Buitenkleed Rood

Rode buitenkleden zijn echte eyecatchers in de buitenlucht. Het is niet voor niets dat rood geassocieerd wordt met liefde, want rode buitenkleden zijn om op verliefd te worden!

1 - 16 van 16 producten

De kleur van de liefde, de kleur van jouw lippen en de kleur van jouw nieuwe buitenkleed. Ben jij toe aan wat nieuws voor buiten? Kan jouw buiteninterieur wel een oppepper gebruiken? Dan zijn buitenkleden het ontbrekende puzzelstukje voor de tuin, balkon of dakterras! Buitenkleden bieden net dat beetje extra dat jouw interieur kan veranderen van oersaai naar prachtig. Om mee te gaan met deze trend, introduceren wij buitenkleden in het rood. Benieuwd hoe dit staat in jouw interieur? Neem een kijkje in ons assortiment!

Wordt verliefd op rode buitenkleden

Wereldwijd zien wij een nieuwe trend ontstaan in buitenkleden. Dit komt doordat het steeds aantrekkelijker wordt om buiten te zitten. Het weer wordt warmer, de meubels zijn moderner en uiteraard is buiten zitten veel gezonder. Om mee te gaan met deze populaire trend, worden elk jaar nieuwe buitenkleden ontwikkeld. Buitenkleden zijn qua design niet alleen aantrekkelijk, maar ook qua kleur. Een van de populairste kleur die terugkomt bij buitenkleden is de kleur rood. Rode buitenkleden zijn echte eyecatchers in de buitenlucht. Het is niet voor niets dat rood geassocieerd wordt met liefde, want rode vloerkleden zijn om op verliefd te worden!

Waarom zou je een rood buitenkleed nemen?

De kleur rood is een energieke en warme kleur, die vaak symbool staat voor romantiek, moed en passie. Als we kijken naar het kleurenspectrum, is de rode kleur de eerste kleur die we waarnemen. Dit komt doordat de rode kleur de laagste frequentie heeft van alle kleuren van het kleurenspectrum. In de praktijk betekent dit dat de kleur naar ons toe beweegt. Of beter gezegd: ‘De kleur komt op ons af’. Het is dan ook niet gek dat de rode kleur symbool staat met gedrevenheid, passie en levenslust. Voel jij je ook energierijk en gedreven? Of wil jij juist elke dag positieve energie om je heen hebben? Dan is een rood buitenkleed de ideale oplossing! De rode kleur heeft zoveel te bieden, dat de rode kleur bij een buitenkleed niet kan ontbreken. Een rood buitenkleed is dan ook super gewild, want een rood buiteninterieur straalt positiviteit uit! Daarnaast kan de romantiek verhoogd worden met een rood vloerkleed. Dit betekent met je partner liefdevolle tuindagen! Op zoek naar meer warmte in de buitenruimte? Ontdek dan onze terra buitenkleden

De voordelen van een buitenkleed in het rood

Heb jij eisen waar een buitenkleed aan moet voldoen? Gelukkig vervult een buitenkleed in het rood al jouw wensen. Buitenkleden zijn geproduceerd van polypropyleen. Voor buitenkleden betekent dit dat ze weersbestendig zijn. Hierdoor kun je een buitenkleed het gehele jaar buiten laten. Een ander positieve eigenschap van polypropyleen is dat je ze gemakkelijk kunt onderhouden. Naast dit komen buitenkleden in het rood veel voor in verschillende formaten. Ben jij iemand die van groot houdt? Een groot buitenkleed in het rood komt uiteraard ook voor bij onze buitenkleden. Het grootste rode buitenkleed is ruim 4 meter lang! Dit is de lengte van een gemiddelde Mercedes. Dit XXL buitenkleed in het rood is aantrekkelijk voor mensen die van reuzen houden!

Doe inspiratie op met een buitenkleed rood

Een buitenkleed rood heeft zoveel voordelen, dat we bijna niet om een buitenkleed heen kunnen, maar buitenkleden in het rood zijn niet de enige buitenkleden die positief werken in een interieur. Neem bijvoorbeeld het roze buitenkleed. De zachte vrouwelijke kleur werkt in een interieur heel rustgevend en kalmerend. Of wat dacht je van een buitenkleed in het beige? Beige buitenkleden zijn lekker neutraal en komen tot hun recht in ieder interieur! Heb jij foto’s van jouw buitenkleed? Of wil jij andere inspireren met jouw buitenkleed? Deel jouw foto’s op onze social media kanalen en inspireer andere!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!