Top 10 Vloerkleed kleuren

Op zoek naar een nieuw vloerkleed en weet je nog niet welke nieuwe kleur jij in je interieur wilt voegen? In onze Top 10 Vloerkleed kleuren hebben we de meest populaire kleuren van dit moment voor jou op een rijtje gezet!

1 - 10 van 10 producten

Ben je je huis opnieuw aan het inrichten of was het gewoon hoog tijd voor een nieuw vloerkleed? Dan is het soms best een opgave om een nieuw vloerkleed uit te zoeken. Wat zijn de populaire kleuren vloerkleed of nieuwste trends? Afhankelijk van de gezinssamenstelling, zijn er vast een aantal wensen of eisen waaraan jouw nieuwe vloerkleed dient te voldoen. Maakt dit de keuze wat lastiger? Dan reiken we jou graag een helpende hand met onze Top 10 vloerkleed kleuren!

Populaire kleuren vloerkleed

Bij het uitzoeken van een nieuw vloerkleed komen er een aantal keuzes voorbij waar je over na moet denken. Ga je voor een geweven vloerkleed of toch liever voor gevlochten? Ditzelfde geldt voor materialen, patronen en voor kleuren. Wist je dat de kleur van een vloerkleed onbewust psychologisch veel met je doet? Een kleur beïnvloed je hersenen, humeur, gedrag en gemoedstoestand. Het is daarom belangrijk om een weloverwogen keuze te maken, waar je nog heel lang plezier van zal hebben!

Top 10 vloerkleed kleuren 

Wanneer we kleur in ons huis willen aanbrengen, doen we dit vaak door het gebruiken van gekleurde woonaccessoires, maar ook door het neerleggen van een kleurrijk vloerkleed. Ga je voor jouw favoriete kleur of wil je een keer buiten je comfortzone stappen, maar weet je niet zo goed welke kleur op dit moment trendy is? Wij begrijpen als geen ander dat het soms zoeken is naar een speld in een hooiberg. We maken het jou dan ook een stukje makkelijker door de best verkochte vloerkleed kleur van het moment voor jou op een rijtje te zetten.

#1: Groen
Een veelvoorkomende kleur in de natuur die in huis zorgt voor frisheid, balans en ontspanning. Of je nu kiest voor mintgroen, mosgroen of legergroen: een groen vloerkleed verveelt nooit!

#2: Zwart/wit
De zwart/wit combinatie is een echte klassieker en blijft altijd trendy. Deze tegenpolen vullen elkaar perfect aan en zorgen voor een spannend contrast. Breng het interieur weer in balans met een zwart wit vloerkleed!

#3: Creme
Creme is een lichte kleur met een warme ondertoon. Perfect te combineren met andere warme kleuren en daarmee een zeer gewilde kleur. Een creme vloerkleed is subtiel en zorgt voor rust en eenheid.

#4: Grijs
Neutraal, subtiel en past vrijwel overal bij. Een grijs vloerkleed brengt de gewenste stabiliteit in huis. Deze kleur valt niet snel op, maar is daarom niet minder mooi!

#5: Beige
Oh wat kunnen we toch genieten van een warme stranddag! De kleur beige doet ons denken aan de natuur en brengt een hoop rust in een ruimte. Houd dit fijne vakantiegevoel vast met een beige vloerkleed!

#6: Blauw
De kleur van een heldere lucht of oceaan. Een blauw vloerkleed is een kleur om bij weg te dromen. De veelzijdigheid is niet te onderschatten, van zachtblauw tot diepblauw vind je in ons assortiment!

#7: Terra
Een opkomende kleur in het aardetinten palet. Terra vloerkleden zijn terug van weggeweest en blijven wat ons betreft nog wel even in beeld! Deze kleur kan als geen ander meer warmte brengen in een ruimte.

#8: Taupe
Een samenstelling van grijs, bruin, roze en paars. En dat is ook meteen de kracht van een taupe vloerkleed. Taupe gaat goed samen met zowel koele als warme ondertonen.

#9: Geel
De kleur van.. de zon! We hoeven je niet uit te leggen wat voor fijne gevoelens de zon oproept in een mens. Met een geel vloerkleed breng je dat fijne gevoel in huis en geniet je er het hele jaar door van!

#10: Roze
Lief, romantisch en stoer: een roze vloerkleed heeft het allemaal. Deze kleur is zeker niet alleen geschikt voor een meisjeskamer. Met de juiste nuances is roze juist heel stijlvol!

Best verkochte vloerkleed kleur

Hoe kies je nu de vloerkleed kleur uit die het beste bij je past? Het is belangrijk om na denken over het effect dat je wilt creëren met jouw nieuwe aanwinst. Moet het vloerkleed de eyecatcher van de ruimte worden? Ga dan voor een verassend contrast of een (felle) kleur. Heb je juist behoefte aan meer balans? Ga in dat geval voor een zachte of neutrale kleur. Creëer een stijlvol geheel door de kleur vloerkleed terug te laten komen in de rest van het interieur.  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!