het ronde buitenkleed verbindt de hoekige buitenmeubels op een bijzondere wijze en doorbreekt alle rechte lijnen.

Vierkanten buitenkleden zijn water waterbestendig!

Wie had ooit gedacht dat het mogelijk was om een vloerkleed buiten neer te kunnen leggen zonder dat deze doorweekt blijft en uiteindelijk in de vuilnisbak belandt? Veel mensen hadden dit zich niet kunnen bedenken, maar niets is minder waar! Vierkanten buitenkleden zijn waterproof! Door de nieuwste ontwikkelingen is het dus mogelijk om een vloerkleed waterbestendig te maken! Een buitenkleed blijft tenslotte een vloerkleed en kan je dus ook perfect binnen gebruiken.

Een buitenkleed is veelal gemaakt van de kunststofvezel polypropyleen. Deze kunststofvezel staat wereldwijd bekend als kwalitatief hoogwaardig. Een van de voordelen van het kunststof materiaal is dat vierkante buitenkleden een waterbestendig uiterlijk krijgen. Het materiaal zorgt ervoor dat het vierkante buitenkleed het hele jaar buiten kan blijven liggen en slijt- en kleurvast is. Polypropyleen buitenkleden worden in vele trendy designs ontwikkeld. Neem bijvoorbeeld een zwart wit buitenkleed, waarbij de kleuren zwart en wit goed door elkaar heen worden gemixt met lijnen, figuren en symbolen.

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!