Buitenkleed Jute

Een buitenkleed van jute is niet geschikt voor buiten. Dit materiaal is helaas niet bestendig tegen regen. Daarom is deze categorie buitenkleden die een jute look en feeling hebben maar bestand zijn tegen het Nederlandse weer! Wel zo handig!

1 - 24 van 74 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4

Het zonnetje schijnt en de vogeltjes die fluiten buiten. Dit is een teken dat het warmer buiten wordt. Nu gaan we in deze warme periode allemaal op zoek naar een buitenkleed, wat niet gek is, want ja iedereen wilt zijn tuin opfleuren om lekker te kunnen genieten in de tuin. En toen kwam de vraag: ‘welk buitenkleed moet ik nou nemen?’. Er bestaan namelijk super veel mogelijkheden uit de kleur, formaat en het materiaal. Vervolgens kwam je uit bij een buitenkleed jute, prachtig! Echter zijn de buitenkleden van jute niet geschikt voor buiten.

Een buitenkleed met jute uitstraling

Veel mensen denken bij een buitenkleed aan een buitenkleed jute, wat niet gek is. Jute vloerkleden zijn namelijk 100% natuurlijk en lijken op het oog dan ook uitermate geschikt als buitenkleed. Ondanks dat een jute vloerkleed 100% natuurlijk is en zij geproduceerd worden vanuit een akkerbouwgewas (Corchorus plant), zijn de vloerkleden van jute niet geschikt als buitenkleed. Een groot nadeel van het buitenkleed jute is dat zij niet goed tegen water kunnen. Dit betekent dat tijdens de regen of sneeuw het jute vloerkleed in het uiterste geval gaat rotten en schimmelen. Dit wil je natuurlijk niet hebben bij een buitenkleed.

Het ideale buitenkleed is een Plastic buitenkleed

De oplossing voor een buitenkleed wat niet gaat schimmelen is een plastic buitenkleed. Plastic buitenkleden hebben eigenschappen perfect voor buiten. Zo kan een plastic buitenkleed goed tegen water (regen), Fleurt het in de tuin, zijn ze lekker zacht en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en formaten. Je kan kiezen voor een effen buitenkleed bijvoorbeeld, perfect voor bij je tuin interieur! De mensen met plastic buitenkleden ervaren de zachtheid van deze buitenkleden door er buiten met bloten voeten op te lopen. Verder zijn de buitenkleden waterafstotend waardoor ze het gehele jaar buiten kunnen worden gelaten. Daarnaast zijn de buitenkleden ook in het rond te verkrijgen. Een buitenkleed rond komt ook voor in verschillende formaten en kleuren. Kort gezegd de plastic buitenkleden zijn perfect voor buiten! 

Balkonkleed te verkrijgen bij Volero!

Miljoenen mensen hebben een balkon in Nederland. Daarom is een balkonkleed speciaal ontwikkeld voor op het balkon. Het balkonkleed komt voor in verschillende maten speciaal voor op het balkon. Zo komen de balkonkleden voor in het formaat van 80x150, 80x250, 80x350, 80x450 en 80x500. Net als een plastic buitenkleed is een balkonkleed weerbestendig, omdat het geproduceerd is van 100% polypropyleen. Ook komen de balkonkleden voor in verschillende kleuren. Dit heeft als voordeel dat de balkonkleden passen in ieder balkoninterieur.

Een Bohemian look creëren in de tuin? Daar is een jute buitenkleed uitermate geschikt voor! Bekijk snel onze Boho buitenkleden!

Laat je inspireren door onze top 10 jute buitenkleden!

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!