Tapijtlopers

Tapijtlopers zijn langwerpige stukken vloerkleed die een sfeervolle en praktische oplossing bieden voor diverse ruimtes in huis. Bij Volero zijn tapijtlopers verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en patronen. Shop snel jouw favoriet!

1 - 24 van 157 producten
 • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
 • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
 • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 7

Tapijtlopers: stijlvol en praktisch 

Tapijtlopers zijn langwerpige stukken vloerkleed die een sfeervolle en praktische oplossing bieden voor diverse ruimtes in huis. Denk bijvoorbeeld aan gangen, keukens, badkamers en slaapkamers. Bij Volero zijn tapijtlopers verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en patronen. Heb je bijvoorbeeld een vintage woonstijl? Verrijk jouw inrichting dan met een van onze vintage lopers! Er zit gegarandeerd een geschikte tapijtloper voor jou tussen! 

Voordelen van een tapijt loper 

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een tapijtloper in huis. Enkele voordelen zijn: 

 • Stijl: tapijtlopers voegen een hoop elegantie en stijl toe aan iedere ruimte. Hoe een relatief klein stukje vloerbedekking al een groot verschil kan maken! De keuze of je gaat voor een effen tapijt loper of een loper tapijt met print laten we volledig over aan jou! 
 • Comfort: Een tapijtloper biedt extra comfort onder de voeten, vooral op harde vloeren zoals hout, tegels of laminaat. Dit maakt het aangenamer om op blote voeten door het huis te lopen. Denk bijvoorbeeld aan een fijne gangloper. Een loper tapijt in de gang zorgt bij binnenkomst meteen voor een warm welkom en is zacht voor de voeten wanneer je je schoenen uittrekt. 
 • Bescherming: Tapijtlopers beschermen de vloer tegen slijtage en krassen, vooral op plaatsen waar veel gelopen wordt. Een tapijt loper is dan ook een goede manier om de vloer te onderhouden en de levensduur te verlengen. 
 • Veiligheid: Een tapijtloper kan uitglijden en vallen op gladde vloeren helpen voorkomen. Dit is vooral belangrijk in ruimtes waar het risico op ongelukken groter is. Een keukenloper zal 
 • Geluidsisolatie: Tapijtlopers helpen om geluiden te dempen en zorgen voor een rustige en meer ontspannen sfeer in huis. Dit kan vooral van pas komen in appartementen of huizen met veel harde oppervlakken die geluid weerkaatsen.

Kies het perfecte loper tapijt voor jou! 

Een veel vergeten plek, maar juist perfect voor een loper tapijt, is de slaapkamer. Denk maar eens aan het moment dat je uit bed stapt en je landt op een koude, harde vloer. Niet fijn toch? Een tapijt loper naast het bed zorgt ervoor dat je eerst nog even kan aarden op een zachte ondergrond, voordat je de dag tegemoet gaat. Oftewel, een tapijt loper zorgt ervoor dat je altijd met het juiste been uit bed stapt! Is een loper tapijt niet voldoende en denk je graag groots? Ga dan voor een slaapkamer vloerkleed. Als je een maat neemt die groot genoeg is, kan het bed er volledig of gedeeltelijk op worden geplaatst en heb je nóg meer bedekte vloer en dus meer zachtheid! 

 

Veelgestelde vragen over lopers

 • Een loper is een langwerpig vloerkleed, die vaak neergelegd worden in de gang, overloop, keuken of slaapkamer.
 • Een loper komt voor in vele formaten, maar de populaire lengtes van een loper zijn: 1 meter, 2 meter en 3 meter. Lopers kunnen tot wel 5 meter lang zijn.
 • Lopers voor buiten kunnen in iedere buitenruimte worden neergelegd. Vaak zijn dit balkonlopers. Gezien hun smalle, lange vorm, komen die het beste tot hun recht op een balkon.
 • Lopers worden voornamelijk gebruikt in smalle ruimtes. Zo komt een loper het beste tot uiting in de keuken, gang, kleedkamer en op het balkon.
 • Van vintage lopers tot aan Bohemian lopers en van hoog- tot aan laagpolige lopers; lopers komen voor in vele designs. Dit maakt lopers perfect voor elke woonstijl.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!