Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden

Gordijnen in jouw kamer!

Ben je opzoek naar gordijnen in jouw woning? Zoek dan niet meer verder, wij hebben namelijk een mooi assortiment aan kwalitatief goede gordijnen! Gordijnen maken je interieur af, ze zijn eigenlijk de finishing touch van jouw kamer. Het brengt gezelligheid en warmte in huis. Vaak wordt de kleur afgestemd op de kleur van het interieur en daarbij zijn neutrale kleuren zijn de populairste keuzes. Het is namelijk zo dat je met te opvallende gordijnen de aandacht op de gordijnen legt in plaats van het geheel als woonkamer! Dat zou zonde zijn!

Wat doen gordijnen eigenlijk?

Naast dat gordijnen gezelligheid en warmte in huis halen, is het ook bedoelt om jouw privacy te waarborgen. Het is een fijn gevoel dat het buitenleven niet altijd mee hoeft genieten van wat er binnen gebeurt… Daarnaast is het een echte toevoeging aan het interieur. Hoe heerlijk is het om op een koude winterdag de gordijnen dicht te kunnen doen, openhaard aan en lekkere warme voeten door dat mooie hoogpolige vloerkleed onder de bank. Ook komen gordijnen tot zijn recht in de slaapkamer, een goede nachtrust is namelijk iedereen zijn vriend. Hoe minder licht, hoe beter! Ook hier is het fijn om je bed uit te stappen met warme voeten door het Scandinavische of vintage vloerkleed onder je bed.

Gordijnen ja graag!

Wij snappen het hoor, één van de grootste dillema’s tijdens het renoveren of verhuizen is wat voor raamdecoratie je nou graag wilt aanschaffen. Gordijnen zijn één van meest gekozen raamdecoratie en zit je dus altijd goed! Wij hebben nog wat leuke feitjes die die we graag met je willen delen… want wist je dat wanneer je het gordijn van het plafond tot de vloer laat lopen het raam hoger lijkt? Of als je de gordijnen beide zijkanten doortrekt tot de muren het raam dan breder laat lijken! Grappig wat voor effecten je kan creëren met een simpel product!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »