Gestipt vloerkleed

Cirkels, puntjes, rondjes of (polka) dots het zijn allemaal stippen. Van grote tot kleine stippen, je nieuwe vloerkleed met stippen, ronde cirkels en punten is een toevoeging voor je huis! Voor elke woonstijl een eigen stip. Punt.

1 - 7 van 7 producten

Vloerkleden stippen

Ben je op zoek naar vloerkleden met stippen? Stipje hier, stipje daar! Cirkels, puntjes, rondjes of (polka) dots het zijn allemaal stippen. Een gestipt vloerkleed vind je bij Volero. Een gestipt motief zorgt voor karakter. Dus welkom in de wereld van stippen. Grote stippen, kleine stippen welke woonstijl je ook in je interieur hebt een stip maakt alles levendiger. dots kunnen een vette eyecatcher zijn of juist een neutrale toevoeging aan een kamer. Afhankelijk van de kleuren of patroon zijn vloerkleden met stippen een toevoeging aan je huis of appartement. 

Vloerkleed met stippen, stijlvol!

Vroeger was er een verfkunst genaamd pointillisme. Schilders die gebruik maakte van deze schilderkunst maakte complete schilderijen aan de hand van stippen. Hoe cool is dat! Echte masterpieces zijn daaruit gekomen. De respect naar stippen vind je dan ook terug in allerlei woonstijlen; vintage, retro, bohemian stijl, noem het maar op. Iedereen woonstijl kan wel een stip of cirkel gebruiken. Vloerkleden met stippen zijn er dan ook in allerlei kleuren en maten. Stippen geven verschillende effecten, ze kunnen een confetti effect, 3D effect of juist een retro effect creëren.  Een vloerkleed met stippen hoeft niet perse in je woonkamer, ook in een slaapkamer of kinderkamer. Plaats bijvoorbeeld ronde bijzettafeltjes op je gestipte vloerkleed, of plaatst er een poef op!

Gestipt vloerkleed past altijd, punt.

Dus of je nu voor een rond vloerkleed met stippen of een rechthoekig vloerkleed met stippen gaat, eigenlijk mag een stip niet ontbreken. Punt! Een vloerkleed met stippen is niet alleen een compliment naar andere ronde vormen in je huis ze kunnen kleine ruimtes groter doen lijken en (te) grote ruimtes huiselijker maken. Volero heeft een breed assortiment gestipte vloerkleden, van hoogpolig tot platgeweven vloerkleed. Dus of je nu een zwart/wit gestipt vloerkleed of juist een kleurrijk gestipt vloerkleed zoekt. Wij verwelkomen je in de wondere wereld van vloerkleden met stippen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!