Top 10 Pastel vloerkleden

In de zoektocht naar jouw nieuwe vloerkleed kan je je soms wanen in een enorme jungle. Met onze Top 10 Pastel vloerkleden hebben we voor jou een selectie van de meest populaire pastel vloerkleden van dit moment. Shop nu jouw nieuwe pastel vloerkleed!

1 - 10 van 10 producten

Niet te veel en ook zeker niet te weinig. Een pastel vloerkleed zit er mooi tussenin en geeft jouw interieur net dat beetje extra wat het mist. Een klein en zacht vleugje kleur dat niet te overheersend is. Zo breng je wat kleur in huis en bewaak je tegelijkertijd de rust. Wat is nu dé kleur vloerkleed van dit moment?! Met zo’n ruim assortiment aan vloerkleden kunnen we ons voorstellen dat een keuze maken niet heel makkelijk is. Met deze Top 10 Pastel vloerkleden helpen we je graag een handje. Hier vind je de 10 populairste pastel vloerkleden, gekozen door onze klanten.

In ieder interieur een pastel vloerkleed

Of je nu helemaal weg bent van een Scandinavisch interieur of toch liever gaat voor een industrieel interieur: een pastel vloerkleed kan uitstekend gecombineerd worden met verschillende interieurstijlen. Door de zachte en rustgevende kleuren gaat een pastel vloerkleed goed samen met heel veel andere kleuren.

Als we pastel zeggen, denk je waarschijnlijk al gauw aan een baby vloerkleed. Een vloerkleed in zachtroze of -blauw, lief en schattig. Een vloerkleed pastel komt dan ook vaak terug in de inrichting van een babykamer. En dat begrijpen we heel goed. Een pastel vloerkleed is zacht voor de kleine oogjes en laat een baby zich snel thuis voelen. Een pastel vloerkleed is echter meer dan dat! Deze zachte kleuren kunnen veel betekenen voor jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan een mint groen vloerkleed pastel. Een frisse en kalmerende kleur die onder andere perfect past binnen een botanische woonstijl.

Vloerkleed pastel geeft jou rust

Omdat de kleur pastel niet te overheersend is, geeft het jou een bepaalde rust. De kleuren werken kalmerend, waardoor je iedere dag fijn thuiskomt. We vinden het dan ook helemaal geen gek idee om een beige vloerkleed neer te leggen in jouw slaapkamer. Zo creëer je een rustige slaapkamer die een fijne nachtrust bevordert. Een goede nachtrust is natuurlijk van essentieel belang. Een bijkomend voordeel van een slaapkamer vloerkleed pastel is dat je na een goede nachtrust, comfortabel en zacht uit bed stapt. Een betere ondergrond kan je je niet wensen!

Ontdek de Top 10 Pastel vloerkleden

We snappen dat het soms lastig is om een keuze te maken voor een vloerkleed pastel dat echt bij jou past. Zeker wanneer er veel vloerkleden zijn die je aanspreken. Wil je helemaal meegaan in de trend of zie je echt door de bomen het bos niet meer? Uiteraard laten we je niet verdrinken in de grote oceaan aan vloerkleden. Met de Top 10 pastel vloerkleden heb je jouw keuze zo gemaakt! Wil je letterlijk de oceaan in huis halen zonder dat je verzuipt in de hoeveelheid vloerkleden? Bekijk dan onze Top 10 Blauwe vloerkleden. Maak snel en gemakkelijk een keuze en geniet eerder van jouw nieuwe vloerkleed!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!