Top 10 Balkonkleden

Binnen naar buiten halen met onze collectie balkonkleden. De balkonkleden zorgen naast de warme voeten ook voor extra sfeer en gezelligheid op het balkon. We nemen je mee in de laatste trends voor op het balkon in onze top 10 balkonkleden.

1 - 10 van 10 producten

Het balkon gezelliger maken en meer sfeer geven maar niet weten hoe? Wij helpen je uit de brand! Balkonkleden zijn helemaal van nu en maken jouw balkon gezelliger, sfeervoller en warmer. Ze zijn te verkrijgen in verschillende designs, kleuren en maten. Om de keuzestress te verminderen hebben wij een top 10 samengesteld voor jou.

De top 10 balkonkleden

In de top 10 balkonkleden zijn verschillende kleuren en designs te verkrijgen. Ben je van de aardtinten dan is Balkonkleed - nature beige op nummer 1 het kleed voor jouw balkon. Toch liever een patroon dan is de Buitenloper - biri grijs/creme nummer 4 de must-have voor jouw balkon. Ook kan je jouw balkon een oosters tintje geven met het Balkonkleed - Twin Barok Terra/Creme. 

Voordelen van een balkonkleed

De balkonkleden zijn van synthetisch en polypropyleen materiaal wat de balkonkleden weerbestendig maakt. De kleden zijn ook geschikt voor binnen en zijn handig met huisdieren of kinderen. De kleden zijn makkelijk af te nemen met een doekje en water en het is weer als nieuw. Ook zijn de kleden kleurvast en zal de zon jouw kleed niet doen vervagen. Ook zijn de meeste balkonkleden omkeerbaar om voor de afwisseling een andere sfeer te creëren.  

 

 

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!