Top 10 Hoogpolige vloerkleden

Ben je op zoek naar een hoogpolig vloerkleed en wil je meer inspiratie? In deze Top 10 Hoogpolige Vloerkleden nemen wij je mee in de 10 meest gewilde vloerkleden van het moment!

1 - 10 van 10 producten

Het is toch een heerlijk gevoel om thuis te komen en je ook echt thuis te voelen? Om een huis een ‘thuis’ te maken, zoeken mensen vaak naar leuke aankleding. Een van de populairste artikelen om een huis gezellig mee aan te kleden, is een vloerkleed. Een vloerkleed heeft zoveel voordelen, dat wij ons een interieur zonder vloerkleed niet eens meer kunnen inbeelden! Ben je op zoek naar een bijzonder zacht vloerkleed met een hoog knuffelgehalte? Dan is een hoogpolig vloerkleed echt iets voor jou! Hoogpolige vloerkleden voegen in een interieur zoveel sfeer toe, dat ze echt een verrijking zijn voor ieder huis!

Ontdek de top 10 hoogpolige vloerkleden!

Om je te helpen met jouw keuze voor een vloerkleed hoogpolig hebben wij een top 10 hoogpolige vloerkleden samengesteld. Hier kun je zien welke vloerkleden op het moment het meest gewild zijn. Zo doen gestreepte vloerkleden het supergoed onder de hoogpolige vloerkleden. Een andere favoriet zijn effen vloerkleden. En dat is heel begrijpelijk! Een effen vloerkleed is zeer geschikt voor mensen die van simpel en minimalistisch houden. Een effen vloerkleed is net zo goed geschikt voor mensen die liever gaan voor een felle kleur, want dat is met een effen vloerkleed ook mogelijk! Het is dan ook niet zo gek dat gestreepte en effen hoogpolige vloerkleden een plekje hebben in de top 10 hoogpolige vloerkleden.

Voordelen van een hoogpolig vloerkleed

Loopt het vloerkleed comfortabel? Is het lekker zacht? Hoe dik is het vloerkleed? Dit zijn veelgestelde vragen bij het uitzoeken van een kleed en die door een hoogpolig kleed volmondig met ‘JA!’ beantwoord kunnen worden. Dat komt doordat hoogpolige vloerkleden meer polen hebben die ook langer zijn dan bij een normaal vloerkleed. Daardoor is een hoogpolig vloerkleed vol en voelt het alsof je voeten verdrinken in zachtheid wanneer je erop loopt. Hoogpolige vloerkleden kennen daarom ook wel de bijnaam ‘shaggy vloerkleed’.

Welk vloerkleed hoogpolig of laagpolig past bij mij?

Niet iedereen weet welk vloerkleed geschikt is voor in zijn of haar woon- of slaapkamer. Ben je van plan om jouw vloerkleed hoogpolig onder een bank of bed te plaatsen en twijfel je over het formaat? De meeste mensen kiezen dan voor een 200x300cm hoogpolig vloerkleed. Ben je er nog niet helemaal over uit of een vloerkleed hoogpolig bij je past? Bekijk dan onze top 10 laagpolige vloerkleden voor meer inspiratie. Laagpolige vloerkleden zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor onder een bureau.

Hoogpolig vloerkleed: heel veel verschillende kleuren

Kan jouw heus wel wat meer kleur gebruiken? Laat je inspireren door de kleuren van de regenboog! Hoogpolige vloerkleden komen voor in heel veel prachtige kleuren, die zowel rustgevend als sfeerverrijkend zijn! Zo kan je in onze top 10 hoogpolige vloerkleden zien dat de kleur blauw het erg goed doet. Blauw doet denken aan natuurlijke elementen zoals een heldere lucht en de oceaan. Dit zorgt voor veel rust in huis. Wil je ook die rust in huis halen, maar ga je liever voor een lichtere kleur? Ga dan voor een van onze hoogpolige vloerkleden beige in het beige.

Veelgestelde vragen over hoogpolige vloerkleden

  • Een hoogpolig vloerkleed is een vol en dik vloerkleed dat zich kenmerkt door polen met een minimale lengte van 20mm. Een hoogpolig vloerkleed is erg zacht en aangenaam voor de voeten
  • Het onderhoud van een hoogpolig vloerkleed is gelijk aan het onderhoud van ieder ander vloerkleed. Het is belangrijk om jouw vloerkleed regelmatig te stofzuigen om te voorkomen dat vuil zich gaat hechten aan de vezels. Een bijkomend voordeel hiervan is dat platgelopen polen weer rechtop gaan staan. 
  • Een hoogpolig vloerkleed is dankzij zijn lange polen zachter en warmer dan een gewoon vloerkleed. Ook kan een hoogpolig vloerkleed met zijn rijke, weelderige look een unieke uitstraling geven aan het interieur. Wist je dat een hoogpolig vloerkleed ook een geluiddempende werking heeft? 
  • Een hoogpolig vloerkleed komt voor in vele kleuren. De meest populaire kleuren zijn: grijs, zwart, wit, geel, groen, blauw, rood, roze, paars, bruin, crème, oranje, beige, antraciet en zwart-wit.
  • Een hoogpolig vloerkleed heeft een pool van minimaal 20 millimeter. Deze ‘lange haren’ zorgen ervoor dat een vloerkleed zacht, vol en warm aanvoelt. Een laagpolig vloerkleed heeft een platter uiterlijk en is minder zacht dan een hoogpolig vloerkleed.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!