Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
25% KORTING
30% KORTING

Er is geen beter gevoel dan met blote voeten over een wit hoogpolig vloerkleed lopen. Net of je op échte wolken loopt. Een zachte witte ondergrond voor je voeten, waardoor je heerlijk tot rust komt. Wij vinden dat een wit hoogpolig vloerkleed dan ook niet meer kan ontbreken in huis. Is dat dan niet ontzettend besmettelijk en gevaarlijk om vlekken op te lopen? Natuurlijk kan een wit hoogpolig vloerkleed weleens vlekken oplopen, maar gelukkig kan een wit vloerkleed altijd gereinigd worden. Een hoogpolig vloerkleed wit straalt prachtige schoonheid uit en voorziet jouw woning van rust en reinheid.

Begeef je met een wit hoogpolig vloerkleed in de wolken

Een hoogpolig vloerkleed staat bekend om zijn extreme zachtheid. Wist je dat hoogpolige vloerkleden zelfs een bijnaam hebben om die eigenschap? Namelijk shaggy vloerkleed! Buiten het feit dat shaggy vloerkleden enorm zacht zijn, stralen ze ook luxe en warmte uit. Een shaggy vloerkleed is een echte aanwinst voor jouw huis en raakt nooit uit de mode. Een hoogpolig vloerkleed wit kan je dan ook in iedere ruimte kwijt en kan je combineren met iedere woonstijl. De kleur wit is zeer neutraal, rustgevend en gaat goed samen met heel veel andere kleuren.

Een neutrale inrichting met een hoogpolig vloerkleed wit

Vind je de kleur wit toch te riskant en ben je meer van een warme kleur? Dan hebben we voor jou een vloerkleed beige hoogpolig. De kleur beige bevat bijna dezelfde eigenschappen als wit; kalmerend, straalt warmte uit en stamt af van aardetinten. Combineer met groene elementen, bruine meubels, veel planten en je hebt zo een stadse jungle in huis!

Een hoogpolig vloerkleed wit in een zacht interieur

Met een wit hoogpolig vloerkleed breng je het zachtheids-gehalte in jouw woning omhoog. Wist je dat de kleuren wit en blauw prachtig staan en elkaar extreem versterken in het rustgevende gevoel? Met een hoogpolig vloerkleed blauw haal je de zee in huis en creëer je een oase van rust. Wat een heerlijk gevoel is het wanneer je weer thuiskomt na een lange zonvakantie aan zee en je dit vakantiegevoel nog een beetje kunt verlengen met een blauw of wit hoogpolig vloerkleed.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »