Keukenloper

Een keukenloper is een aanvulling op de styling van je keuken. Een keuken is een ...

1 - 24 van 259 producten
1 2 3 4 5

Vanuit je keuken serveer je heerlijke gerechten en drankjes. Je drinkt er ’s ochtends je koffie en staat er na het werk bij te komen met een drankje. Een gezin fungeert om een keuken heen. Koekjes na school, het uitwisselen van ervaringen en bespreken van komende activiteiten. Een keuken is een groot deel van ons leven.

Keukenlopers

Veel keukens zijn voorzien van koude vloeren. Van grote koude tegels, tot gietvloeren en PVC platen. Vele huishoudens gaan voor een functionele ondergrond, omdat er gekookt en gedronken wordt en deze ondergronden snel en gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. Die stop je namelijk gewoon in de wasmachine! Maar juist daarom presenteren wij je: decoratieve en robuuste lopers. Een keukenloper is een aanvulling op de styling van je keuken. Daarnaast kan een keukenloper fungeren als een beschermlaag van je keukenvloer. Wil je de vloerkleden in de woon- of slaapkamer ook net zo gemakkelijk schoonkrijgen? Ontdek dan onze wasbare vloerkleden

Verschillende vloerkleed keuken

We hebben een grote collectie qua kleuren en ontwerpen. Een keukenloper biedt een geschikte ondergrond voor blote voeten. Keukenlopers staan prachtig voor de keukenkastjes en beschermen je vloer tegen krassen. We hebben een vloerkleed keuken met een mozaïek design en patronen. Daarnaast is er een ruim aanbod kleuren en teksten. Pizza, Pasta and Vino is onze 'longterm favoriet'. Ga je liever voor een moderne tapijt loper voor in de keuken? Ook die vind je bij ons!  Zodra je het juiste ontwerp hebt gevonden, kan de juiste grootte gekozen worden. Want ook hier hebben we een ruim aanbod in. 

Kleine keukentapijt

Een keukentapijt in de keuken is een prettige aankoop voor uw keuken. Naast warme voeten geeft het je keuken een nieuwe uitstraling. En ondanks de brede collectie keukentapijten hebben ze een ding gemeen: ze zijn gemaakt van sterke materialen en vezels. Geschikt voor de keuken en beschikbaar in verschillende maten. Een populaire maat keukentapijt is de maat 80x150cm. Zelfs kleine keukens kunnen decoratief worden ingericht met een keukentapijt.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!