Top 10 Best verkochte vloerkleden

De meest populaire vloerkleden bij elkaar verzameld! Met zo'n groot aanbod in vloerkleden kan het lastig zijn om het perfecte vloerkleed te kiezen. Daarom zie je hier de 10 best verkochte vloerkleden van dit moment!

1 - 10 van 10 producten

Benieuwd van welk vloerkleed de meeste hartjes sneller gaan kloppen? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij onze statistieken erbij gepakt met deze lijst tot gevolg. Hier zie je de showstoppers op het gebied van vloerkleden!

Nummer 1 vloerkleed

In dit overzicht van best verkochte vloerkleden vind je vloerkleden voor iedere stijl en ieder budget. Bovenaan de lijst staat het hoogpolige vloerkleed die ondertussen zijn weg heeft gevonden in vele interieurs: de Grand Lines. Dit vloerkleed heeft alles wat een vloerkleed tot een perfect vloerkleed maakt: comfort, zachtheid, onderhoudsvriendelijk én erg veelzijdig. Of je nou op zoek bent naar een woonkamer vloerkleed of een vloerkleed voor de slaapkamer of werkkamer, met dit vloerkleed zit je - letterlijk - altijd goed!

Meest populaire vloerkleden

De lijst met populaire vloerkleden is een goede weerspiegeling van de vele verschillende smaken en stijlen. Zo zie je een diversiteit aan kleuren, prints, vormen en materialen. Van vintage tot effen en van rechthoekig tot rond; voor iedere woonstijl zit er wel een passend vloerkleed bij. En dat een vloerkleed niet duur hoeft te zijn bewijst deze lijst. Ook onze budgettopper, hoogpolig vloerkleed Solid, blijkt een grandioos succes te zijn. Op zoek naar een mooi vloerkleed voor een klein prijsje? Je shopt ze op onze pagina met goedkope vloerkleden

Bestverkochte vloerkleden van 2020

Vloerkleden bleken afgelopen jaar immens populair. Door de lockdown waren we allemaal meer aan huis gekluisterd. Het creëren van een aangename sfeer in huis werd de norm. Als vloerkledenspecialist zagen we dat mensen veel op zoek waren naar het perfecte vloerkleed. Niet alleen voor in de woon- of slaapkamer, maar ook de werkkamer werd belangrijk met het vele thuiswerken. In deze lijst zie je de bestverkochte vloerkleden van 2020. Van vintage tot hoogpolig en van modern tot Scandinavisch. Weet jij al iets meer waar je naar op zoek bent? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de top 10 vintage vloerkleden of de meest populaire wollen vloerkleden.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!