Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Vlek op vloerkleed

Een ongeluk gehad en je vloerkleed is vies geworden... Paniek! Stress! Nee rustig aan, wij hebben namelijk goed nieuws! Tegenwoordig kan je zelf vloerkleed schoonmaken! Sommige blogs schrijven over de kracht van een vloerkleed schoonmaken met soda of een vloerkleed schoonmaken met groene zeep. Wij adviseren je van harte dit NIET te doen! Waarom niet, kleuren kunnen vervagen, veranderen of vallen zelfs weg. Daarnaast gaat het ook ten kosten van kwaliteit. Je wil naast het verwijderen van je vloerkleed je kleuren behouden en je vloerkleed beschermen tegen nieuwe vlekken. Als de vloerkleden specialist van Nederland adviseren wij je te investeren in tapijtreiniger.

Tapijt of vloerkleed schoonmaken

Waarom tapijtreiniger? Middels tapijtreiniger kan je jouw vloerkleed makkelijk schoonmaken.  Of je nu een hoogpolig vloerkleed gaat schoonmaken of een laagpolig vloerkleed wil opfrissen, tapijtreiniger maakt het vloerkleed schoon én behoudt kleuren en kwaliteit. Bij het reinigen van een vloerkleed moet er wel op het materiaal gelet worden. Lees dus altijd goed het label van je vloerkleed om te kijken van welke materialen het tapijt of vloerkleed gemaakt is. Een jute vloerkleed reinigen is een ander proces dan een sisal vloerkleed reinigen. Zo worden jute en sisal vloerkleden niet graag nat, maar kan je makkelijk een doekje halen over wollen vloerkleden. Tapijtreiniger helpt je gemakkelijk een vloerkleed schoon te maken of op te frissen. Je verwijdert er gemakkelijk de meest hardnekkige vlekken in je vloerkleed, tapijt of mat mee. Denk bijvoorbeeld aan rode wijn, chocolade of andere vlekken die er niet direct afgaan met een doekje. Met tapijtreiniger lukt dit dus wel! 

Kom je er echt niet uit? Stuur gerust een mail naar [email protected] of bel ons! Met onze passie voor vloerkleden helpen we je graag verder bij het schoonmaken van je vloerkleed.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »