Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Met zijn vele tinten werkt een hoogpolig vloerkleed blauw zeer rustgevend in jouw interieur en geeft het net dat beetje extra. Naast het rustgevende gevoel, brengt een blauw hoogpolig vloerkleed ook vrijheid, wijsheid, eerlijkheid en loyaliteit met zich mee. Wat een fantastische eigenschappen van deze kleur! Denk maar eens aan dat je op het strand ligt. Wat rondvliegende meeuwen, een ijskoud drankje in je linkerhand en het heerlijk kabbelende geluid van het helderblauwe water. We moeten ook eerlijk bekennen dat wanneer we tot rust willen komen, we vaak ook denken aan het geluid van een blauwe oceaan. Het geluid kunnen we niet in een vloerkleed nabootsen. Wel de kleur en het rustgevende gevoel wat je krijgt van een blauw hoogpolig vloerkleed.

Het gevoel van een zacht blauw hoogpolig vloerkleed

Niet alleen de kleur blauw brengt een rustgevend gevoel met zich mee. Een hoogpolig vloerkleed kan dit net zo goed! Een hoogpolig vloerkleed biedt jou een heerlijk zacht gevoel iedere keer wanneer jij over jouw vloerkleed heen loopt. En natuurlijk ook wanneer jij even op het vloerkleed zit of ligt. Net alsof jij met een donkerblauw vloerkleed rond dobbert op de Atlantische oceaan. Is blauw nog niet helemaal jouw favoriete kleur? Dan hebben wij voor jou uiteraard vele mogelijkheden aan andere kleuren. Wat dacht je van een groen hoogpolig vloerkleed? Een prachtige, natuurlijke kleur die tegenwoordig veel gecombineerd wordt met blauw! De overstap naar een blauw hoogpolig vloerkleed wordt dan minder groot waardoor jij wel alvast een beetje van deze kleur kan genieten.

Het gemak van een hoogpolig vloerkleed

Trekt een hoogpolig vloerkleed niet enorm veel vuil aan? Wij kunnen niet volledig uitsluiten dat een vloerkleed geen vuil vangt. Eigenlijk kunnen we dit ook wel zien als een pluspunt: wat op het vloerkleed valt, valt niet op de grond! Gelukkig is een hoogpolig vloerkleed makkelijk schoon te maken. Het materiaal is erg zacht waardoor vuil hier makkelijk vanaf glijdt. Hef de stofzuiger en jouw hoogpolig vloerkleed is binnen no-time weer vuil-vrij. Zo heb je meer tijd om dat o-zo-goede boek te lezen of die spannende serie af te kijken.

Hoe groter een hoogpolig vloerkleed hoe beter

Tegenwoordig zien we in onze woningen vaker een prachtige vloeren als bijvoorbeeld laminaat, visgraat of een gietvloer. Een hoogpolig vloerkleed is een fijne toevoeging om heerlijk warme voeten te hebben en te lopen over een zachte ondergrond. Alleen.. hoe groot wil je jouw hoogpolig vloerkleed hebben? Voor ons is geen enkele maat te groot. Met een hoogpolig vloerkleed 200x300cm zorg jij ervoor dat jouw volledige zithoek is voorzien van een heerlijk zachte ondergrond. Of leg het hoogpolig vloerkleed eens onder je bed. Dat is nog eens heerlijk groots wakker worden.   

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »