Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Zo groen als gras en zo zacht als een wolk is een groen hoogpolig vloerkleed. Een hoogpolig vloerkleed groen is fris en brengt sfeer in huis. De kleur groen staat voor groei, stabiliteit, balans, vriendelijkheid en harmonie. Prachtige eigenschappen die samenkomen in een zachte ondergrond voor je voeten. Een groen vloerkleed kan ook nooit misstaan. Combineer een groen hoogpolig vloerkleed met robuuste, houten woonaccessoires en planten en maak van jouw huis jouw eigen jungle! Een plek om te ontspannen, tot rust te komen of om de aap uit te hangen wanneer jij dat wilt. Met een groen hoogpolig vloerkleed kan je werkelijk alle kanten op!

Extra comfort met een hoogpolig vloerkleed groen

Een hoogpolig vloerkleed groen staat bekend om zijn zachtheid. En dat is terecht! Met een hoge pool voelt elke stap als lopen op een wolkje. Een comfortabelere ondergrond voor je voeten is er niet! Een groen hoogpolig vloerkleed biedt een aangename warmte, waardoor je ook in de koudste wintermaanden jouw voeten warm kunt houden. Niet alleen fijn voor jou, ook jouw kleine dreumes die begint te kruipen of te lopen geef je comfort en veiligheid. Wil je dat jouw dreumes ook in zijn of haar eigen kamer veilig kan spelen? Met een kinderkamer vloerkleed kan jouw kindje ongestoord spelen en hoef je niet bang te zijn voor pijntjes.

Groen hoogpolig vloerkleed: fris en ontspannen

Met een blauw hoogpolig vloerkleed haal je dezelfde zachtheid in huis, maar dan met een andere kleur! Voor degenen onder ons die er liever wat koeler bijzitten zonder dat ze koude voeten krijgen. Een blauw hoogpolig vloerkleed doet denken aan de zee en zorgt automatisch voor ontspanning. Gelukkig gaat de kleur blauw in vele tinten en kan deze kleur erg mooi gemengd worden met groen. Een hoogpolig vloerkleed groen met blauwe elementen is dan ook een gewilde must have!

Heb jij zeeën van ruimte in huis en wil je een hoogpolig vloerkleed groen bij jouw zithoek of in de slaapkamer? Dan hebben we voor jou een hoogpolig vloerkleed 200x300cm. Een groot vloerkleed dat groots plezier met zich meebrengt!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »