Babykamer vloerkleed

Een heerlijk zachte ondergrond voor jouw pasgeboren wonder door een babykamer vloerkleed! Van effen tot patronen of felle kleuren en minimalistische printen allemaal te vinden bij Volero!

1 - 24 van 219 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Vloerkleed in de babykamer, yes please!

Ben je al helemaal inspiratie aan het opdoen voor de babykamer van je kleine wonder, of ben je misschien zelfs al een babykamer aan het inrichten? Een babykamer vloerkleed is in elk geval een mooie toevoeging aan het plekje voor jouw bijna of pasgeboren baby. Een groot voordeel is dat je aan een kindervloerkleed is dat je niet meteen vast zit aan één stijl. Het is namelijk makkelijk verwisselbaar en je kan de babykamer zo omtoveren in een mooie kinderkamer, natuurlijk wel met de juiste keuze aan vloerkleden!

“Maar welk babykamer vloerkleed zal ik dan kiezen?”

Deze gedachte zal elke (aanstaande) ouder wel kennen. Er is namelijk keus uit een zee van vloerkleden voor de babykamer. Je kan zoveel kanten op: van effen tot patronen of felle kleuren en minimalistische printen. Eén tip van ons is om de kamer in elk geval neutraal te houden, het is namelijk een plek waar je veel zal zijn met je kleine wonder. Een vloerkleed babykamer is echter onmisbaar, een lekkere warme en zachte ondergrond voor hem of haar om op te spelen of te liggen. Voor een zacht vloerkleed babykamer kan je kiezen voor een hoogpolig vloerkleed. Om je keuze makkelijker te maken, hebben wij een top 10 babykamer vloerkleden speciaal voor jou samengesteld!

De mooiste babykamer vloerkleden voor jouw kleine wonder

Alle vloerkleden babykamer zijn makkelijk schoon te maken, mocht er een klein ongelukje voorvallen ;-) … Wil je graag eens wat anders dan een recht toe recht aan vloerkleed dan kan je ook kiezen voor een hip rond vloerkleed. Prachtig voor bij het ledikant en je breekt de rechte lijnen in de kamer. Is er een vriendin of familielid in verwachting van een kleine? Een vloerkleed babykamer is leuk om als cadeau te geven. Sharing is caring! Wij garanderen een snelle levering en een twee weken bedenktijd! Voor welk baby vloerkleed geef jij de voorkeur?

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!