Tuinkleed Rond

Geef je tuin extra sfeer met een rond tuinkleed! Om je tuin op te fleuren en om lekker te kunnen ontspannen, raden wij een tuinkleed aan. Voor veel mensen de beste keus!

1 - 24 van 67 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

Jouw tuin wordt de woonkamer in de zomer. De warmere temperaturen in de zomermaanden zijn hier de oorzaak van. Niet slecht want lekker in de zon relaxen, wilt iedereen wel. Daarom raden wij een tuinkleed rond aan voor in de tuin, want relaxen doe je pas echt met een tuinkleed!

Een tuin vloerkleed voor een ontspannen sfeer in de tuin

De naam zegt het al: 'een vloerkleed voor in de tuin'. Een tuin vloerkleed heeft dezelfde eigenschappen als een gewoon vloerkleed, maar dan voor buiten in de tuin. Dit betekent dat je voeten lekker kunnen lopen op het vloerkleed. Daarnaast fleurt een vloerkleed in de tuin jouw buiteninterieur op naar een nieuw level, het is mooi en heeft een kalmerende werking op onze hersenen.

Een vloerkleed voor in de tuin is ideaal! Veel mensen lopen met slippers in de tuin, maar eigenlijk willen we diep van binnen met sokken of met blote voeten lopen in de tuin, net zoals je gewend bent in de woonkamer. Een tuin vloerkleed biedt namelijk een zachte ondervloer aan voor buiten, waardoor je buiten met zowel je sokken als met blote voeten kunt lopen.

Doordat we met ze alle verhuizen van de woonkamer naar de tuin, willen we de tuin comfortabel maken en inrichten om er ook thuis in te voelen. Een tuin vloerkleed vult die rol dan ook goed aan! De meeste mensen die zoeken naar meubels voor de tuin, komen al heel snel uit bij een tuinkleed. Het is niet alleen een toegevoegde waarde, maar het staat ook mooi in jouw buitenomgeving. Je kunt het tuinkleed kiezen naar persoonlijke voorkeur. Zo kun je een effen vloerkleed nemen of een vloerkleed met symbolen/figuren. Kies het tuinkleed met het mooiste design, wat bij jou past! Verder komen de tuin vloerkleden voor in verschillende kleuren en maten, om zo sneller tot jouw perfecte tuin vloerkleed te komen.

Een van de perfecte tuinaccessoires die je moet hebben is een tuinkleed rond!

Bij een kleed voor in de tuin denken we al heel snel aan een rechthoekige variant, maar tuinkleden zijn er ook in een ronde variant. Een tuinkleed rond heeft unieke eigenschappen, die alleen toebehoren bij een rond vloerkleed. Misschien weet je al wat de voordelen zijn van ronde tuinkleed, maar toch zullen wij ze benoemen.

Een tuinkleed rond breekt door alle hoekige meubels en omgevingen. Vaak is een tuin in een rechthoekige/vierkante formaat, zet er eens een rond vloerkleed neer en je zult zien hoe de hoekige meubels doorbroken worden door middel van een rond vloerkleed. Dit ronde vloerkleed staat bekend als het tuinkleed rond. Het doorbreken van de hoekige ruimtes zorgt ervoor dat er een betere verbinding plaats zal vinden met jouw meubels, ook als je ronde meubels hebt. Bij ronde meubels merk je dat de connectie verbeterd wordt onderling en natuurlijk met het tuinkleed.

Dit wil niet zeggen dat je altijd een ronde variant moet nemen in de tuin, want natuurlijk blijft een rechthoekige variant altijd prachtig om te zien in de tuin. Bepaalde meubels sluiten bijvoorbeeld ook gewoon beter aan. Neem bijvoorbeeld een rechthoekige buitentafel, waar een rechthoekig tuinkleed goed op aansluit. Ook heel mooi zijn de kleden voor op het balkon. Het balkonkleed is ideaal om op te lopen voor op het balkon. Daarnaast fleuren zij je balkon op. 

Een tuin tapijt voor de echte woonkamersfeer buiten!

De tuin tapijt een wat luxere naam voor een vloerkleed voor in de tuin. Een tuin tapijt biedt dan ook luxe aan in de tuin. Wist je dat een tuin tapijt weerbestendig is? Ja je hoort het goed, de tuin tapijten zijn bestendig tegen de regen. Dit betekent dat je het tapijt het hele jaar buiten kunt laten staan. Daarnaast is het tuintapijt ontwikkeld van polypropyleen. Dit is een soort plastic van hogere kwaliteit. Sommige mensen hebben een jute vloerkleed voor buiten, maar wij raden een buitenkleed jute niet aan, want een groot nadeel van een jute vloerkleed is dat het niet weerbestendig is. Dit is waarom wij juist een plastic tuinkleed aanraden. De tuinkleden zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken en bestendig tegen water.

Relevante categorieën

Veelgestelde vragen over tuinkleden

  • Een tuinkleed is een vloerkleed voor in de tuin.
  • Een tuinkleed is zo ontwikkeld dat je dit het gehele jaar buiten kunt laten staan. Een tuinkleed is waterbestendig. Dit maakt een tuinkleed regenproof en bestendig tegen alle weersomstandigheden!
  • Een tuinkleed maakt je tuin aantrekkelijker, een tuinkleed voorziet jouw harde tegels van een zachte ondergrond en een tuinkleed is goedkoop.
  • Een tuinkleed is gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal is onderhoudsvriendelijk. Mocht je vloerkleed toch vies worden, pak een nat doekje met een sopje en begin met deppen.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!