Vloerkleed slaapkamer

De wekker gaat, je moet opstaan. Met je warme voeten op de koude vloer. Vanaf nu is dat verleden tijd! Leg een vloerkleed in de slaapkamer en geniet van meer rust en knusheid.

1 - 24 van 2328 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 97

Maak je slaapkamer warmer met een slaapkamer vloerkleed 

De slaapkamer. Dit is het plekje waar jij je kunt terugtrekken en uit kan rusten. Het is een ruimte om trots op te zijn, waar je jezelf kan zijn en gewoon even helemaal niks hoeft. Het kan geheel ingericht worden met jouw stijl, wat een heerlijk gevoel is dat zeg! Creëer rust voor jezelf door kleur en structuur te combineren met de juiste accessoires. Hier valt, onder andere, een vloerkleed slaapkamer onder. Vaak wordt wit als basiskleur gebruikt in combinatie met natuurlijk materiaal vloerkleed en bijvoorbeeld een effen vloerkleed.

Warme voeten op je vloerkleed slaapkamer 

Stel je nu eens voor, je wordt wakker met de eerste zonnestralen door de grote ramen aan de rechterzijde van de slaapkamer. De muren zijn wit, een mooie robuust houten vloer dat deels doorgetrokken is op de muur, wat de slaapkamer nog groter doet lijken. Het bed staat tegen het houten deel van de muur wat perfect past met het beige dekbedovertrek, de bruin getinte decoratie kussens en de twee tafel lampen op het nachtkastje naast het bed. Je eerste stap uit bed voelt zacht en warm aan de voeten. Het hoogpolige Scandinavische beige vloerkleed slaapkamer zorgt voor een prettig gevoel, want je realiseert je zojuist dat je helemaal tot rust bent gekomen in een prachtige ruimte. Wil je juist een statement maken in je slaapkamer? Trek je pyjama aan en bestel een bloemen vloerkleed en droom elke dag van de zomer. 

Slaapkamerkleed

Er zijn veel soorten, maten en vormen waaruit je kan kiezen met een slaapkamerkleed. Bijvoorbeeld een ronde naast je bed. Of een grote rechthoekige die deels onder je bed ligt. Er zijn veel mogelijkheden met slaapkamerkleden. Er zijn ook veel patronen waaruit je kan kiezen. Zoals een slaapkamerkleed met een vintage patroon of een slaapkamerkleed met ruiten. Er is voor iedere woonstijl een slaapkamerkleed te vinden. Als er niet veel ruimte naast je bed is, kan je er ook voor kiezen om een loper naast je bed neer te leggen. Een slaapkamerkleed is ideaal om je slaapkamer interieur af te maken!

Warme voeten met het juiste tapijt slaapkamer

Een van de meest populaire posities voor een slaapkamer tapijt is naast het bed. Het dient mooi als opvulling en daarnaast is het fijn om warm uit bed te stappen. Ook komt een slaapkamer vloerkleed tot zijn recht aan het uiteinde van het bed, denk bijvoorbeeld aan de combinatie met een vintage bankje of kast. Een vloerkleed onder het bed zou ook nog kunnen, hierbij moet wel gelet worden dat het vloerkleed groot genoeg is zodat het zichtbaar en een doel geeft. Ben je het vloerkleed na een tijdje zat? Wissel gerust je woonkamer vloerkleed met je slaapkamer vloerkleed en je hebt in een handomdraai een nieuwe uitstraling. Ook in de gang kan jij met warme voeten lopen. Ontdek daarom nu onze gang vloerkleden! Óf ga all in met een binnenkleed in elke ruimte van het huis!  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!