Barkrukken & Barstoelen

Barkrukken & barstoelen gezocht? Ontdek ons ruime aanbod in krukken en stoelen en ervaar hoe lekker je kunt zitten op een barkruk of barstoel. Passend en speels bij een keukeneiland en hogere eettafel!

1 - 24 van 43 producten
1 2

Een snelle snack, een borrel of een uitgebreide maaltijd. Wel zo fijn als je dat comfortabel zittend kan nuttigen. Met een brede collectie aan barkrukken en barstoelen creëer jij voor jezelf een goede zitplaats. Zo kan jij ongegeneerd en comfortabel een heerlijke cocktail drinken of een goede maaltijd naar binnen werken. En hoe gezellig is het nu om een zitgedeelte aan jouw keukeneiland te maken? Jij hangt de master chef uit en jouw kinderen zitten op stoelen en vertellen in geuren en kleuren wat zij die dag hebben meegemaakt. Maar uiteraard ook wanneer jij samen met jouw schoolvrienden en -vriendinnen een borrel drinkt en oude herinneringen ophaalt.

Jouw eetgedeelte net wat anders inrichten met een barkruk

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je een beetje uitgekeken raakt op de standaard eettafel met eetkamerstoelen. Steeds vaker zien wij dan ook hoge eetkamers terug in onze woningen. Of misschien wel helemaal geen eettafel en eten jullie aan het keukeneiland waar net jullie favoriete gerecht is bereid en waar het dessert in de vriezer al jullie namen roept. Een eetruimte met barkrukken of barstoelen is net weer even anders en geeft je keuken dat beetje extra.

Neem in de ochtend vooral ook de tijd om op een comfortabele barkruk of barstoel plaats te nemen, een kopje koffie te drinken, te ontbijten en de krant te lezen. Een goed begin van de dag is namelijk al het halve werk! Je kan je dag bijna niet beter starten. Wij begrijpen erg goed dat jij graag een barkruk of barstoel in jouw eetruimte wilt hebben die ook goed matcht met jouw woonstijl en bij alle woonartikelen. Bij Volero hebben wij dan ook barkrukken en barstoelen in verschillende kleuren, materialen, soorten en maten.

Een open keuken met barkrukken en barstoelen

In veel van onze woningen zien wij terug dat deze open keukens hebben. Een zeer ruimtelijke omgeving waar het meeste in wordt geleefd. Een open keuken geeft jou de kans om makkelijk met jouw gasten te kunnen blijven praten wanneer jij de vers gemaakte hapjes in de oven zet of wanneer jij een gerecht samen met jouw favoriete tv-kok aan het bereiden bent. Een open keuken zorgt ervoor dat er twee ruimtes in één samen komen, namelijk de woonkamer en de keuken. Maar hoe ga je deze ruimtes nu samen inrichten? Het is natuurlijk wel zo leuk dat de stijl van de woonkamer wordt doorgetrokken naar de keuken. En dat kan erg goed! Een zitplaats in de woonkamer bestaat voornamelijk uit een bank en/of een goed zittende fauteuil. De barkrukken en barstoelen van Volero gaan in vele kleurcombinaties waardoor er iets voor jou tussen zit wat in jouw woning past.

Een velvet barkruk past perfect

De velvet barkrukken en barstoelen zijn een perfecte toevoeging aan jouw woning. Of je nu een hoge eettafel hebt, een kookeiland of je eigen bar in de schuur! Geef jouw gasten en jezelf het ultieme zitcomfort wanneer jullie nog een borrel drinken en praten over en koetjes en kalfjes. Met velvet barkrukken en barstoelen geef jij je gasten dit zitcomfort en geef jij de ruimte een luxueuze uitstraling! Velvet is namelijk een glanzende, luxe en zachte stof. Zo kunnen jullie uren vertoeven zonder een houten kont te krijgen! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!