Multicolor vloerkleed | gekleurd

Moeite met kiezen, wit maar saai of heb je gewoon een kleurrijke persoonlijkheid? Welk excuus je ook kiest, multicolor vloerkleden zijn altijd een goed idee. Gekleurde vloerkleden zorgen voor leven en beweging.

1 - 24 van 458 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 20

Een gekleurd vloerkleed is hét type tapijt dat het verdient om op een voetstuk geplaatst te worden. Door verschillende kleuren bij elkaar te brengen in een vloerkleed, ontstaat er een opvallend item dat zich automatisch tot eyecatcher van elke kamer bombardeert. Uiteraard kun je de kracht van de kleurenexplosie zelf doseren, maar met een beetje durf ontstaat er door het kiezen van een multicolor vloerkleed, een unieke, dynamische sfeer in jouw interieur. Ode aan gekleurde vloerkleden. 

Een multicolor vloerkleed ontpopt zich tot de eyecatcher van je interieur

Het schoolvoorbeeld van een type vloerkleed dat een mix van verschillende kleuren bevat, is het patchwork vloerkleed. Het design bestaat uit een aaneenschakeling van verschillende lapjes textiel, die zich perfect lenen voor een bonte kleurenmix. Zo kun je kiezen voor een vloerkleed kleurrijk aan tinten die vaak een overkoepelende tint kent en subtiel gecombineerd kan worden met andere kleuren. Maar wanneer je klaar bent voor het echte werk, bestaan er ook patchwork vloerkleden of zelfs Perzische vloerkleden met verschillende prints, patronen en versierselen- uiteraard in diverse kleurtinten.

Speel met een vloerkleed multicolor als je durft! 

Heb je het liever een modern vloerkleed? Unieke grafische vormen komen nog beter uit de verf door- juist ja- een extra likje verf. Dit geldt uiteraard ook voor vloerkleden. Scherpe patronen contrasteren nog beter met elkaar door divers kleurgebruik. Een andere prachtige variant van het meerkleurige vloerkleed is het met bloemenprint tapijt. Van exotische palmbladeren, bloeiende bloesems tot romantische rozen; hét voordeel van deze flora is dat deze boeketten nóóit zullen verwelken. Tenslotte kunnen gekleurde vloerkleden natuurlijk perfect door als kindervloerkleden. Een tapijt met meerdere kleuren vrolijkt de boel op maar kan ook functioneel zijn, zoals het autovloerkleed waarop je dagenlang kunt crossen met je speelgoedauto’s.

De mooiste kleuren in een vloerkleed

Een multicolor vloerkleed heeft als eigenschap dat het de mooiste kleuren heeft verwerkt in één vloerkleed. Mocht je toch liever één mooie kleur hebben op vloerkleed? Dat is natuurlijk mogelijk! Want bij Volero vind je een ruim aanbod aan verschillende kleuren vloerkleden. Populaire kleuren op een vloerkleed zijn geel en oranje. Gele vloerkleden zijn lekker opvallend en oranje vloerkleden lekker energievol. Of voor luxe met een goud vloerkleed

Bekijk hier onze Top 10 Gekleurde vloerkleden

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!