Vloerkleed beige hoogpolig

Ben jij op zoek naar een neutraal, hoogpolig vloerkleed? Dan is een vloerkleed beige hoogpolig jouw perfecte match! Beige hoogpolige vloerkleden creëren ruimtelijkheid en hebben een rustgevende werking op ieder interieur!

1 - 24 van 101 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Met een hoogpolig vloerkleed beige zorg je voor een warm en neutraal interieur, waar je ook nog eens alle kanten mee op kan. Industrieel, bohemian of Scandinavisch; een beige hoogpolig vloerkleed is tijdloos en kan je gemakkelijk combineren met jouw meubels en accessoires. Beeld je eens een strenge winterdag in, waarbij de slootjes dichtvriezen, er een prachtig winterlandschap is ontstaan en.. het ontzettend koud is! Na even buiten te zijn geweest, zoek je de warmte binnen weer op. Kaarsen aan, een overheerlijke borrelplank, een spannende film op tv en.. een heerlijk zacht en warm hoogpolig vloerkleed waar jij je voeten op kan laten rusten. Daar krijg je toch een warm en huiselijk gevoel van?! Gelukkig is een hoogpolig vloerkleed niet alleen voor de koude wintermaanden bestemd. Een hoogpolig vloerkleed beige is natuurlijk het hele jaar door aangenaam en comfortabel.  

Warm gevoel met een hoogpolig vloerkleed beige

Niet alleen biedt een beige hoogpolig vloerkleed warmte, het straalt ook warmte uit. De kleur beige is een neutrale kleur die veel wegheeft van de kleuren crème en zand. Juist door die neutraliteit heeft een hoogpolig vloerkleed beige in iedere ruimte en in ieder huis gegarandeerd een bestemming. Wil je toch liever een krachtigere kleur die meer spreekt, maar die wel dezelfde warmte uitstraalt? Ga dan voor een vloerkleed hoogpolig taupe! Rustgevend, zacht en een paar tinten donkerder dan een beige vloerkleed. Een hoogpolig vloerkleed taupe is een combinatie van grijs en bruin. Twee kleurtinten die zich ook gemakkelijk laten combineren, zeker met lichtere kleuren. Door te spelen met contrasten, creëer je ruimtelijkheid, spanning en sfeer.

Groots plezier met een beige hoogpolig vloerkleed

Bij het uitzoeken van een hoogpolig vloerkleed is het natuurlijk ook belangrijk om te letten op het juiste formaat. We adviseren dan ook om alvast te bedenken waar en vooral hoe je het vloerkleed gaat plaatsen. Komt het vloerkleed voor de bank te liggen of komt de bank er voor een stukje op te staan? Eigenlijk zit je met een hoogpolig vloerkleed 200x300cm altijd wel goed. Niet te groot en niet te klein. Een perfecte grootte voor een zithoek en ideaal als slaapkamer vloerkleed onder een bed. Met een hoogpolig vloerkleed beige geef je jouw slaapkamer een warme uitstraling. Daarnaast stap je iedere ochtend uit bed met heerlijke zachtheid onder je voeten van een beige hoogpolig vloerkleed.

Veelgestelde vragen over hoogpolige vloerkleden

  • Een hoogpolig vloerkleed is een vol en dik vloerkleed dat zich kenmerkt door polen met een minimale lengte van 20mm. Een hoogpolig vloerkleed is erg zacht en aangenaam voor de voeten
  • Het onderhoud van een hoogpolig vloerkleed is gelijk aan het onderhoud van ieder ander vloerkleed. Het is belangrijk om jouw vloerkleed regelmatig te stofzuigen om te voorkomen dat vuil zich gaat hechten aan de vezels. Een bijkomend voordeel hiervan is dat platgelopen polen weer rechtop gaan staan. 
  • Een hoogpolig vloerkleed is dankzij zijn lange polen zachter en warmer dan een gewoon vloerkleed. Ook kan een hoogpolig vloerkleed met zijn rijke, weelderige look een unieke uitstraling geven aan het interieur. Wist je dat een hoogpolig vloerkleed ook een geluiddempende werking heeft? 
  • Een hoogpolig vloerkleed komt voor in vele kleuren. De meest populaire kleuren zijn: grijs, zwart, wit, geel, groen, blauw, rood, roze, paars, bruin, crème, oranje, beige, antraciet en zwart-wit.
  • Een hoogpolig vloerkleed heeft een pool van minimaal 20 millimeter. Deze ‘lange haren’ zorgen ervoor dat een vloerkleed zacht, vol en warm aanvoelt. Een laagpolig vloerkleed heeft een platter uiterlijk en is minder zacht dan een hoogpolig vloerkleed.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!