Top 10 Donkere vloerkleden

Laat je inspireren door deze Top 10 Donkere vloerkleden! Hier vind je de tien meest gewilde donkere vloerkleden van het moment. Twijfel je nog over welk vloerkleed het beste bij jou past? Dan is deze Top 10 Donkere vloerkleden dé oplossing voor jou!

1 - 10 van 10 producten

Kan je na lang wikken en wegen geen besluit nemen over het donkere vloerkleed dat het beste bij jouw interieur past? Dan is het maar goed dat je op deze pagina bent beland. Hier nemen we je namelijk mee in de Top 10 donkere vloerkleden van het moment. Je kan gerust alvast een drankje inschenken, want wij hebben het vooronderzoek al voor je gedaan. Je bent slechts een paar klikken verwijderd van jouw nieuwe vloerkleed!

Donker vloerkleed: mythes en fabels  

Een donker vloerkleed schrikt mensen vaak (onterecht) af. Men blijft liever ver weg van een donker vloerkleed omdat zij simpelweg niet weten hoe een vloerkleed donker te combineren. Maar net zoals een donkere spijkerbroek wonderen doet voor de heupen, kan een donker vloerkleed wonderen doen voor jouw huis! Een fabel die we meteen kunnen ontkrachten, is dat ruimtes kleiner ogen met een vloerkleed donker. Een andere mythe is dat een donker vloerkleed de ruimte in zijn geheel donkerder maakt. Het is allemaal niet zo zwart-wit. De ruimtelijkheid in huis hangt samen met veel meer elementen, zoals lichtinval, de plaats en vorm van meubels, de kleur van de muren, etc. “Ha, was die rode muur toch niet zo een goed idee!” – menig man in Nederland. Wil je toch liever een vloerkleed dat matcht met die muur? Ontdek dan onze verschillende vloerkleed kleuren

Nu we de mythes en fabels uit de weg hebben geruimd, kunnen we beginnen aan het leukste gedeelte; het stylen! Wil je ervoor zorgen dat jouw vloerkleed donker de eyecatcher wordt in huis? Dan luidt de basisregel: creëer contrasten. Kies voor een donker vloerkleed bij een lichte vloer. Heb je juist een donkere vloer? Ga dan voor een licht vloerkleed. In de Top 10 Lichte vloerkleden hebben we ze alvast voor je op een rijtje gezet. Andersom werkt het net zo. Wanneer je de aandacht liever vestigt op een ander onderdeel in de ruimte, minimaliseer dan het contrast tussen de vloer en het vloerkleed. Dat betekent donkere vloer, vloerkleed donker en vice versa.

Ik hoor je denken: “hoe style ik dan een donker vloerkleed?”. In een industrieel interieur blend een vloerkleed donker erg mooi met de vaak al aanwezige zwarte elementen. Voor wie all the way wil gaan, kan eens een kijkje nemen bij onze zwarte vloerkleden. In een modern interieur kan een donker vloerkleed juist luxe uitstralen. Ben je op zoek naar een stoere touch in jouw landelijke interieur? Overweeg dan zeker een donker vloerkleed. Kortom, met een vloerkleed donker kan je alle mogelijke kanten op!

De sterren van de Top 10 Donkere vloerkleden

Dan nu de sterren van de Top 10 Donkere vloerkleden! Vloerkleden in de kleuren antraciet en zwart doen het erg goed, in het bijzonder de hoge pol. Dat is niet zomaar; hoogpolige vloerkleden bieden ultieme zachtheid en comfort. Vloerkleden die ook zeker een verdiende plek hebben weten te bemachtigen in de Top 10 Donkere vloerkleden zijn vintage vloerkleden. De vervlogen uitstraling en patronen geven een ruimte instant karakter. Ook de ronde vloerkleden hebben hun strepen verdiend in de Top 10 donkere vloerkleden. Ronde vloerkleden zijn een contrast voor harde lijnen en voegen speelsheid toe in een statische ruimte. Een vloerkleed donker en rond is trouwens een perfecte eerste stap voor iedereen die nog niet all-in durft te gaan met een donker vloerkleed. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!