Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Zo groen als gras en zo zacht als een wolk met een groen hoogpolig vloerkleed. Een hoogpolig vloerkleed groen biedt jou veiligheid en is extreem zacht en teder. De kleur groen staat voor groei, stabiliteit, balans, vriendelijkheid en harmonie. Prachtige eigenschappen die samen komen in een vloerkleed die jij in iedere woonruimte neer kan leggen. Een groen vloerkleed kan ook nooit misstaan. Combineer het met robuuste, houten woonaccessoires en maak jouw woning jouw eigen jungle! Een plek om thuis en tot rust te komen. Of om misschien toch de aap uit te hangen. Met een groen hoogpolig vloerkleed kan je alle kanten op!

Extra comfort met een hoogpolig vloerkleed

Een hoogpolig vloerkleed staat er om bekend erg zacht te zijn. En dat zijn ze ook! Met een hoge pool voelt het keer op keer alsof jij op een wolken loopt. Een comfortabelere ondergrond kan jij jouw voeten niet geven! Door een hoge pool biedt het vloerkleed een aangename warmte waardoor jij ook in de koudste wintermaanden jouw voeten een fijn gevoel kunt geven. Niet alleen jouw voeten kan je een fijne ondergrond bieden, ook jouw kleine dreumes die begint te kruipen of te lopen biedt je comfort en veiligheid met een kinderkamer vloerkleed. Zo kan jouw kindje ongestoord spelen en hoef jij niet bang te zijn dat hij of zij blauwe plekken oploopt door het kruipen of stoeien op de grond. Laat jouw kind bijvoorbeeld zijn wildste voetbalfantasieën uitkomen waarbij hij of zij met een voetbalvloerkleed zich nog beter voelt dan Messi of Martens.

Koeler met een hoogpolig vloerkleed blauw

Met een blauw hoogpolig vloerkleed haal jij diezelfde zachtheid in huis alleen is de kleur net even wat anders! Voor diegene onder ons die er liever wat meer koeltjes bij willen zitten zonder dat ze koude voeten krijgen. Met een blauw hoogpolig vloerkleed zal je vaak terugdenken aan de zee en heb jij je eigen rustplek in huis gevonden. De kleur blauw is namelijk erg rustgevend en geeft jou een vertrouwd gevoel. Gelukkig gaat de kleur blauw in vele tinten en kan deze kleur erg mooi gemengd worden met groen. Een blauw/groen hoogpolig vloerkleed is dan ook een gewilde musthave die ook zeker bij jou past! Heb jij zeeën van ruimte in jouw woning en wil jij graag een groot hoogpolig vloerkleed bij jouw zithoek of in de slaapkamer? Dan hebben wij voor jou een hoogpolig vloerkleed 200x300cm. Zeeën van plezier en geluk wanneer jij over dit vloerkleed loopt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »