Top 10 Speelkleden

Op zoek naar een vloerkleed voor je kleine? Kies voor een autoweg speelkleed of juist een leuk hinkelbaan speelkleed? Met de top 10 speelkleden maak je makkelijk je keuze!

1 - 10 van 10 producten

Zoek jij een speelkleed voor in de baby- of kinderkamer? Kinderen moeten lekker kunnen spelen in hun eigen droomwereld. Daarbij past een vloerkleed voor kinderen helemaal in het straatje. Het vormt een fijne, zachte basis voor elke speelkamer of speelhoek. Onze speelkleden prikkelen de fantasie en zorgen voor uren speelplezier. Omdat we weten dat het leven met kinderen al druk zat is, hebben wij speciaal voor jou onze toppers op een rijtje gezet in deze Top 10 Speelkleden.

Populaire speelkleden

Volero heeft een ruim assortiment aan baby- en kinderkamer vloerkleden. Uiteraard hartstikke leuk en praktisch, maar naarmate de kleintjes opgroeien, krijgen ze steeds meer de behoefte om lekker te kunnen ravotten. Geef ze maar ongelijk! Een speelkleed is daarom een echte verrijking voor de kinderkamer. De zachte ondergrond beschermt de kleintjes tijdens het spelen en de leuke designs zorgen voor eindeloos veel speelplezier. Win-win als je het ons vraagt! De meest populaire speelkleden die we voor je hebben geselecteerd zijn daarom een échte must!

Ontdek de top 10 speelkleden

De speelkleden in deze categorie behoren niet voor niets tot onze best verkochte speelkleden! De immers populaire hinkelbaan is een sportieve toevoeging voor de kinderkamer die ook nog eens de fijne motoriek bevordert! Of wat dacht je van een verkeerskleed waar je kleine alle speelauto’s op los kan laten? Voor de voetballiefhebber hebben wij zelfs een voetbalveld speelkleed. De speelkleden zijn in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar: van kleine tot hele grote speelkleden!

De best verkochte speelkleden

Over praktisch gesproken: alle speelkleden hebben een antislip onderlaag waardoor het speelkleed goed op zijn plek blijft liggen. Ook zijn alle speelkleden makkelijk in onderhoud, doordat ze gemaakt zijn van zachte kunststof. Onze best verkochte speelkleden maken niet alleen het speelparadijs van jouw meisjes- of jongenskamer af, we hebben ook aan jou als ouder gedacht! Ideaal toch?!

Veelgestelde vragen over speelkleden

  • Een speelkleed is een vloerkleed speciaal ontworpen om op te spelen. Speelkleden bevatten vaak ontwerpen die de motoriek, fantasie en ontwikkeling van kinderen stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan een verkeerskleed, hinkelbaan of wereldmap.
  • Een speelkleed is natuurlijk erg vermakelijk voor kinderen. Naast speelplezier, bevordert een speelkleed ook de ontwikkeling en fantasie van een kind. Voor extra comfort tijdens het spelen zijn speelkleden zacht, warm en comfortabel. Daarnaast is een speelkleed vaak ook geluiddempend. 
  • Een speelkleed is veilig voor kinderen van alle leeftijden. Ideaal voor baby’s om langzaam de wereld te ontdekken, maar ook voor peuters en kleuters om comfortabel op de grond te spelen. 
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!