Fauteuils

Fauteuils in het groen, rood of zwart bestellen? Een fauteuil staat bekend om zijn hoge comfort en werkt heel rustgevend. Ontdek ons grote assortiment fauteuils!

1 - 8 van 8 producten

Een fauteuil komt goed van pas in jouw woning wanneer jij een niet al te grote bank wilt en wel voldoende zitplaatsen voor wanneer er visite op bezoek is. Het plaatsen van een fauteuil zorgt voor de extra zitgelegenheid en ook voor een speelse look doordat deze haaks of schuin naast de bank of juist geplaatst wordt in een speciaal ontworpen zithoek voor de fauteuil. Toch anders dan het gebruiken van stoelen

Een comfortabele zit in een fauteuil

Fauteuils staan er om bekend erg comfortabel te zijn. Je kan hier goed een hele dag in vertoeven. Een zachte fauteuil laat jou op je gemak voelen wanneer jij hierin plaatsneemt. Het lezen van een spannend boek, luisterend naar een meditatie-podcast of genietend van een heerlijke borrel en een comedy-programma op tv. Zeg nu eens eerlijk.. Dat is toch fijner dan wanneer je een avond in andere stoelen moet zitten? Een fauteuil kan naast de bank worden geplaatst zodat er een extra zitgelegenheid wordt gecreëerd. Het is dan ook leuk om een fauteuil te kopen die dezelfde stof als de bank heeft. Hoe leuk is het dan om dan toch voor een fauteuil te gaan die een andere kleur heeft dan de bank? Met de toevoeging van een zacht dekentje en een aantal kleurrijke kussens kan jij alsnog één geheel met je bank vormen. 

Een fauteuil voor iedere ruimte

Steeds vaker zien wij ook in onze slaapkamers of babykamers een fauteuil terugkomen. Het plaatsen van een fauteuil in een hoek zorgt voor het doorbreken van de rechte lijnen en een zithoek die voor jou erg rustgevend kan zijn. Bij het inrichten van deze zithoek kan er een hoge plant achter de fauteuil worden geplaatst en kan jij met verschillende woonartikelen jouw ‘no-stress hoekje inrichten.  

Kies jij ervoor om een fauteuil in jouw woonruimte te plaatsen en heb jij direct ook inloop naar de keuken? Dan heb jij tussenin ook een eettafel met eetkamerstoelen staan. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat jij misschien niet alle kleuren van de regenboog in huis wilt hebben. Gelukkig hebben wij binnen Volero een breed assortiment aan fauteuils en eetkamerstoelen die overeenkomen en zeker ook goed met elkaar gematcht kunnen worden.

Een luxe uitstraling met een velvet fauteuil

Met een velvet fauteuil haal jij een zijdezacht en ontzettend comfortabele zit in huis. Met de glanzende, zachte en luxueuze stof heb jij een echte musthave in huis die een chique en warme look aan jouw woonruimte geeft.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!