Vloerkleden SALE - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden SALE - 25% korting op heel veel vloerkleden

Is de tuin ook jouw favoriete plek in en om het huis? Dan kan een tuinkleed niet ontbreken! Mis daarom niks van deze populaire tuintrend. De tuintrend begint met tuinkleden! Tuinkleden hebben een zomerse vibe en voorzien jouw tuin van meer sfeer. Benieuwd hoe een tuinkleed in jouw tuin komt te liggen? Doe dan inspiratie op met onze top 10 tuinkleden, die voor veel mensen het populairst wordt gevonden.

De meest gewilde tuinkleden van dit moment

Wellicht had jij al het idee om de tuin op te fleuren of om de tuin een nieuwe impuls te geven door op zoek te gaan naar tuinkleden. Echter heb jij zo veel keuze mogelijkheden, daarom helpen wij jou graag met jouw keuze. Gelukkig is een top 10 daarom voor jou in het leven geroepen. Populaire tuinkleden in onze top 10 zijn te herkennen aan de vrolijke en rustgevende kleuren. Zo doet een rood tuinkleed het super goed met een plek drie in onze top 10! Een andere populaire kleur is grijs. Grijze tuinkleden zijn misschien wel nog gewilder! Met drie grijze tuinkleden in de top 10 is het grijze tuinkleed een van de meeste gewilde tuinkleden van dit moment!

Tuinkleed is een populaire tuintrend

Nu het steeds warmer in ons land begint te worden, merk je dat we steeds meer naar buiten gaan. In de tuin zitten wordt dan ook steeds populairder. De tuin wordt beschouwd als de woonkamer 2.0. Om jouw tuin comfortabel te maken, wil je dit natuurlijk ook comfortabel inrichten. Populaire woonaccessoires in de tuin zijn tuinlampen, kunstgras en tuinkleden. Het is dan ook niet gek dat in de zomermaanden Google ontploft met “tuinkleed” als een van de top zoekresultaten. Deze tuintrend komt bij ons uiteraard ook terug. Wil jij meeliften met deze trend en wil jij jouw tuin ook die woonkamer sfeer geven? Bekijk dan onze tuinkleden!

Tuin voordelen met een top 10 tuin vloerkleed

Een top 10 tuin vloerkleed heeft zoveel voordelen, dat je eigenlijk niet om een top 10 tuinkleed heen kan. De tuin vloerkleden in onze top 10 zijn door vele mensen het mooiste gevonden, doordat deze tuinkleden rustgevende en ontspannende kleuren hebben. Dit maakt het zitten in de tuin nu nog ontspannender! Een ander tuinvoordeel zijn de veelzijdige opties die je kunt kiezen bij een tuin vloerkleed. Een tuin vloerkleed komt namelijk voor in heel veel formaten. Een populaire maat bij een tuin vloerkleed is een XXL tuin vloerkleed. Dit zijn reuzen onder de reuzen! Een XXL tuin vloerkleed kan tot wel 4.00 meter lang zijn. Dit is ruim 2x de lengte van de legendarische basketballer Michael Jordan! Uiteraard kan je buiten ook naar binnen halen. Ontdek ook ook de top 10 best verkochte vloerkleden

Tuin vloerkleden ook verkrijgbaar in het rond!

Als je kijkt naar de top 10 tuin vloerkleden, dan valt het op dat er niet alleen rechthoekige tuin vloerkleden te zien zijn. In de top 10 zijn ronde tuin vloerkleden net zo populair! Een rond tuinkleed heeft als positieve eigenschap dat het tuinmeubels met elkaar kan verbinden. Plaats een rond tuinkleed in het midden van jouw tuinmeubels en je zult zien dat de losstaande tuinmeubels één geheel vormen. Een andere positieve eigenschap van een rond tuinkleed is dat het rechte lijnen doorbreekt. Ronde tuin vloerkleden doen het uiteraard super met drie top 10 plaatsen!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »