Vintage vloerkleed grijs

Ben je op zoek naar een vintage vloerkleed grijs? Hiermee haal je extra sfeer in huis door de nostalgische look. De vintage stijl is terug van weggeweest!

1 - 24 van 78 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4

Ben je op zoek naar een vintage vloerkleed grijs? Hiermee haal je extra sfeer in huis door de nostalgische look. De vintage stijl is terug van weggeweest! Een vintage vloerkleed bestaat in vele maten en designs.  Maar de meest populaire kleur is echt nog steeds grijs. Bij Volero vind je altijd hét perfecte vloerkleed voor jouw ruimte. Een vintage vloerkleed grijs is, vanwege de kleur en het design, eigenlijk tijdloos en zal daarom heel lang meegroeien met jouw smaak en woonstijl!

Vintage vloerkleed grijs: designs

Een vintage vloerkleed grijs wordt gemaakt in verschillende designs. De twee bekendste zijn medaillon en patchwork. Een origineel patchwork vloerkleed bestaat uit verschillende vloerkleden waarvan een aantal vlakken aan elkaar zijn genaaid, waardoor er een nieuw vloerkleed ontstaat. Volero biedt heel veel voordelige imitatie patchwork vloerkleden aan. Deze vloerkleden zijn vaak gemaakt van synthetisch materiaal of van katoen. De synthetische variant is heel sterk en is vanwege het materiaal ook nog eens anti-allergeen. Ideaal als je allergisch bent voor huisstofmijt. 

Vintage vloerkleed combineren

Zou je graag een vloerkleed willen aanschaffen maar weet je niet hoe deze te combineren? Een vintage vloerkleed heeft veel weg van een Perzisch tapijt en is een tijdloze trend. Hierdoor past deze in veel interieurstijlen. Heb je een klassiek interieur? Dan zal een vloerkleed hier goed in passen. Let alleen op dat het totaal van het kleurgebruik niet de somber wordt. Dit kun je verhelpen door een aantal kleurrijke accessoires toe te voegen aan het geheel. Een vintage vloerkleed grijs past echter ook perfect in een licht, modern interieur. Een grijs vloerkleed en een opvallend design zijn een hele goede match met een modern, straks interieur. Dit zorgt er juist voor dat het geheel in balans blijft.

Ouderwets vloerkleed, net als vroeger

Net als in de mode, architectuur, muziek, kunst en cultuur, passeren ook in de interieurwereld allerlei trends de revue. Denk maar eens aan de uitbundige bloemenprints van de jaren tachtig, de lavalampen uit de jaren negentig en de ultramoderne stijl van rond de eeuwwisseling. Na deze ietwat overdreven interpretatie van ‘less is more’ zijn we tegenwoordig aangekomen bij een gezonde mix van dat alles , zoals bijvoorbeeld te zien is in de groeiende vraag naar vintage vloerkleden.

Nu kun je natuurlijk op zoek gaan naar een twee- derde- of vierdehands vloerkleed, maar door de jaren heen kunnen tapijten slijten, verstoffen en hun kleur verliezen. Kortom: je weet eigenlijk niet wat je in huis haalt. Waarom dan niet een nieuw vloerkleed nemen, in de stijl van vroeger?

Veelgestelde vragen over vintage vloerkleden

  • Vintage vloerkleden komen voor in vele soorten. Een populaire soort is een vintage vloerkleed met een medaillon. Andere populaire vintage soorten zijn patchwork en rozenkelim vloerkleden.
  • Een vintage vloerkleed is een plat vloerkleed. Hierdoor zijn vintage vloerkleden gemakkelijk schoon te maken. Een vlek verwijder je door met een vochtige doek te deppen, niet wrijven. Gebruik indien nodig een vloerkleedreiniger. 
  • Een vintage vloerkleed komt zowel in een klassiek als in een modern interieur goed tot zijn recht. Door het combineren van verschillende stijlen ontstaat er een unieke woonstijl. Een vintage vloerkleed is perfect om meer kleur toe te voegen in het interieur. De verwassen look zorgt op een subtiele wijze voor meer kleur. 
  •  Een vintage vloerkleed is een vloerkleed met een unieke uitstraling. Vaak geïnspireerd op oude Perzische designs brengen deze vloerkleden veel karakter, nostalgie en warmte met zich mee. Hoewel vintage vloerkleden al geruime tijd meegaan, zijn ze nog altijd razend populair. Tegenwoordig worden vintage vloerkleden machinaal geweven met een verwassen look, om zo toch een vintage uitstraling te creëren
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!