Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Summer Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Hmm.. wat heeft een hoogpolig vloerkleed taupe nou precies voor kleur? Is het nu grijs of is het nu bruin? Wij horen het je denken. Vaak wordt gezegd dat taupe een aanduiding is van een leverkleur. Niet heel smakelijk om aan te denken, dus laten we het makkelijker maken. Taupe is de kleur tussen grijs en bruin. Natuurlijk is dit veel prettiger om te lezen en te horen. De kleur taupe bevat meerder tinten waaronder grijs taupe, bruin taupe, zand taupe en zelfs paars taupe! Met een taupe vloerkleed haal jij een prachtige, verfrissende en neutrale kleur in huis. We kunnen ons voorstellen dat het inrichten van een woning met een taupe vloerkleed misschien wat moeizaam lijkt. Niets is minder waar! Door de verschillende tinten in een hoogpolig vloerkleed taupe, kan je het ‘easily’ combineren met pasteltinten en ook met fellere kleuren. Doe eens gek, pak uit en laat jouw woning een plek zijn om van te genieten en tot rust te komen.

Warm en zacht met een hoogpolig vloerkleed taupe

De kleur taupe voegt met haar natuurlijke kleur al één en al warmte toe aan jouw woning. De kleur biedt comfort en geeft jou een vertrouwd gevoel. Laten wij daar nog even een schepje bovenop doen met de fijne eigenschappen van een hoogpolig vloerkleed. Hoogpolige vloerkleden, ook wel Shaggy vloerkleden genoemd, staan bekend om hun extreem zachte uiterlijk. Hoogpolige vloerkleden zijn ook echt zoals ze eruit zien. Extreem zacht! Jouw vloerkleed wordt dan ineens net dat beetje meer dan alleen een woonaccessoire. Op een hoogpolig vloerkleed kan jij heerlijk lopen, liggen of rollebollen. Wij kunnen ons eigenlijk geen betere ondergrond voor onze voeten bedenken en wensen. Kan jij je al inbeelden hoeveel warmte jouw woning uit gaat stralen met een taupe hoogpolig vloerkleed?

Een groot warm hoogpolig vloerkleed

Wij kunnen ons goed voorstellen dat jij niet de gehele vloer wilt voorzien van een vloerkleed. Maar ook niet een klein gedeelte van de vloer. Wij hebben voor jou de perfecte middenmoot. Een hoogpolig vloerkleed 200x300cm! Met dit formaat zorg jij ervoor dat jouw complete zithoek wordt voorzien van een fijne ondergrond. Spendeer samen met jouw partner een knus avondje met een borrelplank, spannende film en een warm gevoel met een hoogpolig vloerkleed taupe.

Eeuwig combineren met een vloerkleed hoogpolig taupe

Een hoogpolig vloerkleed taupe raakt nooit uit de mode. Zelfs niet als jij besluit te gaan verhuizen of jouw woning opnieuw in te richten. Een hoogpolig vloerkleed taupe kan in eerst in de woonkamer liggen waarna deze ook fabuleus kan dienen als slaapkamer vloerkleed. Zo heb jij eeuwig plezier van jouw taupe hoogpolig vloerkleed. Ontdek onze prachtige hoogpolige vloerkleden taupe en geef jezelf dat fijne warme gevoel!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »