Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
Mega Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel buitenkleden
25% korting
30% korting
25% korting
40% korting
25% korting
25% korting

Gun jezelf een heerlijk zachte ondergrond in huis met een hoogpolig vloerkleed. Het is helaas niet altijd mogelijk om je hele huis te bedekken met een hoogpolig vloerkleed. Daar hebben wij de oplossing voor! Het bedenkt niet alles, maar wel veel! Met een 200x300cm hoogpolig vloerkleed kom je al een heel eind! Een zachte oppervlakte van wel 6 vierkante meter! Neem het ervan en geniet van een vloerkleed hoogpolig 200x300cm.

De voordelen van een vloerkleed hoogpolig 200x300cm

Met een hoogpolig vloerkleed zorg je niet alleen voor comfort onder je voeten. Een hoogpolig vloerkleed geeft jouw interieur een warmere uitstraling én je hebt ook nog eens een goede geluidsdemper. Houd je zeker niet in wanneer je fanatiek wilt meedoen met Nederland in Beweging! Een hoogpolig vloerkleed houdt het geluid en de meeste dreunen tegen waardoor jouw buren of medebewoners hier geen last van zullen hebben. Wist je dat een hoogpolig vloerkleed een bijzondere bijnaam heeft? Shaggy! Is de muziek toch wel nét iets te hard gezet? It wasn’t me!

Extra zachte speelplaats met een 200x300cm hoogpolig vloerkleed

Met een shaggy vloerkleed creëer je voor je kinderen een grote speeloppervlakte waar zij gerust hun gang kunnen gaan tijdens een wild potje stoeien. Of wanneer ze een sneeuwengel proberen te maken in hartje zomer. De zorgen wanneer jouw kind naar de slaapkamer rent om lekker te spelen, verdwijnen daarmee ook als sneeuw voor de zon.

Opstaan met een zacht vloerkleed hoogpolig 200x300cm

Nooit meer op een koude ondergrond stappen wanneer je uit bed moet? Een 200x300cm hoogpolig vloerkleed kan je gerust onder je bed plaatsen om je dag te starten met een heerlijk zachte ondergrond. Met een slaapkamer vloerkleed houd je het fijne gevoel nog heel eventjes vast onder je voeten. We kunnen ons ook goed voorstellen dat je houdt van rustig en ontspannen wakker worden. Met een beige hoogpolig vloerleed haal jij een neutrale, warme kleur in huis die voor rust zorgt en nooit gaat vervelen. Daarnaast is het toch ook veel fijner om op een zachte wolk te lopen dan op een koude tegel- of laminaatvloer wanneer je vanuit de badkamer naar je kledingkast loopt? Zeker als je enige tijd naar je kledingkast aan het staren bent en bedenkt wat je aan moet trekken. Want gaat het nu regen of wordt het stralend weer? Met een 200x300cm hoogpolig vloerkleed heb je genoeg ruime om te bedenken welk kledingstuk je uit de kast trekt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »