Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING

Maak je slaapkamer warmer met een vloerkleed

De Slaapkamer. Dit is het plekje waar jij je kunt terugtrekken en uit kan rusten. Het is een ruimte om trots op te zijn, waar je jezelf kan zijn en gewoon even helemaal niks hoeft. Het kan geheel ingericht worden met jouw stijl, wat een heerlijk gevoel is dat zeg! Creëer rust voor jezelf door kleur en structuur te combineren met de juiste accessoires. Hier valt, onder andere, een vloerkleed slaapkamer onder. Vaak wordt wit als basiskleur gebruikt in combinatie met natuurlijke materialen en bijvoorbeeld een effen vloerkleed.

Warme voeten op je slaapkamer vloerkleed

Stel je nu eens voor, je wordt wakker met de eerste zonnestralen door de grote ramen aan de rechterzijde van de slaapkamer. De muren zijn wit, een mooie robuust houten vloer dat deels doorgetrokken is op de muur, wat de slaapkamer nog groter doet lijken. Het bed staat tegen het houten deel van de muur wat perfect past met het beige dekbedovertrek, de bruin getinte decoratie kussens en de twee tafellampen op het nachtkastje naast het bed. Je eerste stap uit bed voelt zacht en warm aan de voeten. Het hoogpolige Scandinavische beige vloerkleed slaapkamer zorgt voor een prettig gevoel, want je realiseert je zojuist dat je helemaal tot rust bent gekomen in een prachtige ruimte. Wil je juist een statement maken in je slaapkamer? Trek je pyjama aan en bestel een vloerkleed met bloemen print en droom elke dag van de zomer. 

Warme voeten met het juiste tapijt vloerkamer

Een van de meest populaire posities voor een slaapkamer tapijt is naast het bed. Het dient mooi als opvulling en daarnaast is het fijn om warm uit bed te stappen. Ook komt een slaapkamer vloerkleed tot zijn recht aan het uiteinde van het bed, denk bijvoorbeeld aan de combinatie met een vintage bankje of kast. Onder het bed zou ook nog kunnen, hierbij moet wel gelet worden dat het vloerkleed groot genoeg is zodat het zichtbaar en een doel geeft. Ben je het vloerkleed na een tijdje zat? Wissel gerust je woonkamer vloerkleed met je slaapkamer vloerkleed en je hebt in een handomdraai een nieuwe uitstraling. Ook in de gang kan jij met warme voeten lopen. Ontdek daarom nu ook onze gang vloerkleden!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »