Hoogpolig vloerkleed 200x300cm

Een populaire maat bij een hoogpolig vloerkleed is 200x300cm. Een 200x300cm hoogpolig vloerkleed is voor een woonkamer of slaapkamer enorm gewild. Het vloerkleed heeft een ruim oppervlak en is gemakkelijk te plaatsen onder een bed of bank.

1 - 24 van 322 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 14

Gun jezelf een heerlijk zachte ondergrond in huis met een hoogpolig vloerkleed. Het is helaas niet altijd mogelijk om je hele huis te bedekken met een hoogpolig vloerkleed. Daar hebben wij de oplossing voor! Het bedenkt niet alles, maar wel veel! Met een 200x300cm hoogpolig vloerkleed kom je al een heel eind! Een zachte oppervlakte van wel 6 vierkante meter! Neem het ervan en geniet van een vloerkleed hoogpolig 200x300cm.

De voordelen van een vloerkleed hoogpolig 200x300cm

Met een hoogpolig vloerkleed zorg je niet alleen voor comfort onder je voeten. Een hoogpolig vloerkleed geeft jouw interieur een warmere uitstraling én je hebt ook nog eens een goede geluidsdemper. Houd je zeker niet in wanneer je fanatiek wilt meedoen met Nederland in Beweging! Een hoogpolig vloerkleed houdt het geluid en de meeste dreunen tegen waardoor jouw buren of medebewoners hier geen last van zullen hebben. Wist je dat een hoogpolig vloerkleed een bijzondere bijnaam heeft? Shaggy! Is de muziek toch wel nét iets te hard gezet? It wasn’t me!

Extra zachte speelplaats met een 200x300cm hoogpolig vloerkleed

Met een shaggy vloerkleed creëer je voor je kinderen een grote speeloppervlakte waar zij gerust hun gang kunnen gaan tijdens een wild potje stoeien. Of wanneer ze een sneeuwengel proberen te maken in hartje zomer. De zorgen wanneer jouw kind naar de slaapkamer rent om lekker te spelen, verdwijnen daarmee ook als sneeuw voor de zon.

Opstaan met een zacht vloerkleed hoogpolig 200x300cm

Nooit meer op een koude ondergrond stappen wanneer je uit bed moet? Een 200x300cm hoogpolig vloerkleed kan je gerust onder je bed plaatsen om je dag te starten met een heerlijk zachte ondergrond. Met een slaapkamer vloerkleed houd je het fijne gevoel nog heel eventjes vast onder je voeten. We kunnen ons ook goed voorstellen dat je houdt van rustig en ontspannen wakker worden. Met een beige hoogpolig vloerleed haal jij een neutrale, warme kleur in huis die voor rust zorgt en nooit gaat vervelen. Daarnaast is het toch ook veel fijner om op een zachte wolk te lopen dan op een koude tegel- of laminaatvloer wanneer je vanuit de badkamer naar je kledingkast loopt? Zeker als je enige tijd naar je kledingkast aan het staren bent en bedenkt wat je aan moet trekken. Want gaat het nu regen of wordt het stralend weer? Met een 200x300cm hoogpolig vloerkleed heb je genoeg ruime om te bedenken welk kledingstuk je uit de kast trekt.

Veelgestelde vragen over hoogpolige vloerkleden

  • Een hoogpolig vloerkleed is een vol en dik vloerkleed dat zich kenmerkt door polen met een minimale lengte van 20mm. Een hoogpolig vloerkleed is erg zacht en aangenaam voor de voeten
  • Het onderhoud van een hoogpolig vloerkleed is gelijk aan het onderhoud van ieder ander vloerkleed. Het is belangrijk om jouw vloerkleed regelmatig te stofzuigen om te voorkomen dat vuil zich gaat hechten aan de vezels. Een bijkomend voordeel hiervan is dat platgelopen polen weer rechtop gaan staan. 
  • Een hoogpolig vloerkleed is dankzij zijn lange polen zachter en warmer dan een gewoon vloerkleed. Ook kan een hoogpolig vloerkleed met zijn rijke, weelderige look een unieke uitstraling geven aan het interieur. Wist je dat een hoogpolig vloerkleed ook een geluiddempende werking heeft? 
  • Een hoogpolig vloerkleed komt voor in vele kleuren. De meest populaire kleuren zijn: grijs, zwart, wit, geel, groen, blauw, rood, roze, paars, bruin, crème, oranje, beige, antraciet en zwart-wit.
  • Een hoogpolig vloerkleed heeft een pool van minimaal 20 millimeter. Deze ‘lange haren’ zorgen ervoor dat een vloerkleed zacht, vol en warm aanvoelt. Een laagpolig vloerkleed heeft een platter uiterlijk en is minder zacht dan een hoogpolig vloerkleed.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!