Top 10 Lichte vloerkleden

Inspiratie doe je op bij deze Top 10 Lichte vloerkleden! Twijfel je nog over een licht vloerkleed? Dat is met deze Top 10 Lichte vloerkleden verleden tijd! Kies uit de tien populairste lichte vloerkleden van het moment!

1 - 10 van 10 producten

Lichte vloerkleden; de grote ster van Scandinavische interieurs. Ze zorgen voor rust en kalmte in huis en zijn met haast alles te stylen. Lichte vloerkleden zijn net stille wateren met diepe gronden; ze hoeven helemaal niet lieflijk of saai te zijn! Word je het maar niet eens over een vloerkleed kleur, maar weet je wel zeker dat een vloerkleed licht iets voor jou is? Dan zit je bij deze Top 10 Lichte vloerkleden precies goed! Laat je inspireren door de tien populairste lichte vloerkleden van dit moment! Met een licht vloerkleed zit je áltijd wel goed. 

Vloerkleed licht: it’s all about contrast

Lichte vloerkleden zijn erg veelzijdig en veren in bijna alle richtingen mee. De keuze voor een licht vloerkleed wordt al een stuk gemakkelijker als je een duidelijk doel voor ogen hebt. Het klinkt misschien raar, maar denk zeker eens na over het effect dat je wilt creëren. Wil je bijvoorbeeld dat het vloerkleed meteen alle blikken vangt? Combineer dan een licht vloerkleed met een donkere vloer, en vice versa. Bekijk de Top 10 Donkere vloerkleden en laat je inspireren. Heb je liever dat het vloerkleed blend in de rest van het interieur? Ga dan voor een vloerkleed licht op een lichte vloer.

Licht vloerkleed: tijdloos én modern

Bang dat je snel uitgekeken raakt op een vloerkleed? Dat is met een licht vloerkleed absoluut niet nodig! Zolang je de vuistregel van contrasten maar in je achterhoofd houdt, heb je niks te vrezen. Lichte vloerkleden hebben daarnaast een hele zeldzame eigenschap: ze zijn tijdloos én tegelijkertijd modern. Hoe? Een vloerkleed licht raakt nooit uit de mode en kan gewoon trouw een family-member blijven als je besluit jouw huis een make-over te geven (ja, ook als je gaat voor een regenboog-thema). Juist omdat een licht vloerkleed altijd weer terugkomt in allerlei variaties, is en blijft een vloerkleed licht hypermodern. Met een vloerkleed licht beland je bovendien met je neus in een populaire trend, namelijk de pretty pastel trend. De kunst van deze trend is om geheel in de pastelsferen te blijven met je interieur. Daar is een vloerkleed licht vanzelfsprekend uitermate geschikt voor. Denk bijvoorbeeld aan een beige vloerkleed of een wit vloerkleed.

De parels van de Top 10 Lichte vloerkleden!

Dat lichte vloerkleden absoluut niet saai zijn, bevestigt deze Top 10 Lichte vloerkleden weer eens. De zo geliefde vintage vloerkleden zijn namelijk gewoon van de partij! Dat betekent die vertrouwde medaillon omringd door sierlijke patronen, maar dan in beige tinten. Fan van de vintage/Perzische look? Bekijk dan ook eens de selectie aan rode vloerkleden. Ook de immer populaire Scandinavische vloerkleden met patroon hebben een plekje in deze Top 10 Lichte vloerkleden. Tot slot zijn de hoogpolige vloerkleden grote treffers in deze Top 10 Lichte vloerkleden. Lichte vloerkleden met een hoge pool zijn ook uitermate geschikt voor in de slaapkamer. Dat is niet alleen rustig opstarten, maar ook nog eens heerlijke zachtheid onder de voeten elke ochtend. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!