Vloerkleed Kantoor

Kan jullie kantoor wel wat meer sfeer gebruiken? Ontdek dan onze kantoor vloerkleden! Een kantoor vloerkleed heeft zoveel positieve eigenschappen, dat dit niet op een kantoor kan ontbreken. Al benieuwd? Neem een kijkje in ons grote assortiment.

1 - 24 van 421 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Of je nu op kantoor werkt of thuis een werkplek hebt gecreëerd, met een kantoor vloerkleed breng jij een fijne sfeer en een bron van inspiratie wanneer jij aan het werk bent. Met het juiste kantoor vloerkleed zorg jij ervoor dat jij optimaal kunt functioneren en het beste uit jezelf haalt. Al helemaal wanneer jij een goed georganiseerd bureau en een heerlijk zittende bureaustoel hebt. Wel zo belangrijk als jij een groot gedeelte van de week werkt. We begrijpen dat het lastig kan zijn om een geschikt kantoor vloerkleed te vinden binnen ons ruime assortiment vloerkleden.

Een vloerkleed voor kantoor brengt niet alleen sfeer mee, het dempt ook het geluid. Je kan gerust een telefoongesprek hebben zonder dat de ander last heeft van het geluid wanneer jij met je stoel aan het rollen bent.

Kies voor een plat vloerkleed

Maar hoe ga jij nu een kale werkplek naar jouw zin ‘customizen’ en eigenlijk nog wel belangrijker; wat is nu het meest geschikte vloerkleed voor onder jouw bureau? Gelukkig hebben wij binnen Volero genoeg vloerkleden die voor een werkplek geschikt zijn. Verschillende kleuren, materialen, vormen en patronen passeren de revue. Er moet dan ook zeker voor jou een geschikt kantoor kleed tussen zitten. 

Bij het uitzoeken van een vloerkleed voor kantoor is het belangrijk dat deze natuurlijk plat is. Zo kan je namelijk met je bureaustoel op wieltjes makkelijk over het vloerkleed rijden. Kijk vooral naar een laagpolig vloerkleed. Een laagpolig vloerkleed heeft een lage poolhoogte waardoor jij gemakkelijk over jouw vloerkleed kan rollen. Daarnaast zijn ook katoenen vloerkleden zeer geschikt voor op kantoor of jouw thuiswerkplek. Een katoenen vloerkleed is zeer sterk een heeft het voordeel dat deze niet opkrult. Hierdoor kan jij gerust even met je stoel door de ruimte heen en weer rijden zonder dat het vloerkleed omkrult wanneer jij met je bureaustoel weer op het vloerkleed gaat rijden.

Ga voor een multifunctionele werkplek

Werk je tijdelijk van uit huis en heb jij een werkkamer en slaapkamer of woonkamer in één? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat jij deze ruimte niet te veel op een kantoor wilt laten lijken. Met een woonkamer vloerkleed zorg jij ervoor dat jouw werkruimte én woonkamer tegelijkertijd worden voorzien van een mooi en functioneel vloerkleed. Een vloerkleed dat goed matcht met jouw werkruimte, maar die jij ook zo in je woonkamer kan laten wanneer jij weer op kantoor gaat werken. Ditzelfde geldt uiteraard ook voor een slaapkamer vloerkleed. Bij Volero hebben wij een breed scala aan geschikte kantoorkleden die ook in andere ruimtes goed tot hun recht komen.  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!