Vloerkleed hoogpolig taupe

Ben jij op zoek naar wooninspiratie? Haal nu een vloerkleed hoogpolig taupe in huis! Een vloerkleed hoogpolig taupe is echt een verrijking in een interieur! De kleur is rustgevend en hoogpolige vloerkleden zijn bovendien heerlijk zacht.

1 - 24 van 62 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

Hmm.. wat heeft een hoogpolig vloerkleed taupe nou precies voor kleur? Wij horen je denken: ‘Is het nu grijs of bruin?’. Vaak wordt gezegd dat taupe een aanduiding is van een leverkleur. Niet heel smakelijk om aan te denken, dus laten we het simpel houden. Taupe is de kleur tussen grijs en bruin. Meerdere tinten, zoals grijs taupe, bruin taupe, zand taupe en zelfs paars taupe vallen onder de kleur taupe. Met een taupe vloerkleed haal je een prachtige, verfrissende en neutrale kleur in huis. We kunnen ons voorstellen dat het inrichten van een woning met een taupe vloerkleed misschien wat moeilijk lijkt, maar niets is minder waar! Door de verschillende tinten in een hoogpolig vloerkleed taupe, kan je het ‘easily’ combineren met pasteltinten en zelfs met felle kleuren. Doe eens gek, pak uit en laat jouw woning een plek zijn om van te genieten en tot rust te komen.

Warm en zacht met een hoogpolig vloerkleed taupe

De kleur taupe voegt met haar natuurlijke kleur één en al warmte toe aan jouw woning. De kleur biedt comfort en geeft een vertrouwd gevoel. Laten we daar nog even een schepje bovenop doen door eens de fijne eigenschappen van een hoogpolig vloerkleed te belichten.  Hoogpolige vloerkleden, ook wel Shaggy vloerkleden genoemd, staan bekend om hun extreem zachte uiterlijk. Hoogpolige vloerkleden doen hun naam ook echt eer aan. Door de intense zachtheid wordt een taupe hoogpolig vloerkleed ineens net dat beetje meer dan alleen een woonaccessoire. Op een taupe hoogpolig vloerkleed kan je heerlijk lopen, liggen of rollebollen. Een betere ondergrond voor onze voeten kunnen we haast niet bedenken. Kan jij je al inbeelden hoeveel warmte jouw woning uit gaat stralen met een taupe hoogpolig vloerkleed?

Een groot, warm taupe hoogpolig vloerkleed

We kunnen ons goed voorstellen dat je niet de gehele vloer wilt bedekken met een vloerkleed, maar ook weer niet een te klein gedeelte. We hebben voor jou de perfecte middenmoot. Een hoogpolig vloerkleed 200x300cm! Met dit formaat zorg je ervoor dat jouw complete zithoek wordt voorzien van een fijne ondergrond. Spendeer samen met jouw partner een knus avondje met een borrelplank, spannende film en een warm gevoel met een hoogpolig vloerkleed taupe.

Eindeloos combineren met een taupe hoogpolig vloerkleed

Een hoogpolig vloerkleed taupe raakt nooit uit de mode. Zelfs niet als je besluit te gaan verhuizen of jouw woning opnieuw in te richten. Een hoogpolig vloerkleed taupe kan bijvoorbeeld eerst in de woonkamer liggen om vervolgens fabuleus als slaapkamer vloerkleed te dienen. Zo heb je eindeloos plezier van jouw taupe hoogpolig vloerkleed. Ontdek onze prachtige hoogpolige vloerkleden taupe en gun jezelf dat fijne, warme gevoel!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!