Eenhoorn vloerkleed

Een eenhoorn vloerkleed is voor veel kinderen een droom om te hebben in de slaapkamer. Ook jouw kleine gelukkig maken met onze eenhoorn vloerkleden? Niet alleen staat het ontzettend snoezig, een vloerkleed eenhoorn is ook nog eens zacht voor de voeten!

1 - 11 van 11 producten

Pak je eenhoorn of My little pony erbij en ga alleen of samen met je vriendjes en vriendinnetjes op avontuur op een van onze eenhoorn tapijten. Weet jij al welk avontuur je gaat beleven?
Ga samen op avontuur naar het wolkenkasteel en beleef onderweg de gekste dingen. Red de wereld van de slechteriken. Of organiseer een leuk feestje omdat een van de andere eenhoorns jarig is.

Eenhoorn tapijt voor uren fantasie

Met een eenhoorn vloerkleed kan je iedere dag een ander avontuur alleen of met vrienden beleven. Laat papa of mama jouw in de avond dit keer geen verhaal voorlezen, maar vertel wat je die dag hebt beleeft en neem ze even mee in jouw fantasiewereld. Want wat is er nu leuker om samen weer even terug te gaan naar dat vette avontuur dat je hebt beleeft? 

De eenhoorn is een kleurrijk en bijzonder lief dier, dat altijd zijn eigen pad volgt. Een echte eenhoorn wordt daarom ook maar zeer zelden tot niet in het echt gezien. Of zou het een fabeltje zijn?? Hoe dan ook, een eenhoorn is een prachtig kleurrijk dier. Een eenhoorn kleed laat dan ook de harten van vele jongen kinderen sneller kloppen. Een perfect vloerkleed voor de kinderkamer.

Eenhoorn kleed niet te missen!

Een eenhoorn kleed niet te missen in een kinderkamer. Deze vrolijke designs zorgen voor kleur en fantasie in de kinderkamer. We hebben deze prachtige vloerkleden in verschillende maten en vormen. Zo is er voor iedere kamer wel een exemplaar!

Een eenhoorn kleed is gemaakt van lekker zacht materiaal wat fijn is voor de voetjes, leuk en makkelijk om op te spelen, of fijn voor de kleine buikkruipers.
Ook zijn ze door de rustige zachtaardige kleuren leuk te combineren met allerlei accessoires.

Kindervloerkleed met Eenhoorn

Is jouw kind helemaal weg van eenhoorns? Dan is natuurlijk een kindervloerkleed met een eenhoorn niet te missen. Ze zijn multifunctioneel, ze zijn lekker zacht en warm aan de voetjes. Maar ze zorgen ook dat de creatieve kant van een kind naar voren komt.
Het is namelijk erg belangrijk dat jonge kinderen hiermee kennis leren maken. Het zorgt ervoor dat ze gemakkelijker problemen kunnen oplossen, vindingrijk zijn en het stimuleert hun eigen stem te laten horen. Naast eenhoorn kinderkleden heeft Volero nog heel veel meer dieren vloerkleden

Bedenk daarom samen verhalen voor het slapen gaan of laat ze er heerlijk op spelen, kinderen beleven de mooiste avonturen op een speelkleed.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!