Top 10 Gekleurde Vloerkleden

Een gekleurd vloerkleed gewaagd? Nee hoor! In deze Top 10 Gekleurde Vloerkleden hebben we de populairste gekleurde vloerkleden alvast voor je op een rijtje gezet. Een gekleurd vloerkleed past vast en zeker ook in jouw interieur!

1 - 10 van 10 producten

Vind je een gekleurd woonkamer vloerkleed gewaagd? Dat is nergens voor nodig! Een beetje kleur in huis doet wonderen. In deze Top 10 Gekleurde Vloerkleden zit vast een vloerkleed dat perfect bij jouw interieur past. Heel lang zoeken hoeft dus ook niet meer, wij hebben de populairste gekleurde vloerkleden al voor je op een rijtje gezet! Sit back, relax and enjoy! 

Haal kleur in huis!

Als het gaat om kleur, kiezen veel mensen voor een veilige optie, zoals grijs, zwart, beige, etc. Toch kan een gekleurd vloerkleed een mooie toevoeging zijn aan een interieur. Kleur roept namelijk gevoel en emotie op. Zo staat groen voor frisheid, blauw voor kalmte, rood voor passie en ga zo maar door. Je hoeft echt niet meteen te gaan voor knalroze of pimpelpaars. Kleur kan subtiel en stijlvol zijn, als je de juiste kleurcombinaties weet te maken. Denk daarbij aan de kleuren die al zijn verwerkt in jouw interieur en laat dat terugkomen in het vloerkleed. Styling zit 'm immers in de details! 

Wil je de woonkamer neutraal houden, maar houd je wel van spanning in de slaapkamer? Ga dan voor een gekleurd slaapkamer vloerkleed. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt! 

Waarom een gekleurd vloerkleed een goed idee is

Elk vloerkleed brengt warmte en sfeer in huis. Een gekleurd vloerkleed geeft daarbovenop net dat extra beetje jus en spanning. Een gekleurd vloerkleed kan je interieur nog meer laten spreken en geeft het net wat meer karakter. Niet alleen neutrale vloekleden kunnen opgaan in het interieur, gekleurde vloerkleden kunnen dat net zo goed! Of en hoe een vloerkleed deel uitmaakt van het geheel, is deels afhankelijk van de plaatsing. Een tip is om een vloerkleed iets onder de bank te plaatsen. Daarmee zorg je voor verbinding en harmonie. Een andere manier om cohesie te creëren is door de kleur van het vloerkleed terug te laten komen in de accessoires. Een leuk sierkussen, een mooi vaasje of een kleurrijk droogboeket hier en daar maakt al een groot verschil! 

De showstoppers van de Top 10 Gekleurde Vloerkleden

Ben je er nog niet uit welke kleur nou het beste past bij jouw interieur? De Top 10 Gekleurde Vloerkleden is lekker gevarieerd, waardoor ook jij een perfecte match zal vinden. Hieronder een overzicht van de vloerkleden die het beste passen bij de verschillende woonstijlen.  

#Donker interieur

Een blauw past perfect bij een donker interieur. De koele ondertoon die vaak aanwezig is in blauwe tinten, maakt dat een blauw vloerkleed een bepaalde subtiliteit heeft die perfect past bij donkere meubels. In deze Top 10 Gekleurde Vloerkleden hebben we dan ook verschillende blauwe vloerkleden met en zonder print. Wil je toch meer karakter? Kies dan voor een vintage vloerkleed in blauw. 

#Romantisch interieur

Gek op romantiek? Dan is een roze het vloerkleed voor jou! Met een roze vloerkleed hoef je nooit meer van die roze wolk af en kan je heerlijk wegkwijnen bij jouw eigen vloerkleed. Roze vloerkleden passen eigenlijk wel in elk interieur: van Scandinavisch en Japandi, tot aan klassiek. 

#Industrieel interieur

In een industrieel interieur complementeert een wat stoerder en robuuster vloerkleed het interieur. Een vloerkleed met een gebleekte, vintage uitstraling past bijvoorbeeld helemaal binnen de industriële vloerkleden stijl!

Is een gekleurd vloerkleed je net een stap te ver, maar wil je wel met de trend mee? Bekijk dan de Top 10 Best verkochte vloerkleden

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!