Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
30% korting
25% korting
35% korting
30% korting
30% korting
25% korting
25% korting
50% korting
35% korting
35% korting

Wij Nederlanders houden wel van een goedkoop vloerkleed. Niets leukers om iets prachtigs op de kop te tikken voor een mooi prijsje. Wanneer iemand vraagt naar de kosten van een van je aankopen, vertel je het liefste met trots hoeveel procent dit pronkstuk was afgeprijsd. Kun je al niet wachten om de buurvrouw te vertellen over het goedkope tapijt dat nu op de vloer van jouw woon-, slaap- of kinderkamer ligt? Bekijk dan zeker even onze selectie laaggeprijsde vloerkleden en ontdek goedkope tapijten er in de aanbieding zijn. 

Goedkoop vloerkleed? Grote merken, kleine prijsjes!

Hoewel jute een duurzaam product is dat van een unieke grondstof wordt gemaakt, kun je ook een jute vloerkleed voor een prikkie op de kop tikken. Tussen onze selectie goedkope jute vloerkleden, zit vast een exemplaar dat jouw inrichting er priceless uit zal laten zien. Bang dat je voor vintage vloerkleden de hoofdprijs moet betalen? Of dat je op zoek moet gaan naar een exemplaar dat naast vintage ook gewoon versleten is? Niets is minder waar! We hebben een selectie goedkope vloerkleden die passen bij jouw budget én er picobello uitzien.

Goedkope vloerkleden in de aanbieding

Wil jij liever iets straks en moderns? Dan kunnen we jou verklappen dat ook de beste designers goedkope, moderne vloerkleden ontwerpen. Zo hebben we bijvoorbeeld trendy goedkope chenille tapijten of zachte, wollen vloerkleden voor jou in de aanbieding. Hoeft het voor jou allemaal niet zo gek en ben je op zoek naar een mooi, simpel, effen vloerkleed - en het liefste met een beetje korting? Bekijk onze goedkope effen vloerkleden en besluit welke afgeprijsde tapijt het beste in jouw woning past. Heeft dat hemelbed van je dochter of dat bed in de vorm van een raceauto voor je zoon iets teveel gekost? Leg onder deze eyecatchers een leuk, doch goedkoop kindervloerkleed en iedereen is blij. Om de pret nog meer te verhogen, kun je kiezen voor een goedkoop, synthetisch tapijt. Dit materiaal is gemakkelijk schoon te maken na een uurtje spelen op het kindervloerkleed. In onze goedkope vloerkleden vind je tapijten die naast goedkoop vooral prachtig, kwalitatief en origineel zijn. Vind hier het goedkope vloerkleed dat het beste bij jouw interieur past- ookal heb je een klein budget! Ook populair zijn sale vloerkleden en outlet vloerkleden.

Hoe duur is een vloerkleed?

De prijs van een vloerkleed wordt mede bepaald door het materiaal en het productieproces. Een synthetische vezel is doorgaans goedkoper dan natuurlijk materiaal. Bij Volero vind je diverse vloerkleden voor ieder budget. Van wol en jute, tot aan polypropyleen. In de vloerkleden outlet shop je zelfs al een vloerkleed vanaf 14,95. 

Waar vind ik mooie betaalbare vloerkleden?

Mooie vloerkleden hoeven niet duur te zijn. Onze filosofie: iedereen moet kunnen genieten van een mooi vloerkleed, hoe klein het budget ook mag zijn. Bij Volero vind je betaalbare vloerkleden al vanaf 14,95. Voor iedereen die aan het (her)inrichten op een budget, kan terecht in onze vloerkledenoutlet voor mooie en betaalbare vloerkleden. 

Waar koop ik een groot goedkoop vloerkleed?

Bij Volero kan je ook terecht voor grote goedkope vloerkleden, uiteraard voor een klein prijsje. Vloerkleden van 200, 300 en zelfs 400cm breed zijn voor ons een kleine moeite. Is het je niet groot genoeg? Bekijk dan de opties voor een op maat gemaakt vloerkleed.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »