Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Met een hoogpolig vloerkleed beige zorg jij voor een warm en neutraal interieur waar je ook nog eens alle kanten mee op kan. Een industrieel interieur of toch meer een bohemian of Scandinavisch interieur. Een beige hoogpolig vloerkleed kan ten alle tijden worden neergelegd en worden gecombineerd met jouw meubels en accessoires. Beeld je jezelf eens in. Een strenge wintermaand waarbij de slootjes dichtvriezen en je bijna weer kan gaan schaatsen, er een prachtig winterlandschap is ontstaan en.. het ontzettend koud is! Na even buiten te zijn geweest, zoek jij de warmte binnen weer op. Kaarsen aan, een overheerlijke borrelplank, een spannende film op tv en.. een heerlijk zacht en warm hoogpolig vloerkleed waar jij je voeten op kan laten rusten. Wat een huiselijk warm gevoel! Gelukkig is een hoogpolig vloerkleed niet alleen voor de koude wintermaanden bestemd. Natuurlijk ook voor de warmere maanden voelt een hoogpolig vloerkleed aangenaam en comfortabel.  

Warm gevoel met een hoogpolig vloerkleed beige

Niet alleen biedt een beige hoogpolig vloerkleed warmte, het straalt ook warmte uit. De kleur beige is een neutrale kleur wat veel wegheeft van crème of een zandkleur. Beige heeft een warme uitstraling en kan door de neutrale kleur in iedere ruimte worden gebruikt. Wil je liever een wat meer robuustere kleur in jouw woning die dezelfde warmte uitstraalt? Ga dan voor een vloerkleed hoogpolig taupe! Rustgevend, zacht en een goede tint donkerder dan een beige vloerkleed. Een hoogpolig vloerkleed taupe toont verschillende kleuren als grijs en bruin. Twee gemakkelijke kleuren die ook met alles gecombineerd kan worden. Zeker als je het combineert met lichtere kleuren waardoor jij jouw woning meer contrast gaat bieden.

Groots plezier met een beige hoogpolig vloerkleed

Bij het uitzoeken van een hoogpolig vloerkleed is het natuurlijk ook belangrijk om goed te kijken naar het formaat. Wij adviseren jou dan ook om goed te kijken naar hoe groot jouw zithoek bijvoorbeeld is en wat je zelf graag wilt als formaat van het vloerkleed. Komt deze voor de bank te liggen of komt de bank er voor een stukje op te staan? Eigenlijk zit je met een hoogpolig vloerkleed 200x300cm altijd wel goed. Niet te groot en niet te klein. Een perfecte grootte voor een zithoek en is ideaal als slaapkamer vloerkleed onder een bed. Met een hoogpolig vloerkleed beige geef jij jouw slaapkamer een warme uitstraling. Daarbij stap jij iedere ochtend heerlijk uit bed waarbij je jouw voeten plaatst op een warm hoogpolig vloerkleed.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »