Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Wij vinden dat het lopen op een zacht hoogpolig vloerkleed tot de beste gevoelens van de wereld behoort! Waarom? Dat leggen wij jou natuurlijk maar al te graag uit! Met zijn elegante, gedisciplineerde en krachtige uiterlijk kan een zwart  hoogpolig vloerkleed in geen enkele woning misstaan. Met een onwijs zachte uitstraling is het de perfecte aanwinst van jouw woning. Een hoogpolig vloerkleed heeft niet alleen een zachte uitstraling, hij voelt ook zacht! Trek gerust je schoenen en sokken uit en geniet van een zachte ondergrond waar jouw voeten helemaal tot rust kunnen komen. Of ga helemaal op het vloerkleed liggen. Alles kan en mag!

Warm het jaar door met een hoogpolig vloerkleed

Niet alleen biedt een zwart hoogpolig vloerkleed extreme zachtheid aan, ook biedt een hoogpolig vloerkleed veel warmte. Dit is natuurlijk erg fijn voor in de koude wintermaanden! Een zwart hoogpolig vloerkleed kan dan ook in iedere ruimte worden gebruikt. Gebruik een hoogpolig slaapkamer vloerkleed wanneer jij iedere dag het fijne gevoel van je bed nog even wilt verlengen tot aan de grond. Heb je liever ook dat jouw bengeltje rustig kan spelen zonder zich te bezeren? Ook voor alle kleintjes hebben wij een kinderkamer vloerkleed. Samen met vriendjes ravotten in de jungle of met vriendinnetjes op een roze wolk de verkering bespreken.

Een zwart hoogpolig vloerkleed biedt een luxe uitstraling

Eerder aangegeven heeft de kleur zwart een elegante en gedisciplineerde uitstraling. Dit in combinatie met een hoogpolig vloerleed is net als 1+1. Wat een heerlijke combinatie die jouw interieur direct een sfeervolle, klassiek en luxueus uiterlijk geven! En gelukkig hoeft een hoogpolig vloerkleed zwart niet duur te zijn.  Biedt jij liever jouw woning de andere kant van yin en yang? Met een hoogpolig vloerkleed wit biedt jij jouw woning de andere kant en direct ook nog eens een elegante en luxe uitstraling! Of je het nu neer wilt leggen in een klassiek of Scandinavisch interieur. Een hoogpolig wit vloerkleed kan overal.

Ruime keuze aan hoogpolige vloerkleden

Kan je geen kleur kiezen en wil je wel genieten van een zacht hoogpolig vloerkleed? Mix de kleuren wit en zwart samen en je krijgt.. tromgeroffel.. Grijs! Nog een kleur dat eindeloos gecombineerd kan worden in verschillende woningen en met andere kleuren. Met een hoogpolig vloerkleed grijs heb jij een zachte ondergrond, het mengelmoesje van zwart en wit en een echte eyecatcher in jouw woning!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »