Top 10 Zachte vloerkleden

Fluffy, warm en superzacht! In deze top 10 zachte vloerkleden laten we je kennis maken ...

1 - 11 van 11 producten

Fluffy, warm en superzacht! In deze top 10 zachte vloerkleden laten we je kennis maken met dé meest fluffy en zachte vloerkleden!

Fluweel zacht vloerkleed

Wie houdt er nu niet van een heerlijk warme en zachte ondergrond? Met een vloerkleed uit onze top 10 zachte vloerkleden loop je op wolken. Het hoge knuffelgehalte van een vloerkleed zacht is niet te weerstaan en koude voeten zijn ook verleden tijd! Wat maakt een zacht vloerkleed nou zo zacht? Dat komt door de hoge pool. Hoogpolige vloerkleden zijn dikker en voller dan laagpolige kleden en voelen daardoor lekker zacht aan.

De voordelen van de Top 10 zachte vloerkleden

Het voordeel van een vloerkleed is de verbinding die het met zich meebrengt. Met een vloerkleed komen losse meubels bij elkaar en creëer je een knusse zit-, eet- of loungehoek. Het bijkomend voordeel van een zacht vloerkleed is natuurlijk comfort. De hoge polen houden warmte ook makkelijker vast, waardoor een zacht vloerkleed net zo warm aanvoelt als dat het eruit ziet. Een hoogpolig vloerkleed zacht straalt daarnaast knusheid uit. Waar een laagpolig vloerkleed erg strak oogt, is een vloerkleed zacht speel en knus. Comfort en licht zijn natuurlijk één van de belangrijkste bouwstenen van een Scandinavisch interieur, wat maakt dat zachte vloerkleden uitermate geschikt zijn voor deze woonstijl. Een hoogpolig vloerkleed wit wordt dé ster van jouw Scandi home. Voeg daar een beetje glans aan toe en je hebt een chique, velvet look vloerkleed zacht. Perfect om jouw hotel chique of industrieel chique interieur mee af te stylen!

In elke kamer een vloerkleed zacht

Naast in de woonkamer is een vloerkleed zacht ook een hele goed match in de slaapkamer. Wanneer je opstaat kan je meteen je voeten laten rusten op een zacht slaapkamer vloerkleed, een goed begin van de dag als je het ons vraagt! Zeker in de koude maanden zorgen zachte vloerkleden voor aangename warmte, rust en sfeer. Een zacht vloerkleed kan binnen een handomdraai een andere look geven aan jouw slaapkamer. Wie wil er nou niet slapen en opstaan in stijl?

Bij kinderen zal zo een vloerkleed zacht ook geheid in de smaak vallen! Heerlijk zacht en warm om op te spelen. Daarnaast is een zacht vloerkleed geluiddempend en kunnen jouw klein(tjes) lekker ongeremd hun gang gaan! Speciaal voor de avonturiers en dierenvrienden zijn er zachte vloerkleden in de leukste dierenvormen.

Zo past er in elke ruimte wel een zacht vloerkleed. Ervaar zelf het genot!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!