Grijs buitenkleed

Een grijs buitenkleed is een garantie op een luxe buitenbelevenis. Grijs is een neutrale kleur geschikt voor iedere buitenstijl. Ben je benieuwd? Neem dan een kijkje op deze pagina en geniet maximaal van de zomer!

1 - 24 van 61 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

Jij zit nu vast in de tuin te denken aan een neutrale kleur buitenkleed. En toen kwam je uit bij een buitenkleed grijs. Dit buitenkleed past in ieder buiten interieur en zijn te verkrijgen in kleine en grote maten, geschikt voor op de balkon en zijn ook in het rond te verkrijgen. De populaire grijze kleur verwerkt in buitenkleden zijn echt een eyecatcher!

Een buitenkleed grijs voor een neutrale sfeer

Grijze buitenkleden zijn tegenwoordig super populair! Dit komt vanwege het feit dat deze buitenkleden passen in ieder interieur. De kleur is namelijk goed te combineren met andere kleuren, het heeft een neutrale uitstraling en past zich goed aan warmere en koele tinten. De kleur grijs staat zelf bekend als luxe en neutraal. Samen met zwart en wit behoort de kleur grijs tot de geschikte achtergrond kleur. Ideaal als buitenkleed dus!

Buitenkleed groot in het grijs

De grijze buitenkleden zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Wij bij Volero bieden een buitenkleed groot aan in de kleur grijs, waarbij het grootste formaat 280x380cm is. Dit buiten vloerkleed staat ook wel bekend als het XXL buitenkleed. Dit is bijna 4 meter! Vaak wordt een buitenkleed groot ook gebruikt als picknick kleed. Er kunnen namelijk veel mensen op zo een picknickkleed zitten en het waait overigens niet gemakkelijk weg. Ook kleinere formaten zijn te verkrijgen. Zo is de kleinste formaat buitenkleed 70x140cm – 80x150cm, ideaal als je opzoek bent naar een klein buitenkleed. Verder zijn de buitenkleden in nog veel meer formaten te verkrijgen en zijn ze te verkrijgen in verschillende varianten. Denk maar eens aan verschillende patronen en tekens, veel keuzemogelijkheden dus!

Balkonkleed in het grijs

Wist je dat er ook speciale buitenkleden zijn voor op het balkon. Dit buitenkleed staat bekend als het balkonkleed. Mocht je nou in de stad wonen en heb je zo een typische stadsbalkon of woon jij in een buitenwijk en heb jij een groot balkon? Dat is geen probleem! Het grijze balkonkleed is net als het gewone buitenkleed te verkrijgen in verschillende formaten en passen hierdoor perfect op elk balkon. Verder zorgt dit balkonvloerkleed voor een neutrale sfeer op het balkon.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!