Top 10 tuinkleden

Zit jij in de zomermaanden vaker in de tuin dan binnen? Laat je inspireren door de Top 10 tuinkleden van dit moment en fleur jouw tuin op!

1 - 10 van 10 producten

Is de tuin ook jouw favoriete plek in het huis? Dan kan een tuinkleed niet ontbreken! Tuinkleden hebben een zomerse vibe en voorzien jouw tuin van meer sfeer. Zijn er te veel tuinkleden die je leuk vindt en wil je ze het liefst allemaal hebben? Doe dan inspiratie op met onze top 10 tuinkleden!

De Top 10 tuinkleden van dit moment!

Wil je jouw tuin al een tijdje opfleuren, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen jou graag met het vinden van het juiste tuinkleed. Speciaal voor jou hebben we de Top 10 tuinkleden in het leven geroepen. Kenmerkend voor de tuinkleden in onze Top 10 tuinkleden is de mix tussen vrolijke en neutrale kleuren. Zo hebben rode tuinkleden een derde plek in onze Top 10 tuinkleden. De grijze tuinkleden staan wel met stip op nummer 1. Met drie grijze tuinkleden in de top 10 is het grijze tuinkleed een van de meeste gewilde tuinkleden van dit moment!

Het tuinkleed: een populaire tuintrend

Als de temperaturen beginnen op te lopen, begeven we ons massaal naar buiten. Voor veel mensen is de tuin dan ook het hart van het huis. En dat is heel begrijpelijk! De tuin is dé plek om even af te koelen, te ontspannen en tot rust te komen. De tuin moet er dan uiteraard wel naar gekleed zijn! Naast een tuinkleed, zijn er nog meer manieren om van een tuin een echte rustoase te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van tuinlampen of kunstgras? Zo heb je altijd een groen aanzicht in de tuin en ben je nooit afhankelijk van de weersomstandigheden.

Tuinvoordelen met een Top 10 tuinkleden

De Top 10 tuinkleden is speciaal in het leven geroepen voor de twijfelkontjes onder ons. De Top 10 tuinkleden bestaat namelijk uit de 10 populairste buitenkleden van het moment! De meeste mensen gaan voor rustgevende kleuren om maximaal te kunnen ontspannen in de tuin. Je zal de plank dus nooit misslaan als je kiest voor een tuinkleed uit de Top 10 tuinkleden! Een ander tuinvoordeel zijn de veelzijdige opties die je kunt kiezen bij een tuinkleed. Een tuinkleed komt namelijk in veel verschillende maten. Je kan zelfs kiezen voor een XXL tuinkleed. Dit zijn reuzen onder de reuzen! Een XXL tuinkleed kan tot wel 4.00 meter lang zijn! Uiteraard kan je buiten ook naar binnen halen. Ontdek onze Top 10 bestverkochte vloerkleden

Tuinkleed, ook verkrijgbaar in het rond!

Als je kijkt naar de top 10 tuin vloerkleden, dan valt het op dat er niet alleen rechthoekige tuinkleden een plekje hebben weten te bemachtigen. In de top 10 tuinkleden zijn ronde tuinkleden net zo populair! Een rond tuinkleed heeft als positieve eigenschap dat het tuinmeubels met elkaar kan verbinden. Plaats een rond tuinkleed in het midden van jouw tuinmeubels en je zult zien dat de losstaande tuinmeubels één geheel vormen. Een andere positieve eigenschap van een rond tuinkleed is dat het rechte lijnen doorbreekt.

Relevante categorieën

Veelgestelde vragen over tuinkleden

  • Een tuinkleed is een vloerkleed voor in de tuin.
  • Een tuinkleed is zo ontwikkeld dat je dit het gehele jaar buiten kunt laten staan. Een tuinkleed is waterbestendig. Dit maakt een tuinkleed regenproof en bestendig tegen alle weersomstandigheden!
  • Een tuinkleed maakt je tuin aantrekkelijker, een tuinkleed voorziet jouw harde tegels van een zachte ondergrond en een tuinkleed is goedkoop.
  • Een tuinkleed is gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal is onderhoudsvriendelijk. Mocht je vloerkleed toch vies worden, pak een nat doekje met een sopje en begin met deppen.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!