Gestipt vloerkleed

Gestipt vloerkleed, oftewel cirkels, puntjes, rondjes of (polka) dots. Van grote tot kleine stippen, je nieuwe vloerkleed met gekleurde of subtiele stippen is een toevoeging voor je huis! Voor elke woonstijl een eigen stip. Punt.

1 - 9 van 9 producten

Vloerkleed stippen

Ben je op zoek naar vloerkleden met stippen? Stipje hier, stipje daar! Cirkels, puntjes, rondjes of (polka) dots; het zijn allemaal stippen. Een vloerkleed stippen vind je bij Volero. Een gestipt motief zorgt voor karakter, dus welkom in de wereld van stippen, groot en klein. Welke woonstijl je ook hebt, een vloerkleed met stippen is het puntje op de 'i'. Dots kunnen een vette eyecatcher zijn of juist een subtiele toevoeging aan een kamer, afhankelijk van de kleuren. Kortom, een vloerkleed stippen is de ideale toevoeging op de woonkamer, slaapkamer, speelkamer en kinderkamer! 

Stijlvol vloerkleed met stippen

Vroeger was er een verfkunst genaamd pointillisme. Schilders die gebruik maakten van deze schilderkunst maakten complete schilderijen aan de hand van stippen. Hoe cool is dat! Echte masterpieces zijn daaruit gekomen. De knipoog naar stippen vind je dan ook terug in allerlei stijlen zoals vintage, retro en Bohemian vloerkleden. Vloerkleden met stippen zijn er dan ook in allerlei kleuren en maten. Een stippen vloerkleed is er in allerlei varianten, van een kleurrijk confetti effect tot een 3D effect.  Een vloerkleed met stippen hoeft niet perse als woonkamer vloerkleed gebruikt te worden, het kan ook in een slaapkamer of als kinderkamer vloerkleed doet een stip het altijd goed.

Gestipt vloerkleed past altijd, punt.

Dus of je nu voor een rond vloerkleed met stippen of een rechthoekig vloerkleed stippen gaat, eigenlijk mag een stip niet ontbreken. Punt! Een vloerkleed met stippen is niet alleen een compliment naar andere ronde vormen in je huis,  ze kunnen kleine ruimtes groter doen lijken en (te) grote ruimtes huiselijker maken. Volero heeft een breed assortiment gestipte vloerkleden, van hoogpolig vloerkleed tot platgeweven. Dus of je nu een zwart/wit gestipt vloerkleed of juist een kleurrijk gestipt vloerkleed zoekt. Wij verwelkomen je in de wondere wereld van vloerkleden met stippen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!