Hoogpolig vloerkleed blauw

Met een hoogpolig vloerkleed blauw word je de rust zelve. Blauw is één van die kleuren die jouw woning van kalmte en rust voorzien. Blauwe hoogpolige vloerkleden zijn daarom een échte must en kunnen niet langer missen in jouw interieur!

1 - 24 van 60 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

Met zijn vele tinten werkt een hoogpolig vloerkleed blauw zeer rustgevend en geeft het een interieur net dat beetje extra. Naast rust, roept een blauw hoogpolig vloerkleed ook het gevoel van vrijheid, wijsheid, eerlijkheid en loyaliteit op. Wat een fantastische eigenschappen! Beeld je eens in dat je op het strand ligt. Wat rondvliegende meeuwen in de lucht, een ijskoud drankje en het kabbelende geluid van een helderblauwe oceaan. Het rustgevende geluid van een helderblauwe oceaan kunnen we niet nabootsen in een vloerkleed. Maar met een hoogpolig vloerkleed blauw komen we wel heel dichtbij het ontspannen gevoel van een heerlijke stranddag!

Het gevoel van een zacht blauw hoogpolig vloerkleed

Niet alleen de kleur blauw brengt een rustgevend gevoel met zich mee. Een hoogpolig vloerkleed kan dit net zo goed! Een blauw hoogpolig vloerkleed biedt een heerlijk zacht gevoel iedere keer wanneer je over jouw vloerkleed loopt. Een hoogpolig vloerkleed blauw komt in verschillende tinten; voor ieder wat wils dus! Met een donkerblauw vloerkleed lijkt het net of je ronddobbert op de Atlantische oceaan. Is blauw toch niets voor jou? Dan zijn er nog heel veel andere kleurmogelijkheden. Wat dacht je van een groen hoogpolig vloerkleed? Een prachtige, natuurlijke kleur die tegenwoordig veel gecombineerd wordt met blauw! De overstap naar een blauw hoogpolig vloerkleed is minder groot, maar je kan wel alvast wennen aan deze prachtige kleur!

Het gemak van een hoogpolig vloerkleed blauw

Trekt een blauw hoogpolig vloerkleed niet enorm veel vuil aan? Een beetje vuil is natuurlijk onvermijdelijk in een huishouden waar geleefd wordt. Eigenlijk kunnen we dit ook wel zien als een pluspunt: wat op het vloerkleed valt, valt niet op de vloer! Gelukkig is een hoogpolig vloerkleed gemakkelijk schoon te maken. Het materiaal is erg zacht, waardoor vuil hier makkelijk vanaf glijdt. Hef de stofzuiger en jouw hoogpolig vloerkleed blauw is binnen no-time weer vuil-vrij. Zo heb je meer tijd om dat o-zo-goede boek te lezen of die spannende serie af te kijken.

Hoogpolig vloerkleed blauw: hoe groter, hoe beter  

Een blauw hoogpolig vloerkleed is een fijne toevoeging om heerlijk warme voeten te hebben en te lopen over een zachte ondergrond. Alleen.. hoe groot wil je jouw hoogpolige vloerkleed hebben? Voor ons is geen enkele maat te groot. Met een hoogpolig vloerkleed 200x300cm zorg jij ervoor dat jouw volledige zithoek is voorzien van een heerlijk zachte ondergrond. Of leg een hoogpolig vloerkleed eens onder je bed. Dat is nog eens heerlijk wakker worden!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!