Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Door het neerleggen van een gang vloerkleed zorg jij ervoor dat jouw gasten zich gelijk welkom voelen in jouw huis. Bij het binnenstappen van een woning kijken we vaak naar beneneden om over de drempel te stappen. Het gezichtsveld is vaak vrij groot waardoor een gang vloerkleed direct ook het eerste is wat er gezien wordt. Maak hier dan ook gelijk gebruik van en zorg voor de eyecatcher op de vloer.

Met een gang vloerkleed creëer jij een extra ‘feeling’

De gang is vaak de eerste ruimte waar je in stapt wanneer je een woning binnen loopt. Een vloerkleed draagt ook enorm veel bij in de sfeer en stijl van jouw woning. Het is af en toe ook best lastig om een goede inrichting aan de gang te geven. Meterkast, schoenenrek, kapstok en soms ook nog een kastje of mandjes voor sleutels en andere benodigdheden wanneer jij de deur uit stapt. Met verschillende stijlvolle woonaccessoires bepaal jij de stijl en geef je met een vloerkleed de extra ‘feeling’ aan jouw gang.

Wil jij een neutrale binnenkomst en toch een opvallend item hebben? Leg een zwart witte loper neer waarmee je al veel contrast in de gang creëert en met alle kleuren en accessoires gecombineerd kan worden.

Verlenging van een vloerkleed in de gang

De meeste gangen staan er om bekend niet erg groot te zijn. Gangen komen dan ook eigenlijk in verschillende formaten. Smal, breed, kort en lang. Het neerleggen van een 200x300cm vloerkleed heeft helemaal geen zin wanneer jij een lange en smalle gang hebt. Wij hebben hier dan ook de perfecte oplossing voor, namelijk ganglopers! Een gangloper is smal en kan wel in een langere lengte worden neergelegd. De ganglopers van Volero kunnen in formaat 80x150cm tot wel 80x500cm geleverd worden. Ook voor jouw gang zit er de perfecte lengte tussen.

Een verlenging van de gang

Nadat je de gang hebt doorlopen, kom je vaak uit bij de woonkamer. Leuke woonaccessoires, een heerlijk zachte bank en een mooie tv waar je de leukste tv-programma’s kunt bekijken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat jij de sfeer en stijl vanuit de gang graag wilt doortrekken naar de woonkamer. Met een woonkamer vloerkleed kom je al een heel eind! In de woonkamer brengen wij veel tijd door en zijn er heel veel mogelijkheden als het gaat om styling. Binnen Volero hebben wij een breed assortiment aan vloerkleden die goed gematcht kunnen worden met een kleed voor in de gang.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »