Buitenkleed Blauw

Een blauw buitenkleed zorgt voor een rustgevende uitstraling voor in jouw buiteninterieur. Blauw wordt niet voor niets geassocieerd met de zee, want de rust die het uitstraalt is onbetaalbaar! Toch bieden wij de blauwe buitenkleden scherp geprijsd aan!

1 - 24 van 36 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Ooit gedacht aan blauwe buitenkleden? Wij geven je geen ongelijk! Een buitenkleed blauw is een buitenkleed wat goed past in ieder buiteninterieur. Een eigenschap van het blauwe buitenkleed is dat zij goed samengaan met andere kleuren, waardoor je dit buitenkleed goed kan combineren met meubels in de tuin, balkon of op het terras.

In zee met een buitenkleed blauw

Misschien ken jij de bekende zee uitspraken wel? Ook bij een blauw buitenkleed trekken wij die lijn door, door een link te leggen met de zee, want iedereen wilt toch in zee gaan met een blauw buitenkleed, niet letterlijk natuurlijk! De zee staat bekend om zijn genezende eigenschap op de mens. Dit geldt ook voor blauwe buitenkleden. Waarom vraag jij je nu vast? We kunnen de vraag beter omdraaien, waarom ga jij naar het strand? Waarom zoek jij de zee op? Precies, om te ontspannen! Dit heeft te maken met de kleur blauw.

De kleur blauw werkt genezend op ons lichaam en de hersenen. Wetenschappers hebben namelijk kunnen achterhalen, dat onze hersenen de kleur blauw omzet in emoties, die kalmte en rust aanwakkert bij de mens. In de praktijk betekent dit dat de stress verminderd wordt, we kunnen beter slapen en er wordt een betere balans gevonden tussen ons lichaamstemperatuur en hartslag. Hoe zit het met onze blauwe buitenkleden?

Blauwe buitenkleden hebben dezelfde eigenschappen als die van de zee! In de realiteit merken wij bij onze klanten met een buitenkleed blauw, dat zij gelukkiger in het leven staan. Met een blauw buitenkleed kom je met een vertrouwd gevoel thuis, het straalt rust uit en een buitenkleed blauw staat prachtig in de tuin! Er zijn superveel voordelen verbonden aan de kleur blauw, maar een buitenkleed heeft van zichzelf al positieve eigenschappen!

Buitenkleed Turquoise 

Buitenkleden komen voor in super veel kleuren. Zeer vergelijkbaar met de kleur blauw is de kleur Turquoise. Deze blauwe teint is vooral populair bij mensen die een strand / ibiza tuinstijl willen neerzetten. Een turquoise buitenkleed zorgt voor een eigenwijze uitstraling met een strandvibe. Een blauw buitenkleed maar net even anders. 

Buitenkleed rond in het blauw!

We zijn net dieper ingegaan op de kleur blauw, maar blauwe buitenkleden komen ook voor in verschillende formaten. Een van de populairste maat is het XXL-formaat van een buitenkleed. Een buitenkleed XXL heeft een lengte van 4 meter. Dit is even lang als de lengte van een gemiddelde Mercedes! Het buitenkleed XXL is dan ook super gewild onder de meeste buitenkleed liefhebbers en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kan een buitenkleed gebruikt worden voor op het terras, in het park als een picknickkleed of in de tuin. Deze blauwe buitenkleden komen voor in verschillende formaten, maar komen ook voor in verschillende varianten.

Een populaire variant van een blauw buitenkleed is rond. Het buitenkleed rond is de ideale oplossing als je het hoekige interieur zat bent of juist houdt van anders. De ideale oplossing tegen een hoekig interieur? Een buitenkleed rond breekt door alle hoekige interieurs, waardoor je meubels in betere verbinding komen te staan in jouw buiteninterieur. De meeste mensen met een buitenkleed rond zijn dan ook uitermate tevreden met het resultaat van deze variant buitenkleden. Rond of rechthoekig, een blauw buitenkleed verbreed jouw horizon, letterlijk en figuurlijk! Bring the blue ocean home!

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!