Top 10 Zachte vloerkleden

Fluffy, warm en superzacht! In deze top 10 zachte vloerkleden laten we je kennis maken met dé meest fluffy en zachte vloerkleden! Haal een zacht vloerkleed in huis en je voeten zullen je eeuwig dankbaar zijn. Ervaar zelf het genot!

1 - 10 van 10 producten

Fluffy, warm en superzacht! In deze top 10 zachte vloerkleden laten we je kennis maken met dé meest fluffy en zachte vloerkleden!

Fluweel zacht vloerkleed

Wie houdt er nu niet van een heerlijk warme en zachte ondergrond? Met een vloerkleed uit onze top 10 zachte vloerkleden loop je op wolken. Het hoge knuffelgehalte van een vloerkleed zacht is niet te weerstaan en koude voeten zijn ook verleden tijd! Wat maakt een zacht vloerkleed nou zo zacht? Dat komt door de hoge pool. Hoogpolige vloerkleden zijn dikker en voller dan laagpolige kleden en voelen daardoor lekker zacht aan.

De voordelen van de Top 10 zachte vloerkleden

Het voordeel van een vloerkleed is de verbinding die het met zich meebrengt. Met een vloerkleed komen losse meubels bij elkaar en creëer je een knusse zit-, eet- of loungehoek. Het bijkomend voordeel van een zacht vloerkleed is natuurlijk comfort. De hoge polen houden warmte ook makkelijker vast, waardoor een zacht vloerkleed net zo warm aanvoelt als dat het eruit ziet. Een hoogpolig vloerkleed zacht straalt daarnaast knusheid uit. Waar een laagpolig vloerkleed erg strak oogt, is een vloerkleed zacht speel en knus. Comfort en licht zijn natuurlijk één van de belangrijkste bouwstenen van een Scandinavisch interieur, wat maakt dat zachte vloerkleden uitermate geschikt zijn voor deze woonstijl. Een hoogpolig vloerkleed wit wordt dé ster van jouw Scandi home. Voeg daar een beetje glans aan toe en je hebt een chique, velvet look vloerkleed zacht. Perfect om jouw hotel chique of industrieel chique interieur mee af te stylen!

In elke kamer een vloerkleed zacht

Naast in de woonkamer is een vloerkleed zacht ook een hele goed match in de slaapkamer. Wanneer je opstaat kan je meteen je voeten laten rusten op een zacht slaapkamer vloerkleed, een goed begin van de dag als je het ons vraagt! Zeker in de koude maanden zorgen zachte vloerkleden voor aangename warmte, rust en sfeer. Een zacht vloerkleed kan binnen een handomdraai een andere look geven aan jouw slaapkamer. Wie wil er nou niet slapen en opstaan in stijl?

Bij kinderen zal zo een vloerkleed zacht ook geheid in de smaak vallen! Heerlijk zacht en warm om op te spelen. Daarnaast is een zacht vloerkleed geluiddempend en kunnen jouw klein(tjes) lekker ongeremd hun gang gaan! Speciaal voor de avonturiers en dierenvrienden zijn er zachte vloerkleden in de leukste dierenvormen.

Zo past er in elke ruimte wel een zacht vloerkleed. Ervaar zelf het genot!

Veelgestelde vragen over hoogpolige vloerkleden

  • Een hoogpolig vloerkleed is een vol en dik vloerkleed dat zich kenmerkt door polen met een minimale lengte van 20mm. Een hoogpolig vloerkleed is erg zacht en aangenaam voor de voeten
  • Het onderhoud van een hoogpolig vloerkleed is gelijk aan het onderhoud van ieder ander vloerkleed. Het is belangrijk om jouw vloerkleed regelmatig te stofzuigen om te voorkomen dat vuil zich gaat hechten aan de vezels. Een bijkomend voordeel hiervan is dat platgelopen polen weer rechtop gaan staan. 
  • Een hoogpolig vloerkleed is dankzij zijn lange polen zachter en warmer dan een gewoon vloerkleed. Ook kan een hoogpolig vloerkleed met zijn rijke, weelderige look een unieke uitstraling geven aan het interieur. Wist je dat een hoogpolig vloerkleed ook een geluiddempende werking heeft? 
  • Een hoogpolig vloerkleed komt voor in vele kleuren. De meest populaire kleuren zijn: grijs, zwart, wit, geel, groen, blauw, rood, roze, paars, bruin, crème, oranje, beige, antraciet en zwart-wit.
  • Een hoogpolig vloerkleed heeft een pool van minimaal 20 millimeter. Deze ‘lange haren’ zorgen ervoor dat een vloerkleed zacht, vol en warm aanvoelt. Een laagpolig vloerkleed heeft een platter uiterlijk en is minder zacht dan een hoogpolig vloerkleed.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!