Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden

Aahhh.. De kleur van liefde, passie en verzachting. Wat een heerlijk gevoel! Wist je dat je dit gevoel gemakkelijk in jouw eigen woning kunt creëren met een vintage roze vloerkleed? Iedere dag weer opslag verliefd worden op jouw roze vintage vloerkleed. Een vloerkleed vintage roze is bij ons verkrijgbaar in verschillende tinten, waarbij de intensiteit van de kleur een weerspiegeling is van jouw gevoel. Zachtroze geeft het gevoel van kalmte en vriendelijkheid, terwijl fuchsia energie uitstraalt. Roze is steeds meer onmisbaar geworden in ons interieur.. and we are here for it!

Geen twijfel mogelijk over een vintage roze vloerkleed

Wij kunnen het ons goed voorstellen als jij nog een beetje twijfelt over het toevoegen van een roze kleur in jouw woning. Ons advies, ga ervoor! Neem de stap en kies een roze vloerkleed. Als één van de weinige kleuren kan roze namelijk wél met iedere andere kleur gecombineerd worden. “Oh ja?” Zeker wel! Combineer donkere meubels met een roze vloerkleed. Of juist lichte meubels met een donkerroze tint. Experimenteer erop los en maak jouw huis, jouw veilige thuis.

Vloerkleed vintage roze, maar ook genoeg andere opties!


Wij hebben een breed assortiment aan roze vloerkleden in verschillende maten, patronen, vormen en materialen. Hierdoor heb jij een ruime, vrije keuze voor een vintage roze vloerkleed. Belangrijk is wel dat je lekker dicht bij jezelf blijft. Misschien ben je wel iemand die van een diepe, zachte ondergrond houdt en gaat jouw voorkeur uit naar een roze hoogpolig vloerkleed. Toch wat sneller en gemakkelijker het vloerkleed stofzuigen? Dan is een vintage vloerkleed jouw match! Wat dacht je bijvoorbeeld van een vintage roze vloerkleed? De sierlijke lijnen en patronen doorbreken al jouw rechte lijnen in huis. Een prachtig plaatje om naar te kijken.

Een perfecte match met een vloerkleed vintage (roze)

Zoals je misschien al doorhebt, zijn wij weg van de kleur roze. Als je roze (nog) niet aandurft in jouw interieur, is dat natuurlijk geen punt. Ook voor jou hebben wij gelukkig een breed assortiment aan vloerkleden in vele verschillende kleuren. Met een vintage vloerkleed rood kies je voor warmte en kracht. Een echt statement in jouw woning. Is een rustig vloerkleed toch meer jouw ding? Dan is een vintage vloerkleed grijs voor jou weggelegd. Gelukkig zijn beide kleuren ook goed te combineren met roze en hebben wij zelfs deze combinatie verwerkt in een aantal vloerkleden uit ons assortiment: WIN-WIN.

Ronde roze vloerkleden voor iedereen

Naast dat de kleur roze tijdloos is, geldt dat ook voor ronde vloerkleden. Een rond vloerkleed roze kan in iedere ruimte worden neergelegd en creëert een speelse en ruimtelijke omgeving. Niet alleen sierlijke lijnen en patronen doorbreken de rechte lijnen in jouw kamer, maar ronde vormen dus ook! Zelfs wanneer jij je volledige huis wilt gaan restylen, past jouw ronde roze vloerkleed nog altijd overal bij. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »