Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
25% KORTING
25% KORTING

Wij kunnen ons geen beter gevoel voorstellen dan met onze blote voeten lopen over een hoogpolig vloerkleed wit. Alsof je net écht op wolken loopt. Een zachte witte ondergrond voor je voeten waar jij je rust in kan gaan vinden. Wij vinden dat een wit hoogpolig vloerkleed dan ook niet meer in onze woningen kan ontbreken. Is dat dan niet ontzettend besmettelijk en gevaarlijk om vlekken op te lopen? Natuurlijk kan een vloerkleed wat vlekken krijgen wanneer deze prachtig straalt in jouw woning. Helaas kunnen we dit niet vermijden. Gelukkig kan een wit vloerkleed altijd schoongemaakt worden. Een hoogpolig wit vloerkleed straalt zelf al een prachtige schoonheid uit en voorziet jouw woning van rust en reinheid.

Begeef je met een wit hoogpolig vloerkleed in de wolken

Een hoogpolig vloerkleed staat bekend om zijn extreme zachtheid. Als je het ons vraagt, is dit een heerlijke ondergrond waar jij jouw voeten heerlijk op kan laten rusten. Wist jij dat een hoogpolig vloerkleed zelfs een bijnaam heeft? Een shaggy vloerkleed! Shaggy vloerkleden staan om het extreem zachte uiterlijk bekend en hebben naast deze factor ook het geluk dat zij luxe en warmte uitstralen. Een shaggy vloerkleed is een echte aanwinst voor jouw woning en gaat nooit uit de mode raken. Een hoogpolig vloerkleed kan jij dan ook in iedere ruimte neerleggen en combineren met iedere woonstijl. Zeker wanneer jij gaat voor een wit vloerkleed! De kleur wit is zeer neutraal, rustgevend en kan met alle andere kleuren gecombineerd worden.

Een neutrale inrichting met een hoogpolig vloerkleed

Vind je de kleur wit misschien toch net te fel en ben je eerder van een warmere kleur? Dan hebben wij voor jou een vloerkleed beige hoogpolig. De kleur beige bevat bijna dezelfde eigenschappen als de kleur wit. Kalmerend, straalt warmte uit en stamt af van aardetinten. Combineer het met veel groene planten, een bruine bank en jij hebt jouw jungle in huis!

Een hoogpolig vloerkleed in een zacht interieur

Met een hoogpolig vloerkleed breng jij het zachtheids-gehalte in jouw woning omhoog. Wist je dat de kleuren wit en blauw prachtig staan en elkaar extreem versterken in het rustgevende gevoel? Met een hoogpolig vloerkleed blauw haal jij de zee in huis en creëer jij een oase van rust. Wat een heerlijk gevoel is dat wanneer jij van een lange zonvakantie aan zee terug komt en je deze vakantie nog een beetje kunt verlengen met een blauw hoogpolig vloerkleed.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »